Diğer konuyun sonunu okumadım
Noldu ankara dönüş yolundaydı
Sonucu ne oldu merak ettim[/QUOTE
Bunu bende merak ediyorum iki güne geliyorum falan diyip ortada yok demiştiniz siz miydiniz o kişi..??
İki aydır küs demiştin gecen konunda da iki gün müydü ay kafam karıştı ya
Nasil yonlendirmeliyimHer zaman adamdan bekleme şekerim, send e adımlar at. Erkekler bizim gibi değil, illa yönlendirmen gereken tipler var mesela sneinkisi de ona benziyor gibi...
Git sen sokul, güldür şakalar falan yap. Güzel bi film seç sarıl izleyin. Ne bileyim, güzel bi sohbet konusu bul sohbetin içine çek onu... Gece yatarken ben de sırtımı dönerim hala mesela, hiç sarılıp uyuyamam eşime uyuyamıyorum :)
Huy bazı şeyler, sevgiyle ilgisi yok...
Tamamda neyle mesgul olmaliyim onun soguklugu benide sogutuyor ben sevgi ilgi istiyorum cok donuk ama cokta seviyorum romantizm istiyorum simdi geldi uyuyor bilmiyorum cok monoton bir hayat sanki 60 li yaslardagibiyim yahuueşinizi çok sıkıyorsunuz biraz rahat bırakın yaptığı her hareketi sorun ediyorsunuz hayat böyle geçmez başka şeylere odaklanın bir şeylerle meşgul olun bu şekilde devam ederseniz mutsuz olursunuz adamı da kendinizden soğutursunuz.
Mutlu olmam icin kocamon beni mutlu etmesi gerekiyor sanki benim mutlulugum ona endeksli gibiHic mutlu olduğun oluyor mu
Ahh bacim iste hatayi fazla beklentilerden yapyoruz boyle bir kocada olunca uzuluyor insan tabiki, ben mesela sunu yapak buaraya gidel falan soylerim hep onun huyuna alistim oda duruktur demz oyle dusuncelerini falan cok calisr mesala yatsada yanina giderim erkenden biliyorumki zamni yok oyle yakinlasir mutlu olurum, illaki o anlamda degil mahsat beraber olmak oda allah var hic tepkisiz kalmaz normal cok cittidir konusmaz fazla mecbur oyle kabul ettim onu, hep beklemiyorum yani gururu biraktim ben onunla yarismaya kakarsam mutsuz oluyorum cunku biliyorum bizler beklentilerimiz fazla olur duygusaliz cunku, ben cok kusen biriydim ilk yillarimda ama ne fayda o dahada inat yapiyordu naptim onun huyuna gitmeye calistim zamanla napcaksin bagzen biryerde yenemiyorsun hep ,tepkileirm tabiki oluyor ama yerinde daha cok hakli olabilmek icin daha sabir gerekiyor sen daha yeni evlisin galiba normal beklentilerin ama diyorumya sabir ve onu oyle kabul edip daha akilli davranki sana yaklassin umarim bekledigin huzurr sevgiyi bulursunMutlu olmam icin kocamon beni mutlu etmesi gerekiyor sanki benim mutlulugum ona endeksli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?