BULUTT Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2007 1.550 20 118 Ankara 16 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BULUTT #1 kızlar bu konu çok ilgimi çekti.ama lavman işi beni çok korkuttu.evde yapan yada yapmayı düşünen varsa paylaşırmısınız
kızlar bu konu çok ilgimi çekti.ama lavman işi beni çok korkuttu.evde yapan yada yapmayı düşünen varsa paylaşırmısınız
K kalemlisan Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 507 93 123 Almanya 28 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi BULUTT #2 Ben annem tavsiyesi ve gözetimi altında evde yaptım. Çok dikkat gerektiren bir işlem. Hele hijyen konusunda çok itinalı davranmak lazım. Ben 2010 senesinde yapmıştım. Ve inanın o sürec içersinde o kadar zindeydim ki. Kendimi hafif hissediyordum. Cildimde gözle görülebilir bir parlaklık ve güzellik. Bagırsakların temizleniyor oluşu düşüncesi bile psikolojik olarak insana çok iyi geliyor. Tekrar yapsam mı diye düşünüyorum açıkcası.
Ben annem tavsiyesi ve gözetimi altında evde yaptım. Çok dikkat gerektiren bir işlem. Hele hijyen konusunda çok itinalı davranmak lazım. Ben 2010 senesinde yapmıştım. Ve inanın o sürec içersinde o kadar zindeydim ki. Kendimi hafif hissediyordum. Cildimde gözle görülebilir bir parlaklık ve güzellik. Bagırsakların temizleniyor oluşu düşüncesi bile psikolojik olarak insana çok iyi geliyor. Tekrar yapsam mı diye düşünüyorum açıkcası.
B busu1907 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2011 459 2 96 İstanbul 31 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi BULUTT #3 bende 8 kasımda yapmayı planlıyorum ama lavman yapamam ben ya :S lavmansız olmazmıki bu ?
jullyet Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2014 1.806 224 88 15 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BULUTT #4 lavman beni de çok korkutuyor, doğuma girerken yapılmıştı ve çok kötü bir tecrübeydi benim için o yüzden cesaret edemiyorum
lavman beni de çok korkutuyor, doğuma girerken yapılmıştı ve çok kötü bir tecrübeydi benim için o yüzden cesaret edemiyorum
merlininin Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 1.000 133 173 29 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BULUTT #5 Nedir bu lavman bizi de aydınlatırmısınız a dostlar :)
laylaynilay Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2015 798 122 38 44 7 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi BULUTT #6 lavmanda makattan bir ilaç veriliyor ve o ilaç bağırsağınızdaki tüm dışkıyı dışarıya atmanıza yardımcı oluyor, biraz karın ağrısı yapıyor arkası ishal gibi geliyor
lavmanda makattan bir ilaç veriliyor ve o ilaç bağırsağınızdaki tüm dışkıyı dışarıya atmanıza yardımcı oluyor, biraz karın ağrısı yapıyor arkası ishal gibi geliyor