Yapabilirsiniz yada yaptırabilirsiniz aslında üstünün dik durması için tel olmaz belki bebek için risk olur ama ince plastiklerle sabitleyip altında lastik geçirebilirsiniz besiginiz nasil bilmiyorum ama beşik süsü asılı olanlardansa onun üstüne sermeniz bile yeterli olur ben sinek için öyle kullanmıştım içine girmesin diyede kenarlarına kan ilacı şişelerini sarıp sarmalayıp baglamistim ağırlık yapsın diyeYa evet bu çok mantıklı hatta üstünde tente gibi sineklik tarzında filesi olan beşikler var ama ben o zaman bunu düşünemediğim için onlardan almamıştım. Şimdi kendi beşiğimin üstüne öyle bir şey almayı düşündüm ama ayrıca satılanını bulamadım malesef
Benim 2.5 aylık bir bebişim ve 5 adet kedim varBen yakın zamanda doğum yapacağım Allah'ın izniyle. Evde bir tane kara kızım var dört ayaklı. Bebek doğduktan sonra anne yanı beşiğinde gece yanımızda yatarken kediyle nasıl olacak aklımı kurcalıyor bu aralar. Biz uyuduğumuz sırada Allah korusun bebeğin üstüne çıkar yatar, çocuk boğulur bi zarar görür endişesi içindeyim. Hani özellikle zarar verecek bir hayvan değil ama sonuçta hayvan aklı kesmez, güvenip ben uyurken bebekle onu yan yana bırakamam ilk aylarda. Kara kızımı da odadan dışarı atıp odanın kapısını kapatmaya gönlüm razı gelmiyor.
Sizlere sorum evinde böyle bir durum söz konusu olan anneler ve kedi anneleri acaba kediyi dışarda tutmak dışında bir çözüm bulabilmiş olan var mı? En azından uyudugumuz sırada bebekle kediyi nasıl ayrı tutabiliriz fikirleriniz varsa dinlemek isterim şimdiden teşekkürler
Valla bizimki de öyle idi karışmadı hiçAy benim periye yapsın da lunaya yapmasın ya umarrrııımluna okkalı bir kedi valla yapıştırır
Gel teyzesi ısırılmaya gayet müsaitDaha fazla foto atarsan o ikisinin ellerini tek hamlede isiririm
Hiç aklınız takılmasın bunlara çünkü uzunca bi süre yanına yanaşmıyorlar zatenBen yakın zamanda doğum yapacağım Allah'ın izniyle. Evde bir tane kara kızım var dört ayaklı. Bebek doğduktan sonra anne yanı beşiğinde gece yanımızda yatarken kediyle nasıl olacak aklımı kurcalıyor bu aralar. Biz uyuduğumuz sırada Allah korusun bebeğin üstüne çıkar yatar, çocuk boğulur bi zarar görür endişesi içindeyim. Hani özellikle zarar verecek bir hayvan değil ama sonuçta hayvan aklı kesmez, güvenip ben uyurken bebekle onu yan yana bırakamam ilk aylarda. Kara kızımı da odadan dışarı atıp odanın kapısını kapatmaya gönlüm razı gelmiyor.
Sizlere sorum evinde böyle bir durum söz konusu olan anneler ve kedi anneleri acaba kediyi dışarda tutmak dışında bir çözüm bulabilmiş olan var mı? En azından uyudugumuz sırada bebekle kediyi nasıl ayrı tutabiliriz fikirleriniz varsa dinlemek isterim şimdiden teşekkürler
Bizimki bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığımızdan beri karnımın üstünden inmiyorEvde 5 yaşında kedim var ve hamileyim bakalım oğlumun tepkisi ne olacak bebeğe nasıl davranacak :) haziranı bekliyorum hehehe
İki kedimiz var, kızım doğalı 52 gün oldu. Biz doğumdan bir iki ay önce zaten yatak odasını kapatmaya başlamıştık. Bazı geceler salonda yatıyorduk birlikte ama o odaya girmemeye alışmışlardı. Kızım doğduktan sonra da aynı düzen devam etti gece biz uyurken güvenemem çünkü üstüne gelip yatmak isterler beşiğine yatmak isterler vs. Gündüz salondayız her şey yolunda çok güzel. Ben hep yanlarındayım zaten genelde benim yanıma gelmek istiyorlar. Hiçbir sorun yok bence kapıyı kapatın hiç mesele kalmaz başka çözüm yok sanırımBen yakın zamanda doğum yapacağım Allah'ın izniyle. Evde bir tane kara kızım var dört ayaklı. Bebek doğduktan sonra anne yanı beşiğinde gece yanımızda yatarken kediyle nasıl olacak aklımı kurcalıyor bu aralar. Biz uyuduğumuz sırada Allah korusun bebeğin üstüne çıkar yatar, çocuk boğulur bi zarar görür endişesi içindeyim. Hani özellikle zarar verecek bir hayvan değil ama sonuçta hayvan aklı kesmez, güvenip ben uyurken bebekle onu yan yana bırakamam ilk aylarda. Kara kızımı da odadan dışarı atıp odanın kapısını kapatmaya gönlüm razı gelmiyor.
Aynı durumdayız. Eşimin hassasiyeti sebepten yatak odamıza almadık dogumdan sonra ama zaten bizim kedi pek sallamıyor önceden de salonda uyurdu peteğin üstünde. Şimdi kızım 9 aylık oldu emekliyor ve kediyi nasıl koruyacagimi şaşırdım. Yavrum sürekli kendini sevdirmek için yanına geliyor ama bebiş maalesef düzgün sevmeyi bilmiyor tüylerini yoluyorÖnce böylelerdi sonrasında Zeus’a kıyamadım. Bebek oynamayı bilmiyor yani sürekli tüylerini çekiyordu yavrum, yavrumun… bizle oynarken bazen dişini geçiren kedi oğluşuma hiç bir şey yapmadı. Hatta annemlerin kedisi de öyle asla zarar vermedi ama çocuk tehlikeli oluyor kediler için bi dönem… yanlış çocuğu düşünüyorsun şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?