Evde olduğum için mi böyle ?

Kesinlikle öyle. Her yaz tatilinde stres sinir tavan bende. Dinleneceğime daha çok yoruluyorum, herkese sarıyorum. Mesela nasıl ağır işsizsem dün fayans aralarını boyadım, sonra bu bana göre bir iş değil diye eşime sardım. Onun bunu gözden kaçırmasının çok saçma olduğunu iki saat anlattım. Tatil olmasa ojemi sürer, yarınki iş planımı yapar uyurdum.

5 senelik evliyim ve evdeyim hiçte kafama bişey takmam takmadım da işimi gücümü yapar gezmeye gideceksem giderdim ya da evde zaman geçirirdim ev hanımıysanız kendinize kurs bakabilirsiniz hem zaman geçer hem yeni arkadaşlar edinirsiniz
şükür şimdi de bi oğlum var 2 yaşına girecek zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum

Valla ben evdeyken ne ev işim bitiyordu ne de evim/kendim düzenliydik :)

Programlı olmak işe yarayabilir sanırım, sabah erken kalkıp işleri su saate bitiricem gibi. Sonrası size kalan vakitte kalır hem.

Ben 1 hafta rapor kullanmıştım. O zaman zarfı içinde evdekilerin istisnasız hepsinin bir kusurunu bulup kavga cikartmistim. Neyseki ailem bi durumuma gülüp gectiler. Ben olsam beni evlatlik falan verirdim herhalde

Basvurduğum işlerden haber bekliyorum.. aklımı nasıl yorarım ki baska?
Mesela puzzle çözsen ?
Ben acayip konsantre oluyorum . Hiçbirşey düşünmüyorum . Gün boyu uğraşabilirim .
KEdileirm zaten ayrı bır kafa yorma etkinliği saatlerce onlarla oynayabılırım . Uyurken izlemek bile rahatlatıyor .

Evet tatlım insan evde olunca kafasına her türlü şey geliyo

İşsizlik değil de boşluk diyelim.
Çalışıyorum ama evde olduğumda da oğlumdan ve ev işlerinden boş kalamıyorum.
Mesela dün ablamın doğumgününü unutmuşum. O derece bir yoğunluk..

Evde olsanız da kendinizi oyalayacak şeyler yapın. Spora gidin, yürüyün, el işi yapın, çiçek ekin..

Canım 7 aydır çalışmıyorum kafam nasıl rahat ama maaşımdan birikmiş vardı onunla gezdim tozdum ayrıca bebeğim oldu onla vakit geçiriyorum.. iş güç bunaltmış milletle uğraşmak yormuş tatil iyi geldi ama hayatım boyunca çalışmasam anlattığın şeyleri bn de yaşardım. Çalışmak insanın kafasını dolduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…