evde konusmayan sirtini dönen eş

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Gene esim benim konularim hep esimle alakali ama anlatmak istiyorum.evlenmeden önce binbir dil döküp evlendikten sonrada dut yemis bülbüle dönen kocam var benim.disarda bulbul gibi eve gelince hic konusmuyor.karsilikli oturup sohbet etmisligimiz sayilidir .aksamda sirtini dönup yatmasida cabasi.niye arkan dönük sürekli diyorum öyle daha rahatmis beyefendi.iltifat desen 0 zaten.boyle bir evlilik iste

merhaba ,
bir yazı okumuşdum sırtını dönüp yatan eşlerin arasında güven sorunu varmış çok inanmadım ama yinede paylaşmak istedim ..

Her zaman adamdan bekleme şekerim, send e adımlar at. Erkekler bizim gibi değil, illa yönlendirmen gereken tipler var mesela sneinkisi de ona benziyor gibi...

Git sen sokul, güldür şakalar falan yap. Güzel bi film seç sarıl izleyin. Ne bileyim, güzel bi sohbet konusu bul sohbetin içine çek onu... Gece yatarken ben de sırtımı dönerim hala mesela, hiç sarılıp uyuyamam eşime uyuyamıyorum :)
Huy bazı şeyler, sevgiyle ilgisi yok...

Benim esimde arkasini donup yatar 5 dk filan sariliriz sonra döner illa ki doner oyle rahat ediyormus ne var ki bunda
Bizde cok sohbet ediyoruz sayilmaz
Sanirim yeni evlisin alisiliyo zamanla

Bu adam senin sabrını ölçüyor , sinir katsayılarını hesaplıyor ben sana söyleyim.

bende arkamı dönerim nefes nefese asla uyuyamam. uykunda sana baksa neokacak ki ?

türk filmi vardı karanlıjta gözlerime bak diye sende o hesapsın

Normalde cıvıl cıvıl iken evde suskun mutsuz hareketler sergiliyosa depresyonda olabilir esiniz..
Ustune varmadan konusmayi dene istersen esinle.. duzelmiosa var bi dert..

eşinizi çok sıkıyorsunuz biraz rahat bırakın yaptığı her hareketi sorun ediyorsunuz hayat böyle geçmez başka şeylere odaklanın bir şeylerle meşgul olun bu şekilde devam ederseniz mutsuz olursunuz adamı da kendinizden soğutursunuz.

Nasil yonlendirmeliyim

Tamamda neyle mesgul olmaliyim onun soguklugu benide sogutuyor ben sevgi ilgi istiyorum cok donuk ama cokta seviyorum romantizm istiyorum simdi geldi uyuyor bilmiyorum cok monoton bir hayat sanki 60 li yaslardagibiyim yahuu

Parasal sorun varsa sırtını döner normal , erkek kısmı paraya endeksli

E wallahi ddogru hayati para olmus zengin olmak istiyor.bir an once sanki erkeklerin cinselligi ve istekligi birazdan rahat kafadan geciyor bunu anladim

Mutlu olmam icin kocamon beni mutlu etmesi gerekiyor sanki benim mutlulugum ona endeksli gibi
Ahh bacim iste hatayi fazla beklentilerden yapyoruz boyle bir kocada olunca uzuluyor insan tabiki, ben mesela sunu yapak buaraya gidel falan soylerim hep onun huyuna alistim oda duruktur demz oyle dusuncelerini falan cok calisr mesala yatsada yanina giderim erkenden biliyorumki zamni yok oyle yakinlasir mutlu olurum, illaki o anlamda degil mahsat beraber olmak oda allah var hic tepkisiz kalmaz normal cok cittidir konusmaz fazla mecbur oyle kabul ettim onu, hep beklemiyorum yani gururu biraktim ben onunla yarismaya kakarsam mutsuz oluyorum cunku biliyorum bizler beklentilerimiz fazla olur duygusaliz cunku, ben cok kusen biriydim ilk yillarimda ama ne fayda o dahada inat yapiyordu naptim onun huyuna gitmeye calistim zamanla napcaksin bagzen biryerde yenemiyorsun hep ,tepkileirm tabiki oluyor ama yerinde daha cok hakli olabilmek icin daha sabir gerekiyor sen daha yeni evlisin galiba normal beklentilerin ama diyorumya sabir ve onu oyle kabul edip daha akilli davranki sana yaklassin umarim bekledigin huzurr sevgiyi bulursun

Ya siz baya takıntılısınız bu evlilikte sürekli şüphe ve memnuniyetsizlik hali var. Bence eşiniz bu halinizden dolayı iletişimi kesmiş olabilir. Benim eşimde sarılmadan yatar hem sırtı dönük olunca daha rahat uyuyor hemde sarılıp uyuyunca hemen aklı kayar sonra yatmak 2 saat gecikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…