Evde kedi olur mu ya:(

Yurtdisina gidiyoruz ve tuttugumuz ev o kadar kucuk ki yatak odasini bebek odasi yaptik biz salonda yaticaz :KK43: Apartman dairesi bi de, biz burda mustakil evde kaliyoruz hayvanlar bahcede rahatca kosturuyordu. Simdi yine ablamlarin evinde bahcede olabilecekler :KK42:
Olsun canım üzülme ablanlarda rahat ederler en azından inş. Kocaman bahçeli bir eviniz olurda bebişlerinize kavuşursunuz :KK15:

Bir şey soracağım, kedi ne zaman yakınıma gelse hapşuruyorum. Bayağı ama günde istisnasız 4-5 kere hapşuruyorum ve ev tertemiz toz yok. Az önce yine hapşurdum.
Korktuğum şey değildir değil mi? Test mi yaptırsam alerji için ? :(

Asıl kedisiz olur mu ya :) ama gerçekten seven bakabilecek insanların evinde olmalı. Gerekli temizliğine beslenmesine dikkat etmek gerekir. 3 senedir var evimizde. Doğacak çocuğumuzu da onunla birlikte büyütmek istiyorum.

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya :KK43:
Okadar istiyorki off..
Olur tabikide olur kedi candir.Bende 3senedir bakiorum oglusuma.7aylık ya bebeğim var herkes at dedi ama ben kiyamam ona evlat gibi oluo.al bak göreceksin nasıl da alisacaksin ona

Asıl kedisiz olur mu ya :) ama gerçekten seven bakabilecek insanların evinde olmalı. Gerekli temizliğine beslenmesine dikkat etmek gerekir. 3 senedir var evimizde. Doğacak çocuğumuzu da onunla birlikte büyütmek istiyorum.
Inşaallah yaa herkes bebekle kedi aynı evde olmaz dio ama inanın oluo kedicik gelio kızımı kokluo gidio zaten onlar hissiyat üzere yaratilmislar kime zarar vereceklerini çok iyi biliolar

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya :KK43:
Okadar istiyorki off..
Kedi delisi biri olarak evde kedi beslemek , bebek bakmak gıbıdır duyebılırım. Oyle suyunu kumunu koy tamam dıyemıyorsun. Kum kokusu olmuyor diye de bişey yok. Ben kapalı kum kabı almama ve her kakasını yaptıgında arkasından kakayı almama ragmen, evde koku oluyordu. Acıkcası kedimin camdan dışarı öasum masum bakıslarına dayanamadım bahceye buraktım. Şimdi yavruları da oldu cok mutlu

kedi tüy döker hemde acaip tüy döker, en az döken britissh short hair cinsini gördüm, onun dışındakiler özellikle baharda çok döker. ayrıca her canlı gibi ayıptır söylemesi osuruverir yavrucaklar ve kokar bunu da bilin, sonra kakası çişi kuma yapsada kokar helede ishal olursa çok kokar, her gün günde iki kere en az temizlemek gerekir kumunu. benim aklıma gelenler bunlar bir kedi annesi olarak, hayvan çok sevmiyorsanız almayın, resmen bebek gibidir kediler sevmeyen katlanamaz bakımıda zordur. dürüst oluyorum çünkü, alıp sokağa atmanızdansa hiç almamanız daha iyi.

Kedi delisi biri olarak evde kedi beslemek , bebek bakmak gıbıdır duyebılırım. Oyle suyunu kumunu koy tamam dıyemıyorsun. Kum kokusu olmuyor diye de bişey yok. Ben kapalı kum kabı almama ve her kakasını yaptıgında arkasından kakayı almama ragmen, evde koku oluyordu. Acıkcası kedimin camdan dışarı öasum masum bakıslarına dayanamadım bahceye buraktım. Şimdi yavruları da oldu cok mutlu

Bahceye birakmissiniz ama yine de belirtmek istedim diski kokusu mamadan kaynakli olabiliyor.. Belki ondandir...
:)

Inşaallah yaa herkes bebekle kedi aynı evde olmaz dio ama inanın oluo kedicik gelio kızımı kokluo gidio zaten onlar hissiyat üzere yaratilmislar kime zarar vereceklerini çok iyi biliolar
Bana olmaz diyen çok çevremde. Bebek doğduğunda kedi nolacak diyorlar. Tabiki bizimle kalacak ne olabilir ki :) çöp torbası mı bu.

O zaman tamamen karakter meselesi demek ki. Benim çevremde gözlediğim sarmanlar hep hareketliydi. Hatta kendi sarman kedim eşyalarla oynamayı geçtim, durup dururken kolumla, ayak bileğimle filan kavga ediyordu antreman olsun diye. Yazları bahçeli eve geçtiğimizde kuş yakalıyordu ağaçlara fırlayıp. O yüzden sarışınlar çirkef olur gibi bir gözlemim var :) Şimdi melez uzun tüylü bir kedimiz var bahçeye yerleşen, yanına kuş, sinek filan gelirse gidip sandalyenin altına saklanıyor, kuşlar onun mama kabına dadanıyor. :)
Bak ablası bizim oğluşa:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 87
Bana olmaz diyen çok çevremde. Bebek doğduğunda kedi nolacak diyorlar. Tabiki bizimle kalacak ne olabilir ki :) çöp torbası mı bu.
Bize de diyorlar
Bir de bebek olsa kediyi sevmezsin diyorlar
Ne sığ bir zihniyet
Yeni eve tasınınca onu götürme diyorlar

Back
X