- 31 Temmuz 2016
- 11
- 1
- 36
- 35
- Konu Sahibi banuozturk13
-
canım öncelikle saçının nemlenmesine ihtiyacı var. Benimde sorunum saçımın önceden çok yağlı şimdi ise bir o kadar kuru olması. Dengeleyemedim. Liquid keratin dip bakım seti ile keratin ve nemlendirici kremini aldım yarın uygulayacağım.İnşallah işe yarar da size de şiddetle tavsiye ederim.Yaramassa napıcagımı hiç bilmiyorum
Ben o siteden 1 numaralı dedikleri setten aldim. Oldukça memnun kalmıştım. Hala 1 seans keratinim kaldı sanırım onu da kullanınca hiç yıpranma kalmayacak. Aklında olsun caninmarkası ne canım internette satılıyor mu acaba bende bakıyım bir keratinbakim diye bir site var ona baktım ama sırf reklam yani o çok belli
Ben de Liquid Keratin kullandım ama evde uyguladim. Çok memnunum siz sonuç alabildiniz mi?Liquid Keratini almaya karar verdim, Satici kuafor ve uygulamasi sac derisine zarari olmayan sulfatsiz sampuan ve ozel nem kremi ile ampul seklinde kolay uygulanan ve saci az kurutup dip bakimi saglayan kurutmasinada nemlendirici veren bir kuaforden alicam. Duzenli takip edicek sacimi degisimlerini yani en azindan globalin kanser oldugunu soyledi, ve duzenli takip ve ilgiden oturu onu alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?