Evde kedi olur mu ya:(

Yani netice itibariyle uzaylı beslemiceksiniz.
Gayet sevimli hayvan.
Kokmaz bakımını düzgün yaparsanız.
Eve bir aile üyesi aldığınızı düşünüp severseniz gayet çocuk içinde faydalı olur.:işsiz:

Bize de diyorlar
Bir de bebek olsa kediyi sevmezsin diyorlar
Ne sığ bir zihniyet
Yeni eve tasınınca onu götürme diyorlar
Bana da bebek doğunca o zaman onun sevgisi ağır basar bırakırsınız kediyi diyorlar. Olur mu hiç öyle şey. Tabiki sevicem çocuğumu ama kedim de çocuğumuz gibi zaten :)

esim beni kandırırsa evimizde boyle bir kaplan pardon kedi olucak:KK53: daha once kedi besledim ama cesaret edemiyorum bu buyuklukte bir kediye bir bebegim olursa ikisi birlikte buyusunler isterim ama su guzellige bakın:KK36:
maine-coon-cats-24__605.jpg

Bu kedi midir ki canavar bence yer sahibini:deli:

Saka bir yana gercekten cok cok guzel bir hayvanmis, tuylere bakin hele :KK51::KK50::KK200:

Bahceye birakmissiniz ama yine de belirtmek istedim diski kokusu mamadan kaynakli olabiliyor.. Belki ondandir...
:)
Mamasını veterınerden alıyordum. Market mamalarını yemezdı bıncugum. Şimdi de bahcede daha lezzetli şeyler yıyıyor olacak ki, kuru mamasının yuzune bakmıyor:)

Siz lütfen kedi almayın. Eve alıp bir deneyelim şeklinde alırsınız muhtemelen çünkü. Sonra da en ufak problemde sokağa fln atarsınız. Yaziktir. O da can. Çocuğu istedi diye evcil hayvan sahiplenip sonra sokağa firlatan çok insan gördüm. Bu vebale girmeyin çok kötü etkileniyorlar.

Ben bi ara kedi bakmıştım. Ama benim değildi, bi tanıdık bi kaç aylığına şehir dışına gidecekti kedisine benim bakmamı istedi o süre zarfında.

Kumu, maması vs herşeyini getirdi. Eğer düzgünce eğitim verilirse bi hayvanın bi insandan daha temiz olduğuna şahit oldum. Adam kediyi öyle bi eğitmiş ki hayran kaldım. Bir kere mi kumu dışında bi yere, halıya falan tuvaletini yapmaz bi hayvan? Bi kere bile mi hata yapmaz?

Evin neresinde olursa olsun, çişi kakası gelince direk kumunun olduğu odaya gider yapar, sonra kumla üzerini kapatırdı. Kum da zaten kokulu olduğu için hiç tuvaletinin kokusu yayılmazdı. Hatta kumdan çıkarken ayaklarını silkeleyerek çıkıyordu, kumları kutunun dışına dökmemek için.

Bi de kedinin tüyü hastalık yapmaz, tüydeki bakteriler falan hastalık yapar. Aşıları tam olan bi kedinin tüyünü avuç avuç yutsan gene hastalık kapmazsın, tertemizdir çünkü.

Doğru bi eğitim verirsen o kedi senden benden temiz oluyor vallahi. Ben ponçiğe hayran kalmıştım, sahibi geldiğinde ağlayarak vermiştim, hiçbir zararı yok tam aksine sinirliyken bile beni sakinleştirirdi tatlılığıyla.

Ama ben sizin eğitim vereceğinizi, eğitimini alana kadar yaptığı hataları hoş göreceğinizi, mamasına, aşısına, oyuncağına para harcayacağınızı pek düşünmüyorum. Bunları eşinize de söyleyin, eğer sadece geçici bir hevesse hayvanın günahına girmeyin.
Huzurgizemmm inan bana hayvanları bukadar kollayan sahip çıkan insanların varlığı beni çok mutlu etti. Herkese onlar adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep var olun.

Bana da bebek doğunca o zaman onun sevgisi ağır basar bırakırsınız kediyi diyorlar. Olur mu hiç öyle şey. Tabiki sevicem çocuğumu ama kedim de çocuğumuz gibi zaten :)
3 senedir bakiorum ve kizim 7aylık dedim yaa hatta suan yazarken kedim kızımın önüne gelio ona bakıo kızımın sevinç çığlıklarını duymanız lazım ...

Bu arada sevgim hiç azalmadı..hatta su kadarini soylim belki komik gelebilir ama doğuma gittiğim zaman Kiz kardesim e bıraktım sezaryan olduğum için 2gun hastanede kaldim ve sürekli kardesimi arayıp sakin ona kızma iyi bak deyip çok aglamisimdir ve hastane dönüşü onu görünce alıp kucağıma ağla ağla perişan olmuştum; );)

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya :KK43:
Okadar istiyorki off..
Evde kedi köpek besleyenler kırılmasın da çok tiksinç. O tüyleri sanki nefesime kaçacak mış gibi hissediyorum.koltuklar oturuyorlar oyun diye kemiriyorlar herşeyi ıslak ıslak . Hayvan dediğin ya sokakta yaşar ya da Bahçeli evde.kuş mu balık mı bu hadi onlar neyse yine.ama tüy olayı beni bitirir

Oy ne güzel :) Bizim de kızımız olacak inşallah. Görünce napacak bakalım merak ediyorum.
Ilk tepkileri ne oluo bee bu da kim şimdi diye bakio sonra merak edip gelip kokluo yanii alisana kadr kokluo benim kizim biraz hareketli ondan elini kokladigi zaman Kiz hareket edince korkup kacio.. heee bu arada esime daha düşkün oglusum o yüzden eve gelince ilk onunla ilgilenio sonra bebisle..Bide besigine girip onun ayak ucunda yatmasina bayiliorum:KK70:

Ilk tepkileri ne oluo bee bu da kim şimdi diye bakio sonra merak edip gelip kokluo yanii alisana kadr kokluo benim kizim biraz hareketli ondan elini kokladigi zaman Kiz hareket edince korkup kacio.. heee bu arada esime daha düşkün oglusum o yüzden eve gelince ilk onunla ilgilenio sonra bebisle..Bide besigine girip onun ayak ucunda yatmasina bayiliorum:KK70:
Ben de daha nevresimini sermedim beşiğin. Girip yatıyor :) bir bebeğimiz daha olmuş bizim sana mı aldık diyorum bakıyo tatlı tatlı. Dişi bizimki de iki kız kardeş yatarlar artık.

Evde kedi bal gibi de olur hatta çok da güzel olur pek te güzel olur da onu canyoldaşı yerine koyacak vicdanlı insanlarla olursa olur, yoksa çok afedersiniz sizin gibi yok kılıydı yok kokusuydu yok kiriydi diye düşünen insanların elinde Kahrolur yavrucaklar, lütfen evinize 4 ayaklı dost getirmeyin zira üvey evlat muamelesi görürler...

evde kedi bakılır bahçede bakılır.benim yaptığım gibi.
siz evde bakamam diyorsanız o zaman satın alma sahiplen diyoruz size.
sokakta o kadar bakıma muhtaç hayvan var ki.onlara her gün düzenli yemek vermeyi önerin.
böylelikle iki tarafında gönlü olur.

Evde kedi köpek besleyenler kırılmasın da çok tiksinç. O tüyleri sanki nefesime kaçacak mış gibi hissediyorum.koltuklar oturuyorlar oyun diye kemiriyorlar herşeyi ıslak ıslak . Hayvan dediğin ya sokakta yaşar ya da Bahçeli evde.kuş mu balık mı bu hadi onlar neyse yine.ama tüy olayı beni bitirir
Valla öyle tiksinç pis insanlar var ki tokalaşsam elimi yıkamak zorunda kalıyorum. Yanlarında durulmuyo ter kokusundan. Ama kedi öyle mi. Tüylerini hergün tarıyorum. Ev temizliğine de dikkat ediyorum. Sokakta yaşayanlar ne yiyip içiyor. Soğuk havalarda kar yağdığında falan napıyorlar. Hayat onlar için zor insanlar bakmazsa.

Back
X