- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
+1 bu da benim güzel kızım
Ölürüm ben ona Van kedileri çok akıllı ve asil kedilerdir ben bunu onlara benzettiğim için aldım aradım bulamadım Van kedisi çok baktım ya tutamadım göz yaşlarımı Nasıl özlemişim güzel kediciklerimibu da benimkiydi
Arkadas konu acmasin kedime cirkin dedi diye.post: 47595150, member: 185176"]Tü tü tü tü maşallah nazarım değmese bariçok çirkinmiş diyim bari
Ay Allahım güzelliğine hele
Ay sorma bazen anneme götürüyorum annem özlüyor malum (zaten orda büyüdü evlenince tabi bırakmadım eşim çok sevmemesine rağmen) 2 güne ağıt yakmaya başlıyorum oyyy bibim bibimm kırıldı kolum diye diye geziyorum evdeeşim hemen diyor yav gidip alalım kedini diye
Ölürüm ben ona Van kedileri çok akıllı ve asil kedilerdir ben bunu onlara benzettiğim için aldım aradım bulamadım Van kedisi çok baktım ya tutamadım göz yaşlarımı Nasıl özlemişim güzel kediciklerimi
Ankara+1 bu da benim güzel kızım
Bizde arayıştayız ama ağırdan da satıyoruz bakalım kısmet kime olacakAnkaraÇok isterdim ama benim kısmetim minik tekirimmiş
Güzel kızınızı yakışıklı oğluma isteyebilir miyimÇok iyi bir kayınvalideyimdir
AnkaraÇok isterdim ama benim kısmetim minik tekirimmiş
Güzel kızınızı yakışıklı oğluma isteyebilir miyimÇok iyi bir kayınvalideyimdir
O kadar insan geldi evime kimsede böyle bişey söylemedi özellikle sordum sanırım siZinki psikolojik ?Temiz baktigini iddia eden kedi sahiplerinin de evi kokuyor.
Kedili ev kokar..
Sahipleri kokuya alıştığından mıdır nedir, kokmuyor sanıyorlar.
Bana kokuyor.
Bir bardak su bile icesim gelmiyor kedili evde.
Kediler evde yaşamak için dünyaya gelmiş canlılar değiller
Hahahah yerim onuBizde arayıştayız ama ağırdan da satıyoruz bakalım kısmet kime olacakVan kedisiyle düşünüyoruz ama yinede takiplerimizi değerlendirmeye alırız evde kalmaya niyetimiz hiç yok :)
Yok değil..çok net bir kokusu var kedili evin. Belki size kibarliklarindan soylememislerdirO kadar insan geldi evime kimsede böyle bişey söylemedi özellikle sordum sanırım siZinki psikolojik ?
Ama en temiz ağızda kedilerde :)Kendi anüsünü yalayan bir hayvanın ve o evin temiz olma ihtimali yok.
Seviyorum ve hijyen anlayışıma ters degil diyene, tabii ki bişey diyemeyiz
O agizda ne bakteriler ne parazitler var...Ama en temiz ağızda kedilerde :)
Zannetmem evi havalandırırsanız ve ayda bir yıkarsanız ve kumunu temiz tutarsanız böyle bir sorun çıkmıyor kiYok değil..çok net bir kokusu var kedili evin. Belki size kibarliklarindan soylememislerdir
Yaaaaasırtını sana dayamış
ne çok güveniyo seninki sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?