Evde kedi olur mu ya:(

Hayatımda ilkkez kedili ev kokar diyen duydum ha 1 aydır kum değiştirmiyordur falan o ayrı haftada 1 kum değiştiririm evime gelenlerde hep der nasıl hiç bir yerde tüy yok diye sorarlar bakmak önemli.
Kediler evcil olarak gecer açılımını biliyormusun sanırım, mesela nerde yaşamak için gelmişler betonlaşmış sokaklardamı?

yaa bu yorumu görünce çok mutlu oldum. Benim de eşim hayvanlara bayılır, kucağına alır sever. Ben de inanılmaz derecede seviyorum ama elime asla alamam korkarım gibi geliyor. Ve evlendiğimizden beri bir kedi sahiplenmek istiyoruz Bu yorumu okuyunca bana moral oldu. Demek ki kucağa almaya alışılabiliyor, o korku aşılabiliyor değil mi

iyi bakıldıgı surece kokmaz yahu insan bile yıkanmasın 3-5 gun kokar gelipde burda hayvan olan ev kokuyor demesin kimse:) onun bakımı ustlenen kisi kumunu yemek taslarını sık sık degistirip temizlerse kedinin bakımını yaparsa kokmaz ustelik kedilerden bahsediyoruz ben cok temizim diyen bircok insandan bile daha temiz hayvanlar sokakta hic rast geliyormusunuz ustu bası kir icinde kedilere cok nadirdir kendilerini temizlerler cunku kopegin bakımı kediye gore daha zordur ama iyi bakıldıgı takdirde kokmaz kokuyor diyenlerin burunları asırı hassasdır kedi kopek olmayan eve girseler yine baska kokuları alır rahatsız olur onlar:)

+extra XL 1

Bir de kediler vahşi kediler domestik kediler diye gruplara ayrılır, mesela bir Ankara kedisinin British longhair ya da Scottish kedinin sokaklarda doğada işi yoktur hayatta da kalamazlar fazla.

Siz bir daha eve gelmeyin diye evsahipleri hususi yapiyorlardir bence.

Siz bir daha eve gelmeyin diye evsahipleri hususi yapiyorlardir bence.
Ahaha
Yok, öyle bir şey yapmadiklari kesin
Evinde kedi olan arkadaşım çağırdığında mümkün mertebe dışarda plan yapmaya çalışıyorum.

Neyse görüş meselesi
Ben hayvanli evde su içmeye bile tiksiniyorum
Dediğim gibi herkesin kendi fikri

esim beni kandırırsa evimizde boyle bir kaplan pardon kedi olucak daha once kedi besledim ama cesaret edemiyorum bu buyuklukte bir kediye bir bebegim olursa ikisi birlikte buyusunler isterim ama su guzellige bakın
Kız bu gerçek mi bayıldımmmm bundan benim olmalı ❣

Çok da seversin,o isterse gelir zaten.Kedi zorlanmaz.Sizin de böyle işinize gelir.Kendi geldiği zaman çook daha şirin oluyorlar.

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
Çok güzel olur, çok da iyi olur ama ben aile bireylerinden birisinin dahi rizasi yoksa alinmasina karsiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…