suan cok hasas oldugun icin hersekeze saldira bilirsin yada tam terzi kabuguna gizlene bilirsin.
Ama bu ikisinden birincisini lutfen yapma! baban kufurbasin tekide olsa, sen yinede iyi bir evlat olmaya calis.
Durumunu pek bilmiyorum ama canin sikildikca, bir sorunun oldukca, sinirlendikce buraya yaz dur. Senin icin cok zor bir donem oldugu kadar, ailende belli etmezseler bile cok uzuluyorlardir senin icin.
Seni uzen hic bir seye deymez, aileni uzmeye ve tabiki kendinide! o yuzden kapilarini aile ac....
canım benim saol.
son 2 gündür üstüme gelmiyor ve laflarına dikkat ediyorlardı ve ben salona çıkıp onlala sohbet etmesem bile ( bişey sorarlar evt veya hayır veya bir cümleden fazlasını kurmuyordum, konuşmak istemiyorum nedense hala ) onlarla oturabiliyordum. 1 saat önce duştan çıktım saçımı açmaya çalışıyorum
anne: ben yapayım dedi,
ben de: yok sen acıtıyorsun kendim tararım dedim. Sora bana bu nasıl kız köpek gibi, bunla napcaz filan fişman. Anne dedim bak köpek dedin, sen 52 yaşında kadınsın, ben ne diye küstüm günlerdir, senin ağzından çıkan laflarına dikkat etmediğinden değil mi dedim, sora bana senin eğitimin için şunu yaptım bunu yaptım şunu sattım bilmem ne.
Bende dedim: bakamayacağın çocuğu ne doğurdun , ben okumak istedim, senin görevinde beni okutmak, bunun bedelini mi istiyorsun dedim, eğer istiyorsan diğer evlatlarından fazlasını yaptım , bende alacağın kalmadı onlardan iste dedim. Ben büyüttüm tabiki beklentim olur filan filan. Yine odam ve sizlerleyim