- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
canım benim çok teşekkür ederim
inan bende çıtayı yüksek tutmuyorum,,belkı tam ifade edemedım ama benı yakından tanıyanlar bilir çokta mütevazıyımdır ve aradığım bıraz yakınlık,elektrık ve kafa dengi olması.
inşallah:)
herkes evlenecek diye bir kural mı var?
hiç takma kafana herşey nasip kısmet işi ne desek boş ......Allah iyilerle karşılaştırsın canımmm ...
sana komik bir söz gülümse biraz
"Düğünlerde yanınıza gelip sıra sana geldi diyen yaşlı kadınlara ...sizde cenazede onlara aynısını yapın"
oldukça sosyal bir hayatım var,eski radyoculardanım,konservatuar okudum,sahneye falan da çıktım ama olmayınca olmuyo napım bende isterim ama kader diyorum ben buna
evlilik bir kaleye benzer içerdekiler özgür olmak dışarı çıkmak ister dışardakiler içeriyi merak edip girmek isterşaka bir yana evlilik aşkla beraberse güzel çevresel ve ailesel baskılar seni etkilemesin hem evde kalmış da ne ben her gün 16_21 yaş arasında evlenmiş mutluluğu bir türlü bulamamış kadınların ve erkeklerin sorunlarını dinliyorum evlilik güzel bir kurum karşılıklı saygının ve sevginin olduğu bir ortamda yaşama yeni varlıklar getirmek her kadın ve erkeğin arzusu sen doğru olanı yapmışsın sevmediğin istemediğin bir kişiyle yapacağın bir evlilik sana huzur ve mutluluk getirmez karşı tarafı da mutsuz edersin ama bir şeye karşıyım sende insanları görselliklerine göre değerlendirmemelisin seni gerçekten mutlu edecek kafaca çok iyi anlaşabileceğin aynı frekansın insanı olduğun birini sırf ön yargılarından dolayı kaybedebilirsin bence bir kadın en çok kendi ruhunu doyurabilecek bir adama ihtiyaç duymalı inan bana üniversitedeyken tipim dediğim insanları hatırladıkça gülüyorum bugün hiç tipim olmayan ( o zamana göre ) bir adamla evliyim ve diyebiliyorum ki ne kadar şanslı bir kadım
mutluluğunuz daim olsun inşallah
Allah yavrularınızla ve eşinizle sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler versin
evlenmeden önceki çekim nasıldı
yani böyle bakıp bakıp hmm acaba tenimiz uyuşacak mı ki
falan diyor muydunuz
konu biraz kayıcak diye özelden msj atıcaktım ama belki okuyan arkadaşlara da fikir olur diye buradan yazmak istiyorum.
melsa34 kusura bakma arkadaşım :)
amin inşallah asudecim rabbim sana da nasip etsin inşallah gönlüne göre birini ( eğer evli değilsen )
evlenmeden önce hiç bir çekim yoktu.arkadaş gibi bile görmüyordum.hatta dikkatimi çekecek hiçbir yönü yoktu.taa ki ben ciddi düşünüyorum deyip duygularını açana kadar işte ben o an süzdüm eşimi bayan gözü ile baktım ve dedim ki
asla olmaz bana uymuyor ki tip olarak demiştim.ama sessiz bildiğin yurdum insanıydı.çok ısrar etti.8 ay uğraştı ve sırf laf olsun diye annemi dinleyerek tamam bi deneyim dedim ama Arkadaş olarak.
ama öyle bir kadermiş kiii nişanlandık ailesine gittiği ilk fırsatta beni ailesine anlatmış bana tlf açtı dedi .ben şokları yaşadım nasıl bırakırım diye düşünürkençok detay var aralarda özetle geçiyorum.:):):) ben ki evlenene kadar elimi bile tutturmadım o ana kadar içimde en ufak sevgi bile yoktu ten uyuşmasını bırak evlilik düşüncesi yoktu 30. kadar evlenmem diyordum.en değerli çeyizimi elektrik almadığım birine armağan edecektim.benim için çok önemliydi.
sonra nişan , nikah , evlilik çok efendi bi adam.bi ortama girdiğinde kendini dinleten biri.ilk defa gülüşünü kahkahasını duymuştum hayran kalmıştım.işte benim erkeğim dedim.üzerime titremesi , beni sevmesi , vs vs çok özele girmek istemiyorum eşim deyince anlatacak kelimeler çoğalıyor.
çok özelimi ortalığa saçmayı seven biri değilim ama birilerine fikir verebiliyorsa mübarek ramazan da mutlu olurum.
ayrıca bu sitede üye yakınlarım var fazla detaya girmeyim :):):):)
ama şöyle bi düşünce de belirmesin kafanızda yakışıklı ,size değer veren ,efendi biri çıkarsa işi gücü olan hayır demeyin ama her kısmetinizi de geri tepmeyin.düşünün , taşının ,ani kararlar vermeyin.gençlere tavsiyem budur.evlilik hem çok güzel hemde ömürlük bir durum.
çünkü yalnızlık Allah a mahsustur.
bu arada melsa34 40 yaş günümüzün 30 yaşı.hayat yeni başlıyor bence
bikere daha soyluyorum sanırım yanlış anlaşıldım
her ınsanın kalemi olan ınsanlar vardır yanı kımse yuzune bakmaz ama senı bişeyı cezbeder
üstelık ben onunla bıkaç kez görüştum de hanı yanlış yapmıyım tanımaya çalışayım belkı hanı bişeylerı çeker benı dıye ama yok nafile olmayınca olmuyo yoksa kımseyı tipiyle değerlendırmem kı ben de muhteşem biri değilim,,çoktan aştım ben bunları,bişey ararsın sözlerı davranışları düşüncelerı ne bılım bişeyıyle cezbeder senı ama o bana hıtap etmedi üstüne üstlük bakımsızlığı da tuz biber oldu...
merhaba arkadaşlar,uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazma gereği hissettim.herkes yaşımı göstermediğimi söylese de 40 yaşındayım ve hiç evlenmedim.zamanında çok talibim oldu hatta çok fazla ama ben aşk olmadan evlenemem diyip hepsini reddettim.sonra da onun kaşı bunun gözü dedim,flörtlerımle de evlilik yoluna gitmediğim için evlenemedim.tamam yıne zaman zaman oluyo hatta 2 sene önce görücü usulü biriyle tanışıp sözlendim bile ama sevemediğim için ben bu insanla bir ömür yapama diyip onu da bıraktım.Şimdi de beni isteyen biri var ama Allahın gücüne gitmesin ne tipim ne tarzım,sırf evlenmiş olmak için de evlenmek ıstemıyorum.Ailemle mutluyum çalışıyorum ama tabıkı özellikle annem evlenmemı çok istiyo bide çevreye karşı tabi.bide şu evde kalmak olayı var ki((halbukı hem kuzenlerımde hem arkadaşlarımda evlenmeyen var ama ileri yaşta olmalarına rağmen ben kendımı çok çırkın hıssedıyorum bu durumdan dolayı bana akıl ve moral verin nolurrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?