bence gelmiş.benim bir arkadaşım var 34 yaşında hiç evlenmedi ama o yaşıyor.bazen uzun ilşkileri oluyor arada da tek gecelik. biz burada her akşam pilav yiyoruz.ama kimisi de yapmaz,ben olsam yapardım ama bana ne bana ne.
bence gelmiş.benim bir arkadaşım var 34 yaşında hiç evlenmedi ama o yaşıyor.bazen uzun ilşkileri oluyor arada da tek gecelik. biz burada her akşam pilav yiyoruz.ama kimisi de yapmaz,ben olsam yapardım ama bana ne bana ne.
ciddi misin sen? pilav diye hitap ettiğin şey eşin galiba? tek gecelik ilişki ve bir kadın..iyiymiş
merhaba arkadaşlar,uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazma gereği hissettim.herkes yaşımı göstermediğimi söylese de 40 yaşındayım ve hiç evlenmedim.zamanında çok talibim oldu hatta çok fazla ama ben aşk olmadan evlenemem diyip hepsini reddettim.sonra da onun kaşı bunun gözü dedim,flörtlerımle de evlilik yoluna gitmediğim için evlenemedim.tamam yıne zaman zaman oluyo hatta 2 sene önce görücü usulü biriyle tanışıp sözlendim bile ama sevemediğim için ben bu insanla bir ömür yapama diyip onu da bıraktım.Şimdi de beni isteyen biri var ama Allahın gücüne gitmesin ne tipim ne tarzım,sırf evlenmiş olmak için de evlenmek ıstemıyorum.Ailemle mutluyum çalışıyorum ama tabıkı özellikle annem evlenmemı çok istiyo bide çevreye karşı tabi.bide şu evde kalmak olayı var ki((halbukı hem kuzenlerımde hem arkadaşlarımda evlenmeyen var ama ileri yaşta olmalarına rağmen ben kendımı çok çırkın hıssedıyorum bu durumdan dolayı bana akıl ve moral verin nolurrrrrr
merhaba arkadaşlar,uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazma gereği hissettim.herkes yaşımı göstermediğimi söylese de 40 yaşındayım ve hiç evlenmedim.zamanında çok talibim oldu hatta çok fazla ama ben aşk olmadan evlenemem diyip hepsini reddettim.sonra da onun kaşı bunun gözü dedim,flörtlerımle de evlilik yoluna gitmediğim için evlenemedim.tamam yıne zaman zaman oluyo hatta 2 sene önce görücü usulü biriyle tanışıp sözlendim bile ama sevemediğim için ben bu insanla bir ömür yapama diyip onu da bıraktım.Şimdi de beni isteyen biri var ama Allahın gücüne gitmesin ne tipim ne tarzım,sırf evlenmiş olmak için de evlenmek ıstemıyorum.Ailemle mutluyum çalışıyorum ama tabıkı özellikle annem evlenmemı çok istiyo bide çevreye karşı tabi.bide şu evde kalmak olayı var ki((halbukı hem kuzenlerımde hem arkadaşlarımda evlenmeyen var ama ileri yaşta olmalarına rağmen ben kendımı çok çırkın hıssedıyorum bu durumdan dolayı bana akıl ve moral verin nolurrrrrr
ben hep şunu düşünürüm erkeklerin biyolojik üstünlükleri var....55 yaşına da gelse hayatını yeniden kurabilir çocuk sahibi olabilir...işte bu kadar bencil olmalarında ve umursamaz olmalarında bununda payı var hormonlarından ziyade buyüzden ilişkinin kurallarını erkekler belirler
peki kadın.....kariyerini biran önce halletmeli evişlerini götürmeli yaş 40 olmadan doğurmalı hanım hanımcık olmalı. hep genç durmalı bakımlı olmalı üç haftada bir ağdacıya gitmeli.....her ne olmalıysa bir an önce olmalı.....arkadaşlar ben gerçekten yorgunum
Bence boşuna üzüyorsunuz tatlı canınızı.Bende geç evlendim.Üniversite 1.sınıfta başladılar istemeye.25 yaşında herkesi kırıp geçirmiştim ailedeki."fazla mı geliyorum size evde,kendi paramı kazanıyorum neden ısrar ediyorsunuz,evlenmeyeceğim..."Bağıra bağıra hemde.Amcamın eşi küsmüştü hatta birdaha sana dünür getirmem demişti anneme.Sırf bu baskılar yüzünden başka şehirde iş buldum,taşındım.5 yıl yalnız yaşadım.Başta iyi hoştu da sonra duvarlar üstüme gelmeye başladı.Yalnız uyumak,yalnız uyanmak,arkadaşlarımın evlenmesi,yaşıtım tüm kuzenlerimin evlenmesi hatta çocuk sahibi olması...Etkilenmeye ,üzülmeye başladım.Yavrusuyla gezen bir kedi görsem gözlerim doluyordu.İçimden "ben hiç anne olamayacağım galiba" diye geçiriyordum.
30'a gelince pes ettim.İstediğim gibi biri yok,evlenmeyeceğim diye karar dedim.Sonra çok olmadık bir şekilde eşimle tanıştım.1,5 ayda evlenme teklif etti 2.ay nişanlandık.1 yıl nişanlılık ve 3gün önce 1.evlilik yıldönümümüzü kutladık.
Bunları aynen 3 ay önce 33 yaşında üzülen arkadaşıma anlattıyordum.Oda üzülüyordu.Başka ortak bir arkadaşımızın nişanında damadın arkadaşı bizimkine vurulmuş.Onlarda 2 ay içinde nişanlandılar.
Uzattım belki ama asla ümidinizi kaybetmeyin.Allah insanları eş yaratırmış.Kısmetiniz biryerde ve birgün mutlaka karşınıza çıkacak.
O size söz söyleyenlere de ben çerkezim dersiniz.Bizim yöremizin çerkezlerinde 35'den aşağı evlenen yok.
Ben de çerkesim kıyısından köşesinden :)) Demek ondan 34 de evlendim..
Gelenek bozulmamış desenize
Meraklı kocadan kaçarak yazmak ne zormuş bu arada.:18: 2 kere sayfayı kapattırdı banaBuarada melsacım hani güzel hayallerinizi yazmışsınız ya evlilikle ilgili...Evet evliliğin güzel yanları var ama birgün tiyatrocu bir arkadaşım nişanlıyken (afedersiniz aynen aktarıyorum)"her erkek yatakta osurur" demişti.O zaman gülüp geçmiştim ama ilk ayda anladım ne demek istediğini
21 yasinda yeni girmis bir insanim, bana bile kuzenlerim evde kalmis muamelesi yapiyolar..kendileri 17-18 yas gibi erkenden evlenip coluk cocuk sahibi olduklari icin bunu marifet mi saniyolar yada güzelim yillari cocuk büyütme ve is yapma isleri gectigi icin benide öyle mi görmek istedikleri icinmi bilemiyorum
biri 22 yasinda suan biri 23 ..ikisininde birer bebisleri var ve bana durmadan sen ne zaman evleneceksin, anne olmayi düsünmüyormusun, calis calis nereye kadar gibi sözler söylüyolar
simdilik takmiyorum cünkü biliyorm evde kalmadimyasim henüz cok genc ve istesem simdi evlenirim ama neden evlenmek icin evleneyim emin olmadigim halde..? sonucta kimseyle yarismiyorum..
ama biliyorum 30uma kadar evlenmezsem ki evlenmek zorunda kesinlikle degilm, bu baski beni katil edebilirkardesim size ne yaaau allah allah..!!
millete ne oluyor, onlara ne bizim hayatimizdan??
ya bana kızacaksınız ama bir şey soracağım.kimse yanıtlamak zorunda değil.ne de olsa sanal ortam kimse kimseyi tanımıyor.hep şunu merak ederim.hiç evlenmeyeler veya 40lı yaşlarda evlenenler acaba bakireler mi?haddimi aştım affola.ama ben kendi adıma konuşayım 35i geçseydim ve hala evlenmeseydim boş durmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?