Alışmış olamazmı eli sürekli burnundaÇocuk bir olaya tepki gösteriyor sanki.
Bir sorunu olmasa bunu niye yapsın?
Çok üzüldüm.
Temizleseydiniz odadan her zaman burun pisliği ve salya üzülmez öfkelenirdiniz bence insanın kendisine saygısı olmalı önce demiÇocuk bir olaya tepki gösteriyor sanki.
Bir sorunu olmasa bunu niye yapsın?
Çok üzüldüm.
Tabii siz sevmediğiniz icin çocuğuAlışmış olamazmı eli sürekli burnunda
Evet 2 taneBaşka çocuğunuz var mı ?
Ne kadar oturduğunuz yerden rahat rahat konuşuyorsunuz acaba her zaman odadan salya ve burun pisliği temizleseniz uyarsanız ve devam etse aynı şeyleri düşünür müydünüz hemen özlüğe üveyliğe vurup duyar kasın en çok beğeniyi sen alacaksın bravoTabii siz sevmediğiniz icin çocuğu
Rahatsızlığı olmasından ziyade pis huylu olmasını tercih ediyorsunuz.
Sizce babası konuşmasınmı yapma vs diyePsikiyatrik bir rahatsizligi var gibi gozukuyor. Uzman degilim ama pislik biriktirmek ve bundan vazgecmemek baska bir sey olmasa gerek.
İnsanlara verdiğiniz cevaplardan dolayı bu yorumu yaptim. Ve haksız da değilmişim.Ne kadar oturduğunuz yerden rahat rahat konuşuyorsunuz acaba her zaman odadan salya ve burun pisliği temizleseniz uyarsanız ve devam etse aynı şeyleri düşünür müydünüz hemen özlüğe üveyliğe vurup duyar kasın en çok beğeniyi sen alacaksın bravo
Allah sabır versin dedim başta ama bence siz 0 sevgi , 0 tolerans siniz bu çocuğa .Temizleseydiniz odadan her zaman burun pisliği ve salya üzülmez öfkelenirdiniz bence insanın kendisine saygısı olmalı önce demi
tamm duyarlı bayan bu haftanın en duyarlı insanı seçildiniz siz aynı durumla karşılaşırsanız öğürmeden geğirmeden temizlersiniz artıkİnsanlara verdiğiniz cevaplardan dolayı bu yorumu yaptim. Ve haksız da değilmişim.
Arkadaş ruh halinin iyi olamadığından bahsetmiş ama siz, " alışkanlık olamaz mı" yazmışsınız. Burda topladığım beğeniler bana para olark geri dönmüyor
bizim de çocuğumuz var ve kimse kınamasın! sızın çocuğunuz olsaydi eminim boyle bir konu acmazdınız! Anladığım kadarıyla siz ttüü kaka dememizi istiyorsunuz!tamm duyarlı bayan bu haftanın en duyarlı insanı seçildiniz siz aynı durumla karşılaşırsanız öğürmeden geğirmeden temizlersiniz artık
Küçükken derken 14 yaşında mı bebek değil çocuk değil bal dedim balta geldi İnan çok yordu beni ben ilk başlar çok üzülüyordum kendisine gizlice onun adına ağlıyordum ama beni sadece bir temizlikçi olarak gördü kulaklığının kutusunu attım diye ne salaklığım kaldı ne aptallığım artık evet tahammülüm kalmadı kalbimde sorunlar çıkmaya başladı o kadar kolayki uzaktan yorum yapmakAllah sabır versin dedim başta ama bence siz 0 sevgi , 0 tolerans siniz bu çocuğa .
Saç koparmak ,tırnak yemek, bir şey biriktirmek , yıkanmamak , tırnak kesmemek ,fazla titiz ya da fazla pis olmak hepsi bir rahatsızligin göstergesi .
7 yıldır sümük temizlemek yerine keşke bir iki araştırma yapıp küçükken bir caresine baksaydiniz ..Laale ye katılıyorum bende üzüldüm. .
Evet 21 yaşında 2 hafta temizlemedim dedim kendisi temizlesin ama yok en sonunda kalktım ben temizledimŞuan 21 yaşında mı
Koca adam ya bırakın odasını kendi temizlesin
Yapmıyorsa da pis sümüklü tozlu salyalı yaşasın
Annesi nerdeKüçükken derken 14 yaşında mı bebek değil çocuk değil bal dedim balta geldi İnan çok yordu beni ben ilk başlar çok üzülüyordum kendisine gizlice onun adına ağlıyordum ama beni sadece bir temizlikçi olarak gördü kulaklığının kutusunu attım diye ne salaklığım kaldı ne aptallığım artık evet tahammülüm kalmadı kalbimde sorunlar çıkmaya başladı o kadar kolayki uzaktan yorum yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?