evde konusmayan sirtini dönen eş

Bir aksam ondan once yataga girip yatakta her zaman yattiginiz tarafi degistirin belki bir tarafina donerek yatmaktan rahat ediyordur, yer degistiriseniz dondugu tarafda siz olursunuz bu sefer
Konusmasi icin tatli dille bir yaklasin bakalim, derdi mi var, sizimi begenmiyor, fikirlerinizi mi onemsemiyor, yoksa ne derse desin hep elestiriyorsunuz ondanmi birsey anlatmiyor bir ogrenelim.
Sonucta kimse her aksam esiyle saatlerce sohbet edip romantik gelecek planlari yapmiyor, spor siyaset ulke ekonomisi konusmuyor veya akraba dedikodusu yapmiyor ama, esiniz size gununu bile anlatmiyor gun icinde yasadiklarini bile paylasmiyorsa vede birdenbire degistiyse bu kesin altinda bir sebep vardir.
Ama sabirli olup guzellikle konusturmaniz lazim ki adam 1-2 guzel deneyimden sonra kendi gelip konussun sizle, askim bugunde soyle oldu, su abi su hanim bilmemne beyde soyle dedi falan diye. Can kulagiyla dinliyor gibi yapin vede elestirmeyin kesinlikle.

Ya sanki ayni beni ve esimi anlattin kadinda gurur olur derler ama bu soz anlayan kaldiracak erleklere gecerli benimki benden once gurura yatar hayat umrundami oda mechul

Tesekkutler bugun bu tavsiyrni yapacam yarin sana donus yapacam ins bit iki adim atariz aramizda

Adamları değiştirecem diye diye ömür bitiyor ben 13 yıllık evliyim çok küçük yaşta evlendim hiçte huylarını değiştiremedim ama bendekide ne azimmiş hala uğraşıyorum istemediğim huylarını değiştirmek için en iyisi olduğu gibi kabul edip oluruna bakmak inan bende sinir küpü oldummm

Ay

erkeklerin bazıları çok farklı.bi konu açmıştım bakı9n isterseniz.eşim ile şimdiki kişi arasında dağlar kadar fark var.ama bununla evlensen nolur derseniz bilemem:) ama standart erkekler köreltiyor onu söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…