evde konusmayan sirtini dönen eş

Bir ara canima tak etti bosanmayi bile dusundum yalvardi yakardi bu evlilik bitmez diye aile buyuklerini koydu araya kustuk baristik gene ayni tas ayni hamam bir insan hic degismezmi.bana bir gelse ben
tesekkutler bes yillik evliyim ya alismak istemiyorum bu davranislarina bilmem ne yapsam onu dize getiririm diye dusunuyorum ama yarayacagini sanmiyorumm

Bak o dedigin dogru benimesim optumu illaiiski olmazsi getekiyor yani o yi zden kendini cekiyor yoksa ufqcik opmede hop.....

Ona sirtini dönuo demeyelim de saga/sola yatma aliskanligi var diyelim..
Ben oyle durumda eger ilgi bekliosam esimin onune gecip yatarim,o da sirtimdan sarilir ve uyur. Sen de oyle yapsan? Yada yok yapamazsam ben ona donup sirtindan sarilirim..

Bir de esiniz asosyal mi? Sevdigi,ilgi duydugu konular yok mu? Kitap,siyaset,spor,muzik,gezi,belgesel..vb? Bunlardan konusmayida mi sewmez?
Bir insan neden konusmaz mi? Ilgi alanina giremiyorsunuz sanirim hep mi boyle ki?
Birlikte sevdiginiz film izleseniz,geziler yapsaniz,eve 2_4 kisilik oyunlar alsaniz?puzzle falan.. yine mi sıkılır ,konusmaz,yine mi soguk davranir??

Bende hep oyle soyluyordum ailesine onalr hep onun tabiati bu derlerdi sadece bana degil herkese karsi tavri ayniy benimki sinirli inatcidir bende cok zorladim ama napim kendi kendimi boyle onun bu huyunu kabul etmeye calisarak gecti olmayinca omuyor iste kendi kendini mutlu edip fazla beklemiyceksin malesf ödün cok veriyorsun ama gene daha huzurlu bir hayat surebiliyorsun

bende arkamı dönerim nefes nefese asla uyuyamam. uykunda sana baksa neokacak ki ?

türk filmi vardı karanlıjta gözlerime bak diye sende o hesapsın
Aynen bende iki lak lak eder döneriz sırtımızı. Malum kuvvetli nefes alıp veriyo erkekler burnundan çıkan hava fırtına çıkarıyo mübarek
Uykumuz çok varsa anında sen yoluna ben yoluma
Bide çok konuşkan erkek görmedim ben için eve gelince genelde boş boş bakmayı seviyolar

Ilgi alani para spor

Ama yeter boyle bir ömür of çikmazdayim simdide ailesine cephe aldi .neymis onun parasini yitorlarmis hergun birsey buluyor bir yildir evliligimizde karabulutlar geziyor

Bence sen kafaya takacak sorun arıyorsun... Evlilik zaten bu işte...Sürekli sorun çıkacak ve sen eşine destek olacaksın, moral verip rahatlatacaksın. O da huzuru sende bulacak ve dizinin dibinden ayrılmayacak.

Ay kiyamam.pek sıkılmis hayattan pek monotonlasmis ,peehhh takmayin tinlamayin bakin gorun nasil geliyor

Benim eşim de bi süre sarıldıktan sonra uykuya geçiceğimiz zaman arkasını döner ya da bana arkamdan sarılır.. Bi zaman çok sormuştum bana açıklamak zorunda kaldı.. Sigara kullanıyor nefesi kokabilir ben tiksinirim diye öyle uyumak istiyomuş.. Ondan tiksinirim diye :) Ben de bişey demiyorum artık nasıl rahat ediyosa öyle uyusun bence insanlar bunaltmayın

Bence sen kafaya takacak sorun arıyorsun... Evlilik zaten bu işte...Sürekli sorun çıkacak ve sen eşine destek olacaksın, moral verip rahatlatacaksın. O da huzuru sende bulacak ve dizinin dibinden ayrılmayacak.
Nasil sorun ariyorum ki ya adam resmen dengesiz iki gun once beni annesi gillere kotuluyodu simdide onlari bana kotuluyor gelde isin icinden cik bakalim

Arkadasim donsun arkasini ama yataga geldigindede sarilsin opsun sonra nereye donuyosa donsun benimki ditek yataga girer iliski yoksa arkasini doner yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…