Benim biri 3 yaşında dişi ve diğeri 10 aylık erkek kedim var.Sağolsun benim çocuklar zamanında onları bebekken sokaktan alıp getirdiler.Çok seviyorum onları.Kızım oğlum diye hitap ediyorum.Onlar da doğal olarak beni anneleri yerine koydular.Peşimdeler tüm gün.İkiside kısırlaştırıldı. Apartman dairesinde oturanlar kedi bakmanın zorluğunu bilirler elbette.Daha öncede bir tane bakıyorduk balkondan düştü ve öldü.Kaç gün ağladım arkasından.Şimdi balkon ve pencerelere ağ taktık. Gelgelelim çok sevmeme rağmen çok bunaldım.Hayatım çok değişti.Eve gelen misafirlere tüy sorunu yüzünden mahcup oluyorum zaman zaman. Eşim de çok seviyor onları ama alerjisi var diye en azından yatak odalarına sokmuyoruz ve devamlı
kapı aç kapı kapat tüy temizle canım çıkıyor.Allahaşına siz nasıl başediyorsunuz neler yaşıyorsunuz?Müsaade ettikleri kadar tarıyorum tüylerini ama olmuyor.Evde eşyalarım delik deşik.Vazo biblo kalmadı evde resmen derbederim.Emekli bir hanım olarak çok yoruluyorum.Benim durumumda olan varmı acaba?Ne önerirsiniz.Herşeye rağmen onları çok seviyorum.Şu anda da bizim oğlan buzdolabının üzerine çıkmiş yatıyor kaşla göz arası.Bir de sevimli :main coon cinsi bir kedi.Hanımlar benimle paylaşırmısısnız yaşadıklarınızı.
kapı aç kapı kapat tüy temizle canım çıkıyor.Allahaşına siz nasıl başediyorsunuz neler yaşıyorsunuz?Müsaade ettikleri kadar tarıyorum tüylerini ama olmuyor.Evde eşyalarım delik deşik.Vazo biblo kalmadı evde resmen derbederim.Emekli bir hanım olarak çok yoruluyorum.Benim durumumda olan varmı acaba?Ne önerirsiniz.Herşeye rağmen onları çok seviyorum.Şu anda da bizim oğlan buzdolabının üzerine çıkmiş yatıyor kaşla göz arası.Bir de sevimli :main coon cinsi bir kedi.Hanımlar benimle paylaşırmısısnız yaşadıklarınızı.