Saç Rengi ve Saç Boyama Evde saç boyama

kızıl ya da 7 tonlarının uzerıne boyayacaksa hiç bir şey surmesıne gerek yok yıkayınca ız falan kalamz
Yok balim onda da kaliyo hatta birgün dr gittim kadin kendi boyamış anli ensesi felan hep kirmiziydi.

Ben sacimi kulak hizasindan ikiye ayrilarak yapiyorum ama ilk once alnima nemlendiri sürüyorum. Firca yardimiyla boyama yapiyorum. Suan kendim boyamamiyorum ama yeni rengim oturunca evde boyamaya devam edecegim.

Oncelikle bir onluk tak.Saclarini ikiye bol parca parca sac diplerine surmeye basla biten tarafa dogru diger tarafin dipleriniboya.En son kalani saclarinin uzerine dok harmanla sar ve bekle durula.Bulasan boya artiklarini saclarin sariliyken islak mendille silebilirsin sorun olmaz.Boya kalirsa cope at kullanimaz zaten tekrar.Alisirsin bende kendim boyuyorum alistim artik 2 yil kadar oldu.

hayat pahalılaştı butun site kuaför çıktı ahaaaa.röfle yaptırdım ramazan bayramından once dıp boyaya paraya kıyamadım 20 günde bır çünkü dıbı çıkan saç takıntılıyım görmemem lazımikendım öğrendim 3 yıldır dıpleri boyuyorum rengi açılırsa cila yapıyorum kuaföre senede 2 kez anca gıderım boyaya

2 3 kez boyadım böyle. Hatta bu ara boyamayı düşünüyorum yine. Bu kez senin yoldan yapayım :) teşekkür ederim ❤❤

hındıstancevızı yağı kullanırdım saçıma devamlı bu hafta bir duydum tv de amerıkalı doktorlar açıklamış en tehlıkeli zehirlerden bırıymış bu yağ korktum valla atacağım evdeki yağı

Kesinlikle artik cok cok pahali hersey pismanim ama boyattigima beyazlamadan boyatmak hep zarar

En önemlisi sağlığınız. Çok dikkat edin ve gözünüze kaçırmayın. Bir de arkaları görebilmek için aynanın karşısına koyacağınız ufak bir ayna faydalı olur. Siz ufak aynaya bakarken saçınızın arka kısmını görürsünüz.

Ben de senelerdir evde kendim boyarım, eldiven tak mutlaka bir de yüzüne, alnına bulaştırırsan hemen kolanyalı mendille sil ki rengi kalmasın. Boya fırçalarından al, yoksa eski diş fırçası işini görür. Banyoya gir suyu tut, evet her yer boya oluyormuş gibi akıyor ama suyu az daha tutunca geçiyor hepsi.

Benim tavsiyem de eğer beyazın falan yoksa boyama.
aynen katılıyorum 20 lerde boyattığıma öyle pişmanımki 40 oldum ırsi sacım beyazladı boyatmaktan boyamaktan bıktın 20 güne bir boya beyaza tahammulum yok çünkü kendı sacınızın uzerıne uçlara hafif ışıltı 20 lerde yeterde artar bile

Cook uzun suredir evde kendim boyuyorum. Hatta annemin de saclarini ben boyuyorum. Alnina, kulaklarina ve ensene boya oncesi vazelin sur. Muhakkak boya degecektir, en azindan cikartmasi kolay olur. Valla ben boya fircasi kullanmiyorum. Eldivenli elimle boyuyorum. Aslinda cok kolay. Ilk boyadigim zaman da hic boyle teferruatlarini dusunmemistim. Buarada koyu renk boyalar genelde bir sure boya birakiyor. Ben devamli siyah boyadigim icin nekadar sacimi yikasam da yastiklarim ve havlum boya oluyor. Ona gore bir sure eski havlu ve yastik carsafi kullan.

ben saclarımı beyazladıgı ıcın 2 senedır boyuyorum kendım boyuyorum yaklasık 10 senedır de annemın sacını ben boyarım
boya karısımını ve uygulaması ıcın kullandıgım boya satan yerlerden aldıgım plastık kap ıcınde karıstırıp elıme eldıvenı gecırıp ortadan ıkıye ayırdıgım sacları dıplerı fırca yardımı ıle orta ve ucları elımle krem surer gıbı yedırıp tamamen boyayı surdukden sonra sampuanlar gıbı elımle sac dıplerıme ve saclarıma daıresel hareketlerle masaj yapar gıbı ıyıce yedırıp sonra sac bonesı takıp 40 dk beklıyorum

40 dk sonra basımı one egıp dus muslugunun altında once bıraz su tutup ıyıce sampuanlar gıbı tekrar ovalayıp ondan sonra durulayıp sampuanlıyorum boya ıyıce aktıktan sonra dusta tarayarak acıp gerekırse krem suruyorum

not: boyayı uygulamadan once gozden cıkardıgınız bır tshırt gıyın veya omuzunuza cop posetıde olur ya da bu uygulamalar ıcın satılan koruyucu naylonlardan da olur gereklı tedbırı almalısınız boya bulasan yer leke kalır bır kac gun cıkana kadar boyalı gezmek zorunda kalırsınız vucudunuza degınce

benım kalcama kadar uzun saclarım varda ılk sacımı boyadıgımda adeta dalmacyalı gıbı olmustum

Bende hiç beyaz yok ama üniversitedeyken birkaç kez boyamistim. Zaten ince telli ve seyrek olan saçlarıma bir de ben bu şekilde zarar verdim. Şimdi asla boyamiyorum ve boyamayı düşünmüyorum. Zaten kimyasal olan ne varsa çıkardım hayatımdan. Banyoda sadece zeytinyağlı Defne sabunu kullanıyorum. Hem saçımi hem vücudumu onunla yıkıyorum. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…