Canlarım destek alayım tamam da devlet hastanesine gitsem adamlar seni dinlemiyorlar bile ve hap ialç yükleniyorlar.
Özel psikolojik destek desem saati bilmem kaç para. Aldığım nafakayla boşanma davam için euro borç almıştım onu ödüyorum
Benim konuşmaya ihtiyacım var, beni anlayan birilerine ihtiyacım var bu yüzden buraya yazıyorum, sizin yorumlarınız bana iyi geliyor.
İş konusunda işletme fak.mezunuyum ve bankacıydım , canım her yere başvuru yapıyorum, hastanelere bile, ama dönüş yok, bir de nevşehir belli bi yer.
İl dışına çıksam kirası ev eşyası doğalgazı maaşın yetmiyor zaten konyadan bu yüzden gelmiştim.
Ya bu deveyi güdecem ya güdecem mi, nereye gidecem
yokmu yakınlar da halk eğitim merkezi. işkura kaydol. hem kurs veriyolar,hem para, hem iş
iş kurs olmaz diyorsun ya arkadaşın da mı yok bence böyle kendini eve kapattıkça dibe batacaksın sadece buraya yazmak seni bir nebze rahatlatır.ama her geçen gün daha kötüye gider.aile içi psikolojik baskı çok zor ya.bir şekilde çık o evden.
bir de merak ettim evlilik düşünüyor musun sonraları ?
Kursları buradan takip edebilirsin.
Sadece dikiş nakış değil,çok çeşitli kurslar açılıyor:
Nevşehir Halk Eğitim Müdürlüğü
Kızlar ilk defa böyle oluyorum, içimdeki öfke hala dinmedi, sanırım bişeyler birikti birikti, 4 gün oldu evde kimseyle konuşmuyorum ,
dışarıda çıkmıyorum.
Malum annemle tartışmıştım beni çok üzmüştü, bugün ablamda geldi yine kendimi odama kapattım.
Anneme "duygular neden benle konuşmuyor " diyormuş, ama artık bıktım aynı filmin aradan bikaç ay
geçip aynı sahnelerle tekrarlanmasından bıktım, hep ben mi kötüyüm, hep ben mi başarısızım.
Bir de boşanma durumda son evredeyim, mahkeme şu bu avukat herşeyimle ben ilgileniyorum, ailem bana bu konuda hep destek fakat
hak hukuk konusunda bilgileri yok, neden bilgileri yok diye de sorgulamıyorum çünkü çok şükür eğitimim sebebiyle hak hukuk dersleri almıştım.
Eğitim şart yani . Her ne kadar ailem özellikle annem bir işte çalışmadığım için okuttuğuna pişman olsa daaaaa!!!!
Patlama sebeplerimden biride babam . Baba küçüklüğünden küfüre alışmış, ve o kdr ağzında her kelimesinde bu kelimeler var ki o kdr normal görüyor,
çarşıda pazarda söylediklerinin farkında değil, evin içinde de öyle bana ve anneme neler söylüyor , bende yeter artık kendine çeki düzen ver dedim,
ama el alem , konu komşu geldiğinde melek kendisi, herkes diyo baban ne kdr anlayışlı, dışı seni içi beni yakar diyorum. 58 yaşında ve hatırlıyorum ortaokulda, lisedeyken
arkadaşlarımı davet edemezdim küfür edecek korkusundan
İlk kez üni.kazandığımda kaydolmaya gittiğimde babam götürmüştü allahım okulun içinde sırada nasıl küfürler ediyor, ondan sonra hiçbir işime bulaştırmama kararı aldım. O
gün bugündür hiçbir işime karıştırmam, erkek gibi kendim hallederim. Hatta onlar bana ihtiyaç duyuyor.
Tahammül sınırlarımı çok zorladılar, bıktım artık, ne zaman çıkarım odamdan da bilmiyorum hep ağlamak geliyor içimden,
az önce duşa girdim, çıktım. Salonda anne ve baba ablaya beni şikayet ediyorlar, ben onlara neler söylüyormuşum, ağır konuşuyormuşum, vs.vs....
çok mutsuzum kaç gündür çok, nasıl böyle oldum ben(((
Cnm boşanma evresinde olduğun için psikolojik olarak etkilenmişsin.
İnsanın bir defa sinirleri bozuldu mu karşısındaki melek bile olsa bir bahane arar.
Bu boşanma olayı eminim aileni de etkiliyordur, onlar da en az senin kadar gerilmişlerdir.
Sana önerim sakinleşmeye çalış.
Bence odandan çık ve her şeyle yüzleş çünkü şuan tavır yaptığın insanlar sana kızsalar da, seni eleştirseler de ailen.
Hayatın boyunca sen farkında olsan da olmasan da seni hep koruyacak, hep yanında olacak insanlar.
Umarım seni azıcık rahatlatmışımdır. Sevgiler :)
bunları da duymaya ihtiyacım vardı, tşk ederim:)
ama burunları biraz sürtse iyi olmaz mı, arkadaş hiçbir şeyde kıymetim olmaz mı yahu. Eşek gibi çalışıp kıymetinin olmaması
üstüne bir sürü de laf duyman , ee bi yere kdr taşıdı bu bünyepatladım işte.
Ah cnm, buna benzer bir olayı daha önce yaşadım sayılır.
Emin ol inatlaştıkça iş sarpa sarpıyor.
Ben diyalog diyorum :)
bazen herşey üst üste gelir insan iyice çıkmaza girer bunalır.siizinkide öyle bir durum olmuş.geçici bir süreçtir.kendinizi çok hırpalamayın.kavgada etseniz aileniz sonuçta.belli yaşa gelmiş insanlar değişmezler ki.şu boşanma davanız bitsin bi de iş bulun bakın hayat ne kadarda güzelleşecek.ailenizde gerilmiştir.birbirinize destek olun bu zor süreci birlikte atlatın.
sizinde söylediğiniz gibi bi kaç gün başka bi yere gidin kafa dinleyin.sonrada hayatın güzelliklerine odaklanın.allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?