tesekkutler bes yillik evliyim ya alismak istemiyorum bu davranislarina bilmem ne yapsam onu dize getiririm diye dusunuyorum ama yarayacagini sanmiyorummAhh bacim iste hatayi fazla beklentilerden yapyoruz boyle bir kocada olunca uzuluyor insan tabiki, ben mesela sunu yapak buaraya gidel falan soylerim hep onun huyuna alistim oda duruktur demz oyle dusuncelerini falan cok calisr mesala yatsada yanina giderim erkenden biliyorumki zamni yok oyle yakinlasir mutlu olurum, illaki o anlamda degil mahsat beraber olmak oda allah var hic tepkisiz kalmaz normal cok cittidir konusmaz fazla mecbur oyle kabul ettim onu, hep beklemiyorum yani gururu biraktim ben onunla yarismaya kakarsam mutsuz oluyorum cunku biliyorum bizler beklentilerimiz fazla olur duygusaliz cunku, ben cok kusen biriydim ilk yillarimda ama ne fayda o dahada inat yapiyordu naptim onun huyuna gitmeye calistim zamanla napcaksin bagzen biryerde yenemiyorsun hep ,tepkileirm tabiki oluyor ama yerinde daha cok hakli olabilmek icin daha sabir gerekiyor sen daha yeni evlisin galiba normal beklentilerin ama diyorumya sabir ve onu oyle kabul edip daha akilli davranki sana yaklassin umarim bekledigin huzurr sevgiyi bulursun
Bak o dedigin dogru benimesim optumu illaiiski olmazsi getekiyor yani o yi zden kendini cekiyor yoksa ufqcik opmede hop.....Ya siz baya takıntılısınız bu evlilikte sürekli şüphe ve memnuniyetsizlik hali var. Bence eşiniz bu halinizden dolayı iletişimi kesmiş olabilir. Benim eşimde sarılmadan yatar hem sırtı dönük olunca daha rahat uyuyor hemde sarılıp uyuyunca hemen aklı kayar sonra yatmak 2 saat gecikir
Bende hep oyle soyluyordum ailesine onalr hep onun tabiati bu derlerdi sadece bana degil herkese karsi tavri ayniy benimki sinirli inatcidir bende cok zorladim ama napim kendi kendimi boyle onun bu huyunu kabul etmeye calisarak gecti olmayinca omuyor iste kendi kendini mutlu edip fazla beklemiyceksin malesf ödün cok veriyorsun ama gene daha huzurlu bir hayat surebiliyorsunBir ara canima tak etti bosanmayi bile dusundum yalvardi yakardi bu evlilik bitmez diye aile buyuklerini koydu araya kustuk baristik gene ayni tas ayni hamam bir insan hic degismezmi.bana bir gelse ben
tesekkutler bes yillik evliyim ya alismak istemiyorum bu davranislarina bilmem ne yapsam onu dize getiririm diye dusunuyorum ama yarayacagini sanmiyorumm
Aynen bende iki lak lak eder döneriz sırtımızı. Malum kuvvetli nefes alıp veriyo erkekler burnundan çıkan hava fırtına çıkarıyo mübarekbende arkamı dönerim nefes nefese asla uyuyamam. uykunda sana baksa neokacak ki ?
türk filmi vardı karanlıjta gözlerime bak diye sende o hesapsın
Ilgi alani para sporOna sirtini dönuo demeyelim de saga/sola yatma aliskanligi var diyelim..
Ben oyle durumda eger ilgi bekliosam esimin onune gecip yatarim,o da sirtimdan sarilir ve uyur. Sen de oyle yapsan? Yada yok yapamazsam ben ona donup sirtindan sarilirim..
Bir de esiniz asosyal mi? Sevdigi,ilgi duydugu konular yok mu? Kitap,siyaset,spor,muzik,gezi,belgesel..vb? Bunlardan konusmayida mi sewmez?
Bir insan neden konusmaz mi? Ilgi alanina giremiyorsunuz sanirim hep mi boyle ki?
Birlikte sevdiginiz film izleseniz,geziler yapsaniz,eve 2_4 kisilik oyunlar alsaniz?puzzle falan.. yine mi sıkılır ,konusmaz,yine mi soguk davranir??
Benim eşim de bi süre sarıldıktan sonra uykuya geçiceğimiz zaman arkasını döner ya da bana arkamdan sarılır.. Bi zaman çok sormuştum bana açıklamak zorunda kaldı.. Sigara kullanıyor nefesi kokabilir ben tiksinirim diye öyle uyumak istiyomuş.. Ondan tiksinirim diye :) Ben de bişey demiyorum artık nasıl rahat ediyosa öyle uyusun bence insanlar bunaltmayınGene esim benim konularim hep esimle alakali ama anlatmak istiyorum.evlenmeden önce binbir dil döküp evlendikten sonrada dut yemis bülbüle dönen kocam var benim.disarda bulbul gibi eve gelince hic konusmuyor.karsilikli oturup sohbet etmisligimiz sayilidir .aksamda sirtini dönup yatmasida cabasi.niye arkan dönük sürekli diyorum öyle daha rahatmis beyefendi.iltifat desen 0 zaten.boyle bir evlilik iste
Nasil sorun ariyorum ki ya adam resmen dengesiz iki gun once beni annesi gillere kotuluyodu simdide onlari bana kotuluyor gelde isin icinden cik bakalimBence sen kafaya takacak sorun arıyorsun... Evlilik zaten bu işte...Sürekli sorun çıkacak ve sen eşine destek olacaksın, moral verip rahatlatacaksın. O da huzuru sende bulacak ve dizinin dibinden ayrılmayacak.
Walla aynen dediginode yaptim bir ay kustum banamisin demedi o benden once kustuAy kiyamam.pek sıkılmis hayattan pek monotonlasmis ,peehhh takmayin tinlamayin bakin gorun nasil geliyor
Arkadasim donsun arkasini ama yataga geldigindede sarilsin opsun sonra nereye donuyosa donsun benimki ditek yataga girer iliski yoksa arkasini doner yatarBenim eşim de bi süre sarıldıktan sonra uykuya geçiceğimiz zaman arkasını döner ya da bana arkamdan sarılır.. Bi zaman çok sormuştum bana açıklamak zorunda kaldı.. Sigara kullanıyor nefesi kokabilir ben tiksinirim diye öyle uyumak istiyomuş.. Ondan tiksinirim diye :) Ben de bişey demiyorum artık nasıl rahat ediyosa öyle uyusun bence insanlar bunaltmayın
e tabi o da biraz tuhafmış direk dönüyosaArkadasim donsun arkasini ama yataga geldigindede sarilsin opsun sonra nereye donuyosa donsun benimki ditek yataga girer iliski yoksa arkasini doner yatar
Anlasa gururdan anlamiyor o benden once gururlaniyot seviyorumda napiyim ya offf cocuklarimda var cok soguk kafayi yemek uzereyimmmmSırtını dönüp uyuyorsa yatağın diğer ucuna geçin sizde
yapmayın Allah aşkınaMutlu olmam icin kocamon beni mutlu etmesi gerekiyor sanki benim mutlulugum ona endeksli gibi
Iste tuhaf bir anlasam disarda geziyor gulutot egleniyor eve gelince dut yemis bulbul.ya bu adam benden ne istiyor anlamadime tabi o da biraz tuhafmış direk dönüyosa
Seviyorum bagimli olmusum ask degil tutku yahu sekiz oldu tanisali hala asigim ona elimde degilyapmayın Allah aşkına
bu kadar bağımlı olmamanız gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?