Kedi en temiz hayvanlardan biridir. Yemini, suyunu, kumunu bırakırsınız o kendi kendini idare eder. Sadece tüy bırakır. Koku falan da yapmaz. Koltuklarınızın üzerine örtü sererseniz tüy sorununuzu bir nebze azaltmış olursunuz.
Oğlunuzun hayvan sevgisini öğrenmesine değer. Ben besliyorum, ne koku ne pisliği var. Ailemizin bir parçası ponçiğim
Benimki ben eve gelince yatağımdan bana ''Niye geldin?'' der gibi bakıyor orası ayrı
Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
Ben bi ara kedi bakmıştım. Ama benim değildi, bi tanıdık bi kaç aylığına şehir dışına gidecekti kedisine benim bakmamı istedi o süre zarfında.
Kumu, maması vs herşeyini getirdi. Eğer düzgünce eğitim verilirse bi hayvanın bi insandan daha temiz olduğuna şahit oldum. Adam kediyi öyle bi eğitmiş ki hayran kaldım. Bir kere mi kumu dışında bi yere, halıya falan tuvaletini yapmaz bi hayvan? Bi kere bile mi hata yapmaz?
Evin neresinde olursa olsun, çişi kakası gelince direk kumunun olduğu odaya gider yapar, sonra kumla üzerini kapatırdı. Kum da zaten kokulu olduğu için hiç tuvaletinin kokusu yayılmazdı. Hatta kumdan çıkarken ayaklarını silkeleyerek çıkıyordu, kumları kutunun dışına dökmemek için.
Bi de kedinin tüyü hastalık yapmaz, tüydeki bakteriler falan hastalık yapar. Aşıları tam olan bi kedinin tüyünü avuç avuç yutsan gene hastalık kapmazsın, tertemizdir çünkü.
Doğru bi eğitim verirsen o kedi senden benden temiz oluyor vallahi. Ben ponçiğe hayran kalmıştım, sahibi geldiğinde ağlayarak vermiştim, hiçbir zararı yok tam aksine sinirliyken bile beni sakinleştirirdi tatlılığıyla.
Ama ben sizin eğitim vereceğinizi, eğitimini alana kadar yaptığı hataları hoş göreceğinizi, mamasına, aşısına, oyuncağına para harcayacağınızı pek düşünmüyorum. Bunları eşinize de söyleyin, eğer sadece geçici bir hevesse hayvanın günahına girmeyin.
+1 bu da benim güzel kızımKedi en temiz hayvanlardan biridir. Yemini, suyunu, kumunu bırakırsınız o kendi kendini idare eder. Sadece tüy bırakır. Koku falan da yapmaz. Koltuklarınızın üzerine örtü sererseniz tüy sorununuzu bir nebze azaltmış olursunuz.
Oğlunuzun hayvan sevgisini öğrenmesine değer. Ben besliyorum, ne koku ne pisliği var. Ailemizin bir parçası ponçiğim
Ooo, bir sevmem kaç pati çiziğine mal oluyor banakediler de aşırı bi özgüven bi gurur bi kendini beğenmişlik var bendeki de öyleydi''yine mi sen ya git başımdan'' der gibi davranırdı ama çok tatlıydı onu kızdıra kızdıra severdim kavga ederdik bazen
Canım zaten doğuştan tuvalet eğitimi oluyor onlarda eğitmeye gerek yok kum olsun yeterkibenimki kuma değil kabın kenarına oturup yapıyor alafranga wcde yapar gibi orasi ayrı toto kuma değmicek
bu da benim kızım
çok özledim....
tüyü hakikaten sorun olabiliyor
kısa tüylü alırsanız çok problem olmaz
ben dyson marka evcil hayvanı olanlar için olan elektrikli süpürgeden aldım
bi de furminator diye tarak var onla fırçalıyorum kediyi
tüy problemi yaşamıyorum
+1 bu da benim güzel kızım
Ooo, bir sevmem kaç pati çiziğine mal oluyor banaŞu an göğsüm, dizlerim, kollarım, ellerim tırmık iziyle dolu. Göz kapağımı bile çizdi. Öpmek için eğiliyorum patisini dudağıma dayayıp durduruyor
Ben tuvalete giriyorum hemen peşime, dün kıskanıp kendi de kumuna atladı işediHoşuma gidiyor o kendini beğenmişlikleri. Sanki o beni besliyor gibi davranıyor
Benim erkek kedim var, çok affedersiniz sanki ben onun eskortuyum. Hizmetini ediyorum karşılığında lütfeder gibi 3-5 saniye sevdiriyor
Sağol Can'ım ben arada dışarı çıkarıyorum Çimlerde oynuyor oynuyor sonra eve geliyoruz genelde balkonda ve camlarda bizim zilli daha yaşını almadı kızımız çocuk çok oyuncu bi görsenAy seninkinden asalet akıyor maşallahBizimki serseri biraz. Sabah bahçeye bir çıkıyor akşama kadar, arada bir mama yemeye su içmeye geliyor. Sonra serseriliğe devam
Tü tü tü tü maşallah nazarım değmese bari+1 bu da benim güzel kızım
Çok değişik seninkinde ya bayıldım yesinler onu :)Maması diyeceğime yemi demişim. Kuş sanki
Neyse. Bak bu da benim ponçik konu sahibi. Kumunu değiştirmek, suyunu, mamasını vermek haricinde hiç ellemiyorum. O kendi kendine hayatını sürdürüyor
Eki Görüntüle 1868329
Teşekkür ederizTü tü tü tü maşallah nazarım değmese bariçok çirkinmiş diyim bari
Ne kokması Allah aşkına 4 senedir evimde kedim var bir kere bile koktuğunu bilmem,sadece 1 kere yıkandı ama hergün saatlerce yalanır temizlenir,dilindeki antibakteriyel salgı sayesinde günümüzdeki bir çok insandan çok çok daha temiz inanın
6 aylık bir kızım var aşık Tarçına kimseye gülmediği kadar tarçına gülücükler saçıyor (gerçi tarçın kızımı hiç umursamıyor doğduğundan beri yanından geçmedi odada diğer taraftan dolanıyor) çocukların evcil hayvanla büyümesi güzeldir hemde dünyanın en masum,en candan,en vefalı canlılarıdır hayvanlar sezeryan ameliyatımdan sonra 10 gün boyunca ben uzanır uzanmaz karnımın üstünde yattı kedim acımı anlarcasına bence izin verin mahrum etmeyin çocuğunuzu hatvan sevgisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?