Evde makyajlı ve hoş giyimli mi olursunuz, yoksa rahat, salaş bir şekilde mi?

Genelde rahat gıyınmeyı tercıh ederım. Arada pantolun gıyınsem, esım 'esofman gıyın, rahat et' der.

Fakat kımı aksamlar ozel kıyafetler gıyınır, suslenır oyle karsılarım onu. O vakıt hıc aklına gelmez rahatlıgım (:

ne dışarıda ne de evde rahat değilimdir hiç,evde rujunu tazeleyen bir kişiliğim var(((deli miyim neyim??)))

slm arkadaşlar benim bakımlılıktan anladığım başka bişey dışarı çıkınca çok şık giyinirim ve çok bakımlıyımdır. eşim beni zaten güzel bulur evin içindede kesinlikle eski ve paspal kıyafetler giymem şık ve rahat kıyafetler giyerim şık derken yanlış anlaşılmasın kot filan giyemem evin içinde güzel eşofmanlarımı badilerimi giyerim. nemlendirici kremimi sürerim saçlarımı düzeltirim üstümde eşofman ve bady ayağımda ışıltılı ev pandoflarım( çok ciciler) ve çok güzel ve hafif bir parfüm eşimi karşılarım. onun dışında yapanlara saygı duyuyorum tabiki ama evin içinde makyaj bana mantıklı gelmiyor insanın doğal ve duru güzelliği vardır zaten dışarı çıkınca biz bayanlar bunu yeteri kadar yapıyoruz bari evde cildimiz nefes alsın dimi ama kızlar..

genelde şık ve makyajlıyımdır. kocamı uyandıracağım zaman ve o işten geleceği zaman bakımımı yaparım şık olurum:) uyurkende cici şeyler giyip yatarım. ama hava soğuksa ve hastaysam giyerim taşlı pullu eşofmanlarıı:)

slm arkadaşlar benim bakımlılıktan anladığım başka bişey dışarı çıkınca çok şık giyinirim ve çok bakımlıyımdır. eşim beni zaten güzel bulur evin içindede kesinlikle eski ve paspal kıyafetler giymem şık ve rahat kıyafetler giyerim şık derken yanlış anlaşılmasın kot filan giyemem evin içinde güzel eşofmanlarımı badilerimi giyerim. nemlendirici kremimi sürerim saçlarımı düzeltirim üstümde eşofman ve bady ayağımda ışıltılı ev pandoflarım( çok ciciler) ve çok güzel ve hafif bir parfüm eşimi karşılarım. onun dışında yapanlara saygı duyuyorum tabiki ama evin içinde makyaj bana mantıklı gelmiyor insanın doğal ve duru güzelliği vardır zaten dışarı çıkınca biz bayanlar bunu yeteri kadar yapıyoruz bari evde cildimiz nefes alsın dimi ama kızlar..

ya öyle de canım, dışarıda değil de içeride makyajlı olmamı istiyor eşim.
bana kalsa bende evde makyajsız dolanırım ama olmuyor işte. başkaları için makyaj yapıyorsun da bana mı yapmıyorsun diyor bu sefer. bilmiyorumkismile

makyaj evde yapmam rahat kıyafetler giyerim eşofman şort falannnn kimi zaman pijamalrımla gezeerim saçımı tepeden toplarım o halimde sevimlidir...ben her halimi begenirimmmm ..beni begenende bunun için begenmiştir..sabah yüzüm gözüm şişken bile begeniyorum kendimi..özgüvenim yüksektir..temizlige çok dikat ederimm ..misafir gelcegi zaman en alası ile giyinirimmmm dışarı çıkınca süüsümden eksik kalmam kokoş diyen çok olurrr..herşey yerine göre olmalı ev hali adı üstünde rahat olunmalı...

evde saç-makyaj mı afakanlar basar beni.
bazen içimden gelir süslenirim kocama. o da hayran hayran bakar.hoşuna gider.senin canın bişey istiyo galiba der. na alaka ya Allah Allah kaydirigubbakcemile

Her daim kişisel temizliğe önem veririm.Parfüm delisiyimdir.

Evde makyaj yapmam.Özel bir günse ya da misafir gelecekse allık ve partlatıcı sürerim sadece.

Eşofmanla durmaktan hoşlanmıyorum onun yerine tayt ve tişört giymeyi tercih ediyorum.

bana nasıl eserse öyle giyinirm.
bazen rahat eşofmanalrımı giyerim,makyaj falanda yapmam
ama sürekli cildimi nemlendiririm.birde sürmeyi çok severim,
bazende giyerim minileri ful makyajla
kocişimi beklerim,
nasıl eserse yanii.

zaten işe giderken sürekli makyaj yapıyorum bakımlı ve temiz biriyimdir..eşimde herhalimi sever ama kendıme herzaman özen göstermemi ve bakımlı olmamı ister!
Ama öyle zamanlar oluyor ki saçımı taramak bile istemiyorum...
geceliğimide giyerim yatak kıyafetıyle asla evde dolasmam

hiç makyaj yapmam. her halimle güzelim kocişime göre.
en rahat kıyafetlerimi giyerim. (şort tsort) rahatıma çok düşkünbümdür hiç gelememem sıkıntıya.
kocamla hala aşığız birbirimize. ne giydiğimize değil gözlerimizin içine bakarız zaten. :nazar:
ahh aşk hiç gitme hep kal bizimle emi :asigim:

bu 50 derece sıcaklarda hiç makyajdı giyimdi kendimi kasamam valla, nasıl rahatsam öyle...

genellikle mini giyerim evin içinde ,
toplu saç ve hafif allıkla dolaşırımbayanssulusmile
ayaklarımda da tokyo terliklerim olur , tırnaklarım zaten her daim ojelibayanssulusmile
ama ben bunları kocişe güzel görünmek için yapmıyorum,ben her daim güzelim ona

Son düzenleme:
nasıl eserse öyleyim.....
önemli olan kıyafette güzel olmam değil rahat olmamdır..
rahat değilsem güzel de hissetmem zaten..
eşimde tarzımdan gayet memnun ...
bazen boyalanırım bazende sıfır makyaj
giriş gelişme ve sonuca göre değişirim süreklisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
ilk başlarda eşofmanla karşılardım sonradan hoşuna gittiğini bildiğim için kışın işten geldiğim kıyafetlerimle karşıladım hem eşofmanlarımı giymedim. akşam yemeğinden sonra eşofmanları çektim.
yazın zaten sıcaktan bunalıyoruz saten mini geceliklerim var işten gelir gelmez geceliğimi giyiyorum oooh serin serin hem eşim geldiğindede hoş oluyor.

Bu sıcaklarda butun gun ıs yerımde yeterınce kasılıyorum zaten.
Eve gıdınce rahatlamak benım de hakkım.
Sort ve atlet ıdeal olan benım ıcın.
Sutyen bıle gıyınmıyorum (:
Ama saclarımı her zaman tararım.
Salaslıgımı da kontrollu yaparım yanı.

Back
X