Evde olduğum için mi böyle ?

Bende iki gun tatil yaptim.Ama o iki günü gelde bana sorgerçekten calismka buyuk nimet.Kimi insna evde kalinca ne yapacagini şaşırıyor

Çalışıyorum isten 17.30 da geldim. Daha simdi oturdum. O arada ne yaptım ütü süpürge camasir yika as.. düşünebildigim tek sey koltuga uzanmak oldu. Çalışın

Aynen oyle, benm ev hanimi olan arkadasim oyle seyler anlatiyor ki ya neden bunlari kafana takiyorsun ayni seyleri ben de yasiyorum ama senin kadar dusunmuyorum umurumda bile degil diyorum, kiz resmen kendi kendini mutsuz ediyor ve bence bunlar issizlikten oluyor...kafam o kadar rahat ki tamm yorucu ama bazen bazi seylerden uzaklasmak cok iyi geliyor

İnsan evdeyken kafasında kurmaya daha mı müsait oluyo? Eşimin ilgisizliği diyelim o yüzden mi daha çok batıyo gözüme? Gerçekten ilgisiz mi bana mı öyle geliyo? Eskiler geliyo aklıma falan. Çalışan kadınların kafası daha mı rahat?
Alakası YÖK. Tam tersine insan çalışıp yorulurken karşı taraftan daha fazla ilgi, anlayış, düşünceli hareketler bekliyor. Görmüyor tabii o ayrı :)

Aylak insanın başına şeytan üşüşür bunu dini bir laf olarak söylemiyorum bence gayet bilimsel. Çalışıyorum ama işim hafiflediği kuruntu yapacak vakit bulduğum an eşim öyle mi dedi böyle mi kastetti diye sarmaya başlıyorum. Yapı gereği huzursuz insanlar boş durmamalı, benim gibi mesela

Boş insan hep boş düşünür. Kendimden biliyorum. Çalışırken kafam işten kaynaklı zaten doluydu saçma şeyler dusunmezdim. İşten ciktigimdan beri Türk filmleri izleyip bende kafamda bişeyler kuruyorum hep

Aynen kızlara katılıyorum.. evdeyken günde 2-3 saat kv dedikodusu yapabilirdim. şimdi konusu bile geçmiyor :) (çok şükür)

umarım en kısa zamanda başvurularınıza geri dönüş alırsınız

Basvurduğum işlerden haber bekliyorum.. aklımı nasıl yorarım ki baska?
kitap okuyarak ve hosunuza giden yerlerin altini cizerek...cocuk yok galiba bos vakit ondan bol bol kitap bence ilaç gibi gelir...
evet yogun calisan kadin kafada kuramiyor
birisi bir yanlis yapti diye 40 gun dusunmuyor atiyor hayatindan o kisiyi..

Mekanla değil, boş zamanla ilgisi var. İlişkinizde gerçekten sorunlar varsa görmezden gelmeyin, çözmeye çalışın da... Ortada hiçbir şey yokken kuruntular, kötü düşünceler aklınıza üşüşüyorsa, o çok boş zamanınız olmasından, sıkılmanızdandır. İnsan evde de çalışabilir. Neden çalışmıyorsunuz? Sizi eve bağlayan bir sebebiniz varsa o zaman da evden yapabileceğiniz bir iş, hobi, meşgale bulursanız daha mutlu olursunuz. İnsanın üretken olması için illa maaşlı, vardiyalı bir işte çalışması gerekmiyor. Bence kafanızı bu konuya yorarsanız, psikolojik olarak hafiflersiniz.

İşsizlik değil de boşluk diyelim.
Çalışıyorum ama evde olduğumda da oğlumdan ve ev işlerinden boş kalamıyorum.
Mesela dün ablamın doğumgününü unutmuşum. O derece bir yoğunluk..

Evde olsanız da kendinizi oyalayacak şeyler yapın. Spora gidin, yürüyün, el işi yapın, çiçek ekin..
aynen ya çiçek konu sahıbı muhakak dene .
Şimdi bonzai ağacı ektim . İnşallah tutar . Binbir heyecanla eve gidiyorum . Filizi çıkmışmı dıye :KK48:
Orkidelerim çiçek açtı . Mükemmel bir görüntü o kadar mutlu oluyorum kı :KK200:

Ben de ev hanımıyım.E-kitap uygulamaları var onları indirin kitap okuyun. Mobil uygulamalar var özellikle simülasyon oyunları benim ilgimi çekiyor, vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum.

aynen ya çiçek konu sahıbı muhakak dene .
Şimdi bonzai ağacı ektim . İnşallah tutar . Binbir heyecanla eve gidiyorum . Filizi çıkmışmı dıye :KK48:
Orkidelerim çiçek açtı . Mükemmel bir görüntü o kadar mutlu oluyorum kı :KK200:

Aynen öyle.
İnsan çiçek açtığını görünce daha çok seviniyor hevesleniyor..
Bende de hamile kalmadan önce 5 orkide, 1 gardenya, 2-3 menekşe vardı. Nasıl zevkle ilgilenirdim onlarla.
Kimisi kurudu kimisini kv ye verdim.
Şimdi 1 tane zencefil var canlı bitki adına. Onu da geçen eşim almış. :KK48:
Döneceğim yakında sahalara dur bakalım. Hem iş hem çocuk ilgilenemiyorum. Anca zencefili suluyorum. :KK48:

İnsan evdeyken kafasında kurmaya daha mı müsait oluyo? Eşimin ilgisizliği diyelim o yüzden mi daha çok batıyo gözüme? Gerçekten ilgisiz mi bana mı öyle geliyo? Eskiler geliyo aklıma falan. Çalışan kadınların kafası daha mı rahat?
Evli degilim. Calisiyorum. 2 gunluk tatilde bile bunalima giriyorum. Tatiller resmen zehir oluyor, kendi kendime zehir ediyorum. Aklima neler neler geliyor:) calisinca kafam dagiliyor. Esiniz aksamlari eve yorgun geliyordur. Tam anlamiyla ilgilenemiyordur siz de tum gun evde olunca ilgisiz geliyor olabilir

Back
X