Evde kedi olur mu ya:(

Maması diyeceğime yemi demişim. Kuş sanki

Neyse. Bak bu da benim ponçik konu sahibi. Kumunu değiştirmek, suyunu, mamasını vermek haricinde hiç ellemiyorum. O kendi kendine hayatını sürdürüyor

Evcil hayvan çok büyük sorumluluk düşünün ki evlat ediniyorsunuz
artık tatiller bile ona göre ayarlayacaksiniz
hastalığı var aşısı var
mesela bizimki aile dışından kimseden yemek yemezdi
bir kere babaanneme bıraktık tatile gittik 2. gün kadın aradı ne yaptıysam yemedi gelin artık açlıktan ölecek tatili bırakıp döndük
bu kadar özverili olabilecek misiniz
bunları da düşünmek lazım

Sen burda yazanlara bakma kedi beslemek hiç de kolay bi iş değil.
Sevmeden hele hiç yapamazsın alma sakın.

Benimki ben eve gelince yatağımdan bana ''Niye geldin?'' der gibi bakıyor orası ayrı

kediler de aşırı bi özgüven bi gurur bi kendini beğenmişlik var bendeki de öyleydi ''yine mi sen ya git başımdan'' der gibi davranırdı ama çok tatlıydı onu kızdıra kızdıra severdim kavga ederdik bazen

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..

ben de kedi olmayan ev ev olur mu diyorum
2 gündür kedim eşimin evinde başka şehirde
içim parçalanıyor
ev artık yuva değil
dört duvardan ibaret

bu da benim kızım
çok özledim....

tüyü hakikaten sorun olabiliyor
kısa tüylü alırsanız çok problem olmaz
ben dyson marka evcil hayvanı olanlar için olan elektrikli süpürgeden aldım
bi de furminator diye tarak var onla fırçalıyorum kediyi
tüy problemi yaşamıyorum

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 91

Canım zaten doğuştan tuvalet eğitimi oluyor onlarda eğitmeye gerek yok kum olsun yeterki benimki kuma değil kabın kenarına oturup yapıyor alafranga wcde yapar gibi orasi ayrı toto kuma değmicek

+1 bu da benim güzel kızım

Eklentiler

• image.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 86
Ooo, bir sevmem kaç pati çiziğine mal oluyor bana Şu an göğsüm, dizlerim, kollarım, ellerim tırmık iziyle dolu. Göz kapağımı bile çizdi. Öpmek için eğiliyorum patisini dudağıma dayayıp durduruyor
Ben tuvalete giriyorum hemen peşime, dün kıskanıp kendi de kumuna atladı işedi Hoşuma gidiyor o kendini beğenmişlikleri. Sanki o beni besliyor gibi davranıyor

Benim erkek kedim var, çok affedersiniz sanki ben onun eskortuyum. Hizmetini ediyorum karşılığında lütfeder gibi 3-5 saniye sevdiriyor

Canım zaten doğuştan tuvalet eğitimi oluyor onlarda eğitmeye gerek yok kum olsun yeterki benimki kuma değil kabın kenarına oturup yapıyor alafranga wcde yapar gibi orasi ayrı toto kuma değmicek

hahaha seninki de ayrı bi komikmiş bazılarına tiksinç gelebilir ama tuvaletlerini yaparken ki girdikleri şekiller çok tatlı olmuyor mu ben oturup onu izlerdim şimdi de köpeğim var o da aynı şekilde

Ay Allahım güzelliğine hele
Ay sorma bazen anneme götürüyorum annem özlüyor malum (zaten orda büyüdü evlenince tabi bırakmadım eşim çok sevmemesine rağmen) 2 güne ağıt yakmaya başlıyorum oyyy bibim bibimm kırıldı kolum diye diye geziyorum evde eşim hemen diyor yav gidip alalım kedini diye

aynen valla insanın kedisi yok kedinin insanı var gibi davranıyorlar hatta bi karikatür yapılmıştı bununla ilgili, kedi diyor ki ''eve iki ayaklı şart yemeğini suyunu temizliğini yapacak seni duygusal açıdan doyuracak''

öpmek istediğimde benim ki de patilerini çeneme dayar başını yana çevirirdi istemezdi öpmemi, şimdi de bi köpeğim var ben 'öpücük' dediğim an dudağını uzatıyor hemen

Ay seninkinden asalet akıyor maşallah Bizimki serseri biraz. Sabah bahçeye bir çıkıyor akşama kadar, arada bir mama yemeye su içmeye geliyor. Sonra serseriliğe devam
Sağol Can'ım ben arada dışarı çıkarıyorum Çimlerde oynuyor oynuyor sonra eve geliyoruz genelde balkonda ve camlarda bizim zilli daha yaşını almadı kızımız çocuk çok oyuncu bi görsen

Çok değişik seninkinde ya bayıldım yesinler onu :)

Ya bişeyi merak ettim, belki saçma olacak amaAnne olunca ister istemez ilginiz bebeğe kaymıştır, kediniz ikinci plana geçmiştir, bi nevi pabucu dama atılmıştır, hayvancağız bunu hissetmedi mi, zoruna gitmedi mi, davranışlarında farklılık gördünüz mü?Asileşmedi mi?Ya da ne biliyim kediyle , bebeğinizi baş başa bırakır mısınız mesela? Güvenebilir misiniz?zarar verme ihtimali varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…