- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
evet aşırı kolaylık sağladı
el değmeden kum temizleme derdi bitti
yalnız çoook büyük yer kaplıyor ama benim için sorun değil
Tabi eşiniz ve oğlunuz nekadar çok evcil hayvan istese bile malesef işin bakım temizlik kısmı hep evin annesine kalıyor. Hiç kalkışmayın derim o yüzden. Çünkü önce sizin istemeniz gerek. Yoksa kısa zamanda bıkarsınız. Başkasına tekrar verilip Sahiplendirme vs gibi durmlarda strese giriyorlar terkedilmis hissediyor lar. Yazık olur sizede onada.sokaktaki kediler için mama alın oğlunuz onları besleyerek mutlu olur hemde yardıma muhtaç hayvanlara yardım ederkek güzel bir alışkanlık kazanır 1 taşta iki kuşKızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
Guzelim banlanmak istemiyorum gercekten.cok guzel yorum yaptin suan cok harikasin mukemmelsin herkes cok begendi yorumunu popüler oldun aynen devamBu cahilliği her yerde yazma bari. Tanıdıkları varmış bir de. Ahahah.
Uzun zaman sonra ban yicem ama bu cehalet karsısında dayanamıyorum
siz kedimi besliyorsunuz aylik masarafi ne kadar acaba 2 ayda 20 tl kum iyimis asilari ne kadara mal oluyo kac ayda bir yaptiriyosunuz mamalari ne kadar mesela bi mama kac ay gidiyoevet kumu zaten 5 lt koyuyosun en fazla
ben 20 lt kumu 2 Ay kullanıyodum yine o kadar gidiyor
ama daha temiz duruyor
en azından kedi pis kuma girmiyor
Guzelim banlanmak istemiyorum gercekten.cok guzel yorum yaptin suan cok harikasin mukemmelsin herkes cok begendi yorumunu popüler oldun aynen devam
siz kedimi besliyorsunuz aylik masarafi ne kadar acaba 2 ayda 20 tl kum iyimis asilari ne kadara mal oluyo kac ayda bir yaptiriyosunuz mamalari ne kadar mesela bi mama kac ay gidiyo
Herkeste oyle olmayabilir canim ya ama benim tanıdıklarım var evde kedi köpek besleyip tuyleri akcigerlerine dalağına vs yapışıp kist olusanlar.bizzat doktordan duydum.israrla evde hayvan beslemeyin diyordu
güle güle kullanın inşallah benim kadar memnun kalırsınızBiz de aldık sizin tavsiyenizle. Biz hiç kapalı tuvalet kullanmamıştık. Alıştırana kadar 3 hafta falan geçti ama şimdi kendiliğinden giriyor gibi. Hadi bakalım.
siz kedimi besliyorsunuz aylik masarafi ne kadar acaba 2 ayda 20 tl kum iyimis asilari ne kadara mal oluyo kac ayda bir yaptiriyosunuz mamalari ne kadar mesela bi mama kac ay gidiyo
şimdi yavru ve aşısız ise başta bayağı masrafı olur aşı olarak
çünkü ilk aşılar tekrarlı yapılıyor ve bazı veterinerlerde daha pahalı
aşı başına 30 tl diyelim ortalama
3 aylıkken aşılara başladık biz
lösemi aşısı 2 kere 60 tl
karma aşı 2 kere 60 tl
kuduz 2 kere 60 tl
iç dış parazit 3 ayda bir 60 tl
sonra iç dış parazit dışındakiler senede 1 kere
ben yerli mama kullanıyorum 3 kilosu 25 tl 2 aydan fazla gidiyor
ithal mamalarda3 kilosu 90 tl olan var ortalama
kum da 2 ayda 28 tl veriyorum
arada ödül mamaları 12 paketi 50 tl
Aynen cok değişiyor, bizim aşılar 45 tl mesela
İç-dış parazit 60lira cok ama neden öyle? Dış parazit 20-25 lira, iç parazit zaten 3-5lira
Başka bir veterinerle daha görüşsene. Neredeyse 2 katı fiyat vermiş
ne zaman kek yapsam sandalyesinde oturup kekinin soğumasını bekleyen, yediğim cips paketine burnunu aldırıp yemese bile yalayan minnoşum kadar temiz ve saygılı insan bulsam alır onu beslerimözetle kimseye zorla yemek yedirmiyoruz, beğenmeyen gidip kendisi pişirsin yemeğini.. bu forumda regl boyunca yıkanmayan üyeler gördü bu gözler, kediler onlardan 1500 kat daha temiz içiniz rahat olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?