- 23 Ağustos 2017
- 254
- 216
- 23
- Konu Sahibi complicated_e
-
Yok mu size yardım edecek biri yanlız zor olur
Bu konuyla ilgili yardımcı olacak videoları izleyebilirsiniz
dıpten başlanmaz en son dıpler boyanır kanka saç dıbı başa yakındır ve sıcaktır boya çabuk gırer açık renkse hemen açılır renk farkı olur arkadan başlanır boyamaya aslında enseden ama ben üşendığmden ortadan başlarım hep boyanın içinede 1 tatlı kaşığı badem yağı yada hınt yağı katarımAlerji testi yapıp deneyebilirsin 1 gün kadar. Sorun yoksa devam et. Boya yapacağın yerde ayna olsun mutkaka. Tarak al. Yere gazete ser ki halıya filan dökülünce çıkmıyor. Saçının dibinden başla sonra uçlara geç. Tarama yapınca güzel dağılıyor. Yıkadıktan sonra eski bir havluya sar başını. Ne olur ne olmaz diye. Kendine de ıslak mendil hazırla. Lazım olursa alnını filan silersin. Bir de saçın uzunsa tek paket boya yetmeyebilir. Ben öyle bir hataya düşmüştüm. Azsa sorun olmaz zaten. Kalanı çöpe atabilirsin.
siyaha boyamak en kolayı çünkü tabii çitilersınız sonuçta harika olur böğürtlen sıyahına bayılıyorum ben arkadaşta ama kendım sarışına yakınım bana olmaz sıyak kahve tonlarıSaçım siyah hep kendim boyarim. Saçımı haldir huldur citiliyorum boyayla oldu btti :)
kızıl ya da 7 tonlarının uzerıne boyayacaksa hiç bir şey surmesıne gerek yok yıkayınca ız falan kalamzCanim arkadaslar tarif etmis ama bende sana bir püf noktası soyleyim boyamadan once anlina kulaginin etrafina ve boyun tarafina yağlı veya nemlendirici krem sür bulassa bile oylelikle hemen cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?