Niye bu kadar tepki gosterdiniz anlamiyorum bana gore kedi olan bir ev pis geliyor size gore olmayabilir.icim almiyor benim.evet hayvan olmadigi halde daha pis insanlar da var.ben kedi kopekleri sevmiyor degilim sadece asiri korkuyorum.hayvan sevmeyecek kadar hasta ruhlu bir insan degilim.hayvan besleyen insanlar ,hayvanlardan korkan insanlarin da hayvanlari sevebilecegini bir turlu anlamiyorlar.gecen ben de bir cocugun kediyi cekistirdigini gordum ve cok sinirlendim tepki gosterdim cocuk kacti,ben de hemen kediden kactim tabi :) .bir de kizima disarda daha mutlular dedigimi ne kadar yanlis anlamissiniz.ben kizim ikna olsun diye bahane uretmeye calisiyorum.mesela o hayvani annesinden ayirmis oluruz falan da diyorum .disarda zor yasamlarinin oldugunun farkindayim ben de ,oyle sandigim icin oyle demedim.Kediler dışarıda çok mutlu (!) evet ne de olsa sokaklar kedilerin yaşam alanı, tabii herhangi bir sokak kedisinin 3 yıldan fazla neden yaşayamadığını da sorgulamak lazım. En iyi ihtimalle böbrek hastalığı, fip, fiv gibi sebeplerden en kötü ihtimalle tekmelenerek veya araçlar tarafından ezilerek öldürülüyorlar, buradan yola çıkarsak yaşam alanından ziyade ölüm alanı demek daha doğru olur. Ha bu arada ortalama bir kedi ortalama bir insandan temizdir. Bunu mubalağa olarak söylemiyorum, ben bu güne kadar leş gibi ter kokan kediye rastlamadım, banyoda yıkandıktan sonra dökülen kıllarını toplamaya üşenen erkeklerimiz şöyle dursun bu hayvanlar gün içerisinde sık sık yalanıp kendilerini temizlerler. Hele yemek içmek konusuna değinmeniz şahane olmuş. Aynı bulaşık süngeri ile önce bulaşık yıkayıp, sonra ocağın üzerini silip sonra mutfak tezgahını temizleyen insanlar gördü bu gözler, siz iyisi mi yeme içme mevzusunu pas geçin.
Kedi-köpekleri sevmiyor olabilirsiniz, yaklaşamıyor korkuyor olabilirsiniz ama hayvan sahiplerini pis olarak nitelendirmek mi? Orada durun işte...
Niye bu kadar tepki gosterdiniz anlamiyorum bana gore kedi olan bir ev pis geliyor size gore olmayabilir.icim almiyor benim.evet hayvan olmadigi halde daha pis insanlar da var.ben kedi kopekleri sevmiyor degilim sadece asiri korkuyorum.hayvan sevmeyecek kadar hasta ruhlu bir insan degilim.hayvan besleyen insanlar ,hayvanlardan korkan insanlarin da hayvanlari sevebilecegini bir turlu anlamiyorlar.gecen ben de bir cocugun kediyi cekistirdigini gordum ve cok sinirlendim tepki gosterdim cocuk kacti,ben de hemen kediden kactim tabi :) .bir de kizima disarda daha mutlular dedigimi ne kadar yanlis anlamissiniz.ben kizim ikna olsun diye bahane uretmeye calisiyorum.mesela o hayvani annesinden ayirmis oluruz falan da diyorum .disarda zor yasamlarinin oldugunun farkindayim ben de ,oyle sandigim icin oyle demedim.
dogadostupanda orda kokan kedi değil kadın maalesef...
Yuhhhİs yerimizde bi bayan kedi besliyordu. sabah aksam serviste klima acamiyoduk, camlar acik gidiyoduk. Hatta odasina gun icinde girmeye korkardik o kadar kokuyordu. Onun oturdugu yerede kimse oturmazdi, ustundeki tuyleri doktugu icin.
Kedi pisligi kokuyor kadin. Bizim bahcede de vardi kedimiz. Kokuyu ayirt edebiliyorum. Kadin kokuyor evet, kedi degil.
Mintaxla canım Mintaxla. ....100 tane kedi öptüysem hiç birinden pis koku almadım...en fazla sokak kokuyorlar...
Annesi temizliği ile övünen 100 tane bebeğin de en az 90 ı kusmuk,çiş ve kaka kokuyor...
Napalım kedileri bebekleri hepsini çöpe mi atalım? Yoksa domestosa mı basalım?
Insanlar kediden daha pis hayvanlardir.Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?