Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya evli bayanlar bu sıkıntı değil mi gerçi doğal halin güzelliği bir başkadır da![]()
Herkes ayrı ayrı beni anlatıyor sankiher gece yarın şunu şunu giyeceğim saçlarımı tarayıp şöyle toplayacağım filan diyoum.. sabah kalk pijama- gecelik her neyse çıkar, gelsin eşofmanlar. ayakta kocaman ev ayakkabıları, saçları bi topuz tokasıyla tuttur. Neyse kocam gelesiye kadar toparlanırım diyorum nerdeee
![]()
şimdiye kadar beni hep süslü kokona gördü acaba paspal halimin aslında doğal halim olduğunu anlayabilir mi?ya da beni doğal halimle de kabul eder mi? şaka bi yana da evlenince sorun olur mu acaba..
eşiniz takılırmı peki size hani şakayla karışık falan tecrübe olarak size soralım?Herkes ayrı ayrı beni anlatıyor sankiher gece yarın şunu şunu giyeceğim saçlarımı tarayıp şöyle toplayacağım filan diyoum.. sabah kalk pijama- gecelik her neyse çıkar, gelsin eşofmanlar. ayakta kocaman ev ayakkabıları, saçları bi topuz tokasıyla tuttur. Neyse kocam gelesiye kadar toparlanırım diyorum nerdeee
![]()
sorun olur mu büyüklerimiz bilir ama bence o kadar da sıkıntı değildir heralde yani ilk yıllar daha bir bakımlı oluyo da bizim bayanlar bi kaç yıl sonra genelde dağıtıyorlar ama elden bırakmamak lazım heralde aldatılma sebeplerinden biri de buymuş mesela o çok değişti, benim evlendiğim kadın bu değil gibi..
eşiniz takılırmı peki size hani şakayla karışık falan tecrübe olarak size soralım?
Arada bi dağılan saçlarımı çeker, bnlar ne diye. güzel bi eğlence kaynağı oluyor. sonra ben ama tarayamadımmmmderim. veririm eline bi tarak madem beğenmedin al sen tara derim. beğenmez olur muyum ama hadi büyüklük bende kalsın tarayayım der. sonra saçımı çekmesene diyeee ben bi başlarııımmm Alllaaaahhhh adam uğraştığına bin pişman olur.
güzel oluyor yani tavsiye ederim. istediğin an hemen hasta moduna da geçebiliyorsun, bakımlı derli toplu olupta ben çookkk hastayım deyince yemiyorlar.
Köprü geçene kadar mı? bilmem peekk sanmıyorum, canım nasıl isterse öyle oluyor diyelim. ya her zaman derli toplu olunca bi anlamı kalmıyor ki. pasbal ol, sonra bigün bi toplan afet ol al aklını başından. değeri olsun![]()
siz bunu baya şansa çevirmişsiniz zekanıza hayran kaldım valla :) allah bozmasın :)
Bende öleyim,hele de çocuk olduktan sonra daha da bi saldım gitti..Eşim bazen yüzüme vuruyor önceki hallerimi hatırlatıyor şakayla karışık.
Bazende;
-karımı gördün mü nereye gittiki acaba? diyor.Nası bi halde oluyosam artık.
Bebekle uğraşmaktan kendime hiç vakit ayıramıyorum napim![]()
wooouuww :) güzel tavsiye canım,aynen dediğin gibi yapıcam bi gün paspal veee hiç ummadığı bi gün afet-i devran,alıcam o küçük aklını başından :)
bebek olduktan sonra daha çok paspallaşıyoruz çocuk çok yoruyor birde zaten sürekli emzirirsen düzgün giyinmek hayal oluyor ben öleyim oğlum 18 aylık arada sigara tiryakileri gibi anne meme diyor emziriyorum bunu yapmam içinde hep rahat kıyafet giyiyorum valla.tabi yatağa girerkende kocaya özeel giyiniliyorbende durum böle emmeyi bırakana kadar
![]()