Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hmm benim babamında savas oyunları, futbol oyunları falan var vazgecemediği devamlı oynar yazık gercekten cok üzücü bi durum bende nisanlıyım evlendiğimde nisanlımın böyle olmasını istemem kabul edemem sanırım annemden dolayı biliyorum ne kadar sinir bozucu oldugunu
Pc, internet oyun cenneti artık. Güzel ama aynı zamanda vakit öldüren öyle çok oyun var ki malesef
Allah'a şükür eşimin hiç işi olmaz oyunlarla, diğer paylaşım siteleriyle..
Benimkinin derdide photoshop, after effect, css falan Onlarla ilgilenir pc başında. Bende tabletimi alıyorum elime yatağımızda zaman geçiriyoruz, şakalaşıyoruz, konuşuyoruz falan.. Masaüstü pcsi olsa ayrı gayrı gibi olurduk ama böyle yan yanayız o yüzden güzel :)
Face, twitter o kadar çok zaman geçirilecek yerler mi ya :44: oyun oynuyorsa orda ayrı ama onun dışında sıkıcı bizim faceler pek arkadaşımız yok sessiz sakin :)
Bence oyunlarını engelle, resetle falan görsün gününü ya da süre sınırı falan koy ne biliyim aklıma gelenler bunlar :44: Kolay gelsin..
Pc, internet oyun cenneti artık. Güzel ama aynı zamanda vakit öldüren öyle çok oyun var ki malesef
Allah'a şükür eşimin hiç işi olmaz oyunlarla, diğer paylaşım siteleriyle..
Benimkinin derdide photoshop, after effect, css falan Onlarla ilgilenir pc başında. Bende tabletimi alıyorum elime yatağımızda zaman geçiriyoruz, şakalaşıyoruz, konuşuyoruz falan.. Masaüstü pcsi olsa ayrı gayrı gibi olurduk ama böyle yan yanayız o yüzden güzel :)
Face, twitter o kadar çok zaman geçirilecek yerler mi ya :44: oyun oynuyorsa orda ayrı ama onun dışında sıkıcı bizim faceler pek arkadaşımız yok sessiz sakin :)
Bence oyunlarını engelle, resetle falan görsün gününü ya da süre sınırı falan koy ne biliyim aklıma gelenler bunlar :44: Kolay gelsin..
Resetlemeyi bende düşündüm canım ama çok tepki göstereceğini bildiğimden cesaret edemiyorum. Süre sınırımız var zaten 1 saate indirdim. Allah bozmasın ilişkinizi canım ne güzel anlatmışsın öyle
Sürekli bilgisayar başında oturan, başını oyundan sosyal paylaşım sitelerinden kaldırmayan, bilgisayarı bırakıp telefonu eline alan cinsel isteği git gide azalan bir şey besliyorum evde hanımlar. Adına eş mi dersiniz başka bir şey mi orasını bilemem. Ama ben bu durumdan fazlasıyla sıkıldım. Sürekli bırak o telefonu, kalk artık şu bilgisayarın başından demekten yani. ki keşke bu uyarılarım bir şeye yarasa. Siz ne önerirsiniz?
Bende tabletten takilirdim. İnternet bagimlilik yaa bende de vardır biraz ama face i kapadom kapayali yuksek sesle kahkaha atabiliyirum artik ya. Face de herkes çok mutlu çok zengin havalarindalar ister istemez kiskaniyorsun , ozeniyiraun kiyasliyorsun .
Ben de sevgili koca adayimda net severiz. O borsa, indirim , haber sitelerine takilmayi sever.
Bende sosyal şeylere çocuk olunca sanirim değişmek gerek :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.