- 14 Nisan 2018
- 39
- 26
- 3
- Konu Sahibi Schizophrenia
Bende iki gun tatil yaptim.Ama o iki günü gelde bana sorgerçekten calismka buyuk nimet.Kimi insna evde kalinca ne yapacagini şaşırıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alakası YÖK. Tam tersine insan çalışıp yorulurken karşı taraftan daha fazla ilgi, anlayış, düşünceli hareketler bekliyor. Görmüyor tabii o ayrı :)İnsan evdeyken kafasında kurmaya daha mı müsait oluyo? Eşimin ilgisizliği diyelim o yüzden mi daha çok batıyo gözüme? Gerçekten ilgisiz mi bana mı öyle geliyo? Eskiler geliyo aklıma falan. Çalışan kadınların kafası daha mı rahat?
kitap okuyarak ve hosunuza giden yerlerin altini cizerek...cocuk yok galiba bos vakit ondan bol bol kitap bence ilaç gibi gelir...Basvurduğum işlerden haber bekliyorum.. aklımı nasıl yorarım ki baska?
aynen ya çiçek konu sahıbı muhakak dene .İşsizlik değil de boşluk diyelim.
Çalışıyorum ama evde olduğumda da oğlumdan ve ev işlerinden boş kalamıyorum.
Mesela dün ablamın doğumgününü unutmuşum. O derece bir yoğunluk..
Evde olsanız da kendinizi oyalayacak şeyler yapın. Spora gidin, yürüyün, el işi yapın, çiçek ekin..
aynen ya çiçek konu sahıbı muhakak dene .
Şimdi bonzai ağacı ektim . İnşallah tutar . Binbir heyecanla eve gidiyorum . Filizi çıkmışmı dıye
Orkidelerim çiçek açtı . Mükemmel bir görüntü o kadar mutlu oluyorum kı![]()
Evli degilim. Calisiyorum. 2 gunluk tatilde bile bunalima giriyorum. Tatiller resmen zehir oluyor, kendi kendime zehir ediyorum. Aklima neler neler geliyor:) calisinca kafam dagiliyor. Esiniz aksamlari eve yorgun geliyordur. Tam anlamiyla ilgilenemiyordur siz de tum gun evde olunca ilgisiz geliyor olabilirİnsan evdeyken kafasında kurmaya daha mı müsait oluyo? Eşimin ilgisizliği diyelim o yüzden mi daha çok batıyo gözüme? Gerçekten ilgisiz mi bana mı öyle geliyo? Eskiler geliyo aklıma falan. Çalışan kadınların kafası daha mı rahat?