Saç Rengi ve Saç Boyama evde röfle????

ugurbocuuu

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
8.331
18.322
448
Kayseri
arkadaslar koleston palette vs röfle setlerıyle evde röfle yapmak ıstıyorum ama ben koyu renk röfle sevmıyorum platın sevıyorum bu röfleyi sacımda uzun süre tutsam platıne kadar acarmı??lütfen cvp verın yıne kötü bi şeyle karsılasmıyım....

Evde denemiş biri olarak sakın sakın yapma derim. hem ne platini çiğ bir sarı olup çıkıyor.. Saçlarımı kısacık kestirmemde cabası. git bir öğretmen evine duurmu anlat onlar yapsın sana fiyat bakımındna düşünüyorsan. Ana kendini bilen birinin eline bırak.

öğretmen evımı? öğretmen evınde röfle mı yapıyolar ucuz yanı ben bılmıyorumda..

öğretmen evımı? öğretmen evınde röfle mı yapıyolar ucuz yanı ben bılmıyorumda..

Evet öğretmen evlerinde kuaförler var, askeriyelerde de var ama askeriyede kimlik şart ( çok çok ucuz oluyor orda) Öğretmen evlerinde kimlik şart değil ama kimlikli kişilere oranla biraz fiyat yükseltiyorlar ama piyasadan ucuz oluyor yine. Öğretmen tanıdığın varsa onunlada gidebilirsin..

canım teşekkür ederım gidermıyım bılmıyorum ögretmen evıne ama evde röfle yapmıycam kesın sayende.......

Ben dip röflemi evde kendim yaptım..dip boya olarak küllü kumral var sacımda..araştırdım ve malzemeleri alıp evde ensede görünmeyen bir tutama denedim ve platin renk olusana kadar yarım saatten sonra her 10 dakikada bir baktım.ve sonuc platin sarı röfle rengimi buldum..eşime anlattım ve oda dip roflemi yaptı.aliminyum folyo ile paketledik :)
Aldığım malzemeler : mavi acıcı toz 500 gramlıgından..
% 12 lik (40 volum) krem oksidan 1 litre
Bu malzemenin karışımını 1 ölçek ( mavi toz kutusunda cıkan olcek) yada 1 yemek kaşıgıda olabilir mavi toz içine aynı ölçeği kullanarak 1.5 ölçek yada 1.5 yemek kaşıgı krem oksidan koyduk 10 dakika kadara karıstırdık...sarı röflelerime kadar olan saç tutamlarıma sürdük karışımı.tam 1 saat 5 dakikada platin renk oldu benimkisi.her paketin saatini dakikasını not aldıp,süresi gelen paketi acıp yıkadık...böylece her bi paketi 1saat 5 dakikada yıkamış oldum riske girmedim.karışım bitince yeniden hazırlayıp tüm sac dip röflemi tamamladım..yani hazırladığınız karısım bitince tekrar tekrar hazırlamalısınız :) her sacın inceliği kalınlıgı acılma süresi farklıdır ama bir tutam paketleyip deneybilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…