- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
Ben de gidemiyorum zaten bir tek gorumcemin oldugu icin mecburen gidiyorum. Terbiye sinirlarini zorluyorsunuz demissiniz de tartisma olmus oluyor bu durumda aramizda bu da beni rahatsiz etti.hic tanimadigim bir kisiyle de olsa tartisma yapmak istemem.ne demek bk mu yiyoruz oyle demek istemedim neyse uzatmaya gerek yok ama bana gore hayvanlarla temas cok zor bu benim gorusum,ama burda besledigi hayvanla ilgili bircok sey yaziliyor gulumseyerek okuyorum baskasina gore de bu normal .herkesin gorusu farkli anlamak lazim tartismaya ne gerek var.kirdiysam ozur dilerim
İste yanlis anlasiliyorum bu beni uzuyor aciklama geregi duyuyorum.evet bir turlu asamadigim bir fobim var hayatimi cok zorlastiriyor hatta.yani hayvan bana dokunsa bayilacakmisim gibi ama cok seviyorum.canlilari sevmemek normal degil ki.ben ogretmenim, hep hayvan sevgisini cocuklara kazandirmaya calisirim bazi cocuklar eziyet ediyor ya hayvanlara cok uzuluyorum bunu engellemek icin empoze etmeye calisirim hep.sonra cocuklarima da oyle.bir iki kedi var site bahcemizde,biz 2.katta oturuyoruz.balkonlar acikken tam yemek zamani koku gidiyor sanirim yemek yerken balkonlarin altina gecip miyavlamaya basliyor.nasil uzulurum cani cekiyor diye hemen birseyler atarim cocuklarimla.cok seviyorlar ona birseyler atmayi.sonra kedi alalim diye yalvariyorlar iste o benim icin cok zor.degemem ki.ne yapayim yani elimde degil.bir evde kafesi acip kusu ucuruyorlar ya ben kafayi yiyorum.kusun beni yemeyecegi belli ama o pir pir ucusu beni bitiriyor.hayvanlardan korkmak sevmeye engel mi,zaten hayvanlardan nefret ediyorum diyenlerin normal olmadigi acik.insan nasil bir canliya merhamet gostermez .ama neden hayvanlardan korkan huylanan sevmiyor diye yorumlaniyor ben de buna kiziyorum.yani su konudaki videoyu izleyemedim izleyemem de.dayanamam boyle seylere.kustan korkuyorum diye olmesini mi istiycemOnyargilariniz kucukken size hic hayvan sevgisi asilanmamasindan ya da fobiden kaynaklaniyor olabilir. Elbette istemeyebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz o baska da, sizin gibi kedi kopek sevmeyen insanlar medeni ulkelerde cok az, hayvan sevmeyen insan genelde insanlari da sevmez.
İste yanlis anlasiliyorum bu beni uzuyor aciklama geregi duyuyorum.evet bir turlu asamadigim bir fobim var hayatimi cok zorlastiriyor hatta.yani hayvan bana dokunsa bayilacakmisim gibi ama cok seviyorum.canlilari sevmemek normal degil ki.ben ogretmenim, hep hayvan sevgisini cocuklara kazandirmaya calisirim bazi cocuklar eziyet ediyor ya hayvanlara cok uzuluyorum bunu engellemek icin empoze etmeye calisirim hep.sonra cocuklarima da oyle.bir iki kedi var site bahcemizde,biz 2.katta oturuyoruz.balkonlar acikken tam yemek zamani koku gidiyor sanirim yemek yerken balkonlarin altina gecip miyavlamaya basliyor.nasil uzulurum cani cekiyor diye hemen birseyler atarim cocuklarimla.cok seviyorlar ona birseyler atmayi.sonra kedi alalim diye yalvariyorlar iste o benim icin cok zor.degemem ki.ne yapayim yani elimde degil.bir evde kafesi acip kusu ucuruyorlar ya ben kafayi yiyorum.kusun beni yemeyecegi belli ama o pir pir ucusu beni bitiriyor.hayvanlardan korkmak sevmeye engel mi,zaten hayvanlardan nefret ediyorum diyenlerin normal olmadigi acik.insan nasil bir canliya merhamet gostermez .ama neden hayvanlardan korkan huylanan sevmiyor diye yorumlaniyor ben de buna kiziyorum.yani su konudaki videoyu izleyemedim izleyemem de.dayanamam boyle seylere.kustan korkuyorum diye olmesini mi istiycem
Buna da cevap vermeden edemiyorum baskasi da yazdi mi bilmiyorum da ben yazmistim.bana diyorsunuz sanirim.ben kizim eve kedi isteyince onu ikna edebilmek icin soyledigim bahanelerden biriydi sadece bu.tabiki disarda evden daha mutlu degiller bunu biliyorum,disarda neler oldugunu da biliyirum.evde sefkatli bir yuvadaysa disarda daha mutlu olabilir mi hic yanlis anlasilmisim.aciklamak istedimŞu konu niye tarihe gömülüp gitmiyor artık?Mune rica ediyorum kapat şunu, yorum yazmayayım diyorum gördükçe sinirim bozuluyor.
Evcil hayvanlar çok titizim diye gezen insanlardan bin kat daha temiz daha hijyeniktir. Misler gibi de kokarlar. Evde pisimiz varken eşim "yıkadın mı sen bunu" diye sorardı, o kadr güzel parfümlenmiş gibi kokardı sıpa..
Sokakta daha mutlular diyenleri de bir iki gece sokakta bırakma hayalim var. Bakalım ne kadar mutlu olacaklar...
Komik olan ne cidden anlayamadim
Neden korksun ki? :)Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
Buna da cevap vermeden edemiyorum baskasi da yazdi mi bilmiyorum da ben yazmistim.bana diyorsunuz sanirim.ben kizim eve kedi isteyince onu ikna edebilmek icin soyledigim bahanelerden biriydi sadece bu.tabiki disarda evden daha mutlu degiller bunu biliyorum,disarda neler oldugunu da biliyirum.evde sefkatli bir yuvadaysa disarda daha mutlu olabilir mi hic yanlis anlasilmisim.aciklamak istedim
Cok guzel aciklamissiniz, anlattiginiz icin tesekkurler. Hayvanlarin sizi korkutmasi gercekten bir fobi belirtisi. Sizin icin uzuldum, umarim zamanla (ve istiyorsaniz ) gecer.İste yanlis anlasiliyorum bu beni uzuyor aciklama geregi duyuyorum.evet bir turlu asamadigim bir fobim var hayatimi cok zorlastiriyor hatta.yani hayvan bana dokunsa bayilacakmisim gibi ama cok seviyorum.canlilari sevmemek normal degil ki.ben ogretmenim, hep hayvan sevgisini cocuklara kazandirmaya calisirim bazi cocuklar eziyet ediyor ya hayvanlara cok uzuluyorum bunu engellemek icin empoze etmeye calisirim hep.sonra cocuklarima da oyle.bir iki kedi var site bahcemizde,biz 2.katta oturuyoruz.balkonlar acikken tam yemek zamani koku gidiyor sanirim yemek yerken balkonlarin altina gecip miyavlamaya basliyor.nasil uzulurum cani cekiyor diye hemen birseyler atarim cocuklarimla.cok seviyorlar ona birseyler atmayi.sonra kedi alalim diye yalvariyorlar iste o benim icin cok zor.degemem ki.ne yapayim yani elimde degil.bir evde kafesi acip kusu ucuruyorlar ya ben kafayi yiyorum.kusun beni yemeyecegi belli ama o pir pir ucusu beni bitiriyor.hayvanlardan korkmak sevmeye engel mi,zaten hayvanlardan nefret ediyorum diyenlerin normal olmadigi acik.insan nasil bir canliya merhamet gostermez .ama neden hayvanlardan korkan huylanan sevmiyor diye yorumlaniyor ben de buna kiziyorum.yani su konudaki videoyu izleyemedim izleyemem de.dayanamam boyle seylere.kustan korkuyorum diye olmesini mi istiycem
Korktugumu onlara belli etmek istemiyorum onlar da korkarlar diye.kedilerin bizim yediklerimizden yiyemiyecegini hic bilmiyordum et balik falan atiyorum severek yediklerini dusunuyordum.Kim söyledi takip etmedim.
Kızınıza bu şekilde bir kodlama yapmamanızı tavsiye ederim. Çocuklar için anne babanın dediği kanundur, bu şekilde öğrenebilir. Çocuklara yalan yanlış bilgiler vemeyin.
Eve almak istemiyor ya da korkuyorsanız doğruları söyleyin.
Ayrıca kediler köpekler sizin artık yemeklerinizi yemesin bir zahmet. Bir yorumunuzda balkondan yemek attığınızdan bahsetmişsiniz. Kedileri besleyecekseniz uygun besinler, mamalar edinin. Sizin yedikleriniz onlara zarar verebilir.
Korktugumu onlara belli etmek istemiyorum onlar da korkarlar diye.kedilerin bizim yediklerimizden yiyemiyecegini hic bilmiyordum et balik falan atiyorum severek yediklerini dusunuyordum.
Hayvan sevgin...Komik olan ne cidden anlayamadim
Yuhhh
Kedi kokmuş kokmuşta bi de sahibini mi kokutmuş....
Yalan gördüm de bu kadar desteksizini görmedim
Artık rulolar var tuy temizleyen, benimde kopegimin kılları yapışır üstüme ama rulo ile hiç bisey kalmıyor temizleyince.Ben hayvan beslenen eve girer girmez anliyorum. Farkli bi kokulari oluyor. Esimle biz de eve kedi almayi dusunuyoruz ama benim alerjim var, yuzum gozum sisiyor hemen. Kedi konusunda da cok israrci olmuyorum tamam sapsikler tatlilar falan ama acayip tuy dokuyorlar. Eski is arkadasimin kiyafetleri hep kedi tuyuydu, bi de severdi onlari oglumun tuyleri diye. İyh. Neyse isin ozu bence hayvan beslemek zor is, her yerde tuy olacak... Bana gore degil, her dakika ev supurmekten helak olurdum herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?