Hayatımda ilkkez kedili ev kokar diyen duydum ha 1 aydır kum değiştirmiyordur falan o ayrı haftada 1 kum değiştiririm evime gelenlerde hep der nasıl hiç bir yerde tüy yok diye sorarlar bakmak önemli.Temiz baktigini iddia eden kedi sahiplerinin de evi kokuyor.
Kedili ev kokar..
Sahipleri kokuya alıştığından mıdır nedir, kokmuyor sanıyorlar.
Bana kokuyor.
Bir bardak su bile icesim gelmiyor kedili evde.
Kediler evde yaşamak için dünyaya gelmiş canlılar değiller
yaa bu yorumu görünce çok mutlu oldum. Benim de eşim hayvanlara bayılır, kucağına alır sever. Ben de inanılmaz derecede seviyorum ama elime asla alamam korkarım gibi geliyor. Ve evlendiğimizden beri bir kedi sahiplenmek istiyoruz Bu yorumu okuyunca bana moral oldu. Demek ki kucağa almaya alışılabiliyor, o korku aşılabiliyor değil miTanıdığım bir çift var,kadın istiyor ama dokunamıyor,adam hiç sevmezdi.
Adam aşık oldu kedisine kadın kucağından indirmiyor şimdi.
Kedi kayboldu diye adam ağlamaktan helak oldu.
Öyle diyim artık.
Yavru sahiplenin ve yetiştirin kendi huyunuza göre.
Hem sevap,hem evinize eğlence.
Gerçektenmi bilimden araştırmalardan daha bilgilisiniz demek ki hayırlı olsunO agizda ne bakteriler ne parazitler var...
+extra XL 1iyi bakıldıgı surece kokmaz yahu insan bile yıkanmasın 3-5 gun kokar gelipde burda hayvan olan ev kokuyor demesin kimse:) onun bakımı ustlenen kisi kumunu yemek taslarını sık sık degistirip temizlerse kedinin bakımını yaparsa kokmaz ustelik kedilerden bahsediyoruz ben cok temizim diyen bircok insandan bile daha temiz hayvanlar sokakta hic rast geliyormusunuz ustu bası kir icinde kedilere cok nadirdir kendilerini temizlerler cunku kopegin bakımı kediye gore daha zordur ama iyi bakıldıgı takdirde kokmaz kokuyor diyenlerin burunları asırı hassasdır kedi kopek olmayan eve girseler yine baska kokuları alır rahatsız olur onlar:)
Temiz baktigini iddia eden kedi sahiplerinin de evi kokuyor.
Kedili ev kokar..
Sahipleri kokuya alıştığından mıdır nedir, kokmuyor sanıyorlar.
Bana kokuyor.
Bir bardak su bile icesim gelmiyor kedili evde.
Kediler evde yaşamak için dünyaya gelmiş canlılar değiller
AhahaSiz bir daha eve gelmeyin diye evsahipleri hususi yapiyorlardir bence.
Kız bu gerçek mi bayıldımmmm bundan benim olmalı ❣esim beni kandırırsa evimizde boyle bir kaplan pardon kedi olucakdaha once kedi besledim ama cesaret edemiyorum bu buyuklukte bir kediye bir bebegim olursa ikisi birlikte buyusunler isterim ama su guzellige bakın
evet gerceek:) maine coon cinsi:) soguklarda yorgan niyetine sarılıp uyuycan bunlaKız bu gerçek mi bayıldımmmm bundan benim olmalı ❣
Çok da seversin,o isterse gelir zaten.Kedi zorlanmaz.Sizin de böyle işinize gelir.Kendi geldiği zaman çook daha şirin oluyorlar.yaa bu yorumu görünce çok mutlu oldum. Benim de eşim hayvanlara bayılır, kucağına alır sever. Ben de inanılmaz derecede seviyorum ama elime asla alamam korkarım gibi geliyor. Ve evlendiğimizden beri bir kedi sahiplenmek istiyoruz Bu yorumu okuyunca bana moral oldu. Demek ki kucağa almaya alışılabiliyor, o korku aşılabiliyor değil mi
Çok güzel olur, çok da iyi olur ama ben aile bireylerinden birisinin dahi rizasi yoksa alinmasina karsiyimKızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
Köpeğim var diye resmen dışlanmış hissediyorum şu an
Beni de alın aranıza, beni de sevin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?