Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış düşünüyorsun. Kafan rahat tadını çıkar. Evlenmeden ne kadar neşeliydim, yaşama sevincim vardı, bişeyler yapmaya hevesim vardı. Kendime ne katabildiysem o oldu, evlendikten sonra acayip köreldim, bin dertle karşı karşıya kaldım.biliyor musun emin ol ki evlenince insanın duyguları ölüyor eğer yanlış insana denk gelirsen. Bizim ülkede kadın erkeğin sülalesiyle evleniyor genelde. Hele o kaynana derdi yiyip bitiriyor insanın beynini, yaşam enerjisini. Zamanı geri döndürsem hiç evlenmezdim keşke bu duruma gelmeseydim de evde kalmış deselerdi. Ama demezler de merak etme kalmadı artık öyle bişey çooook var yaşı ilerleyip evlenmeyen. Keşke ben de onlardan olsaydım her gün bin pişman oluyorum boşanmak istesem de cesaret edemiyorum iki bebekle.Kızlar çevremdeki herkes tek tek nişanlandı evlendi . Eski görüştüğüm insanlar evlendi. Bu aralar çok kafama takılıyor depresyona girdim resmen bende evleneyim yuvam olsun istiyorum
Anlıyorum sizi hakkınizda hayırlısı olsun. Çok fazla da istemeyin. insan en çok istediği şeyle sınanır çünkü. Sürekli düşünmeyin bu konuyu.Dalga geçip yadirgayanlar aile kurmak istemek çocuğun olmasını istemek abes birşey mi burda benimle dalga geçiyorsunuz yaşım, 30, a, gelmek üzere daha konuştuğum bile yok herkes yuvasını kuruyor yalnızim mutsuzum lütfen olumsuz yorumlar yapmayın
zorlayınca olmuyor dediginiz gibi tek taraflı bir şey değil ortak kararla olurİyi de ya istemeyeydi adam :))
Edit: şunu anlatmaya çalışıyorum, evlilik veya ilişki tek taraflı bir irade değildir, karşına biri çıkar ortak kararla çift olursunuz. Bunun da ne zaman nasip olacağı bilinmez ki. İyi ben birini bulayım paket olsun evde yiyecem diyemeyiz yani, böyle tavsiyeler işe yaramıyor netekim
ne kadar sürede evlenmistiniz30 yaşındayım 6 ay kadar önce bosandim sen yaşlarında paniğe kapilmistim yanlış evlilik yaptım. Şuan geriye dönsem hiç evlenmemiş olmayı tercih ederdim o yaşadıklarım yüzünden. Herkes evlenecek diye bir kaide kural yok çıkarsa karşına ne ala... Zorlama olmuyor bu işler
nasıl karar verdiniz içinize mi sindiben de 32 de evlendim bayağı bayağı evde kalmışım yahuuu şimdi farkına vardım![]()
ya ne guzel ben 29nyasindayim ben de tam tersiydi27 yaşındayım bekarım valla çoğu arkadaşım bekar bazıları evli ya da nişanlı ama evde kaldım demedim. Evlenmek isteyen çok oldu ama istemedim. Şu an sevgilim var evlilik diye başımın etini yiyor. Evlilik diyince elim ayağım boşalıyor![]()
Karşı taraf mı isteksizdi?ya ne guzel ben 29nyasindayim ben de tam tersiydi