Saç Rengi ve Saç Boyama evde sarı saç

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Merhaba kızlar, ben yıllardır saçlarımı kendim boyuyorum. Diplerini koleston 8/1 , diğer kısımları palette 10/1 ve biraz da turunculuk gidericiyle boyuyorum . İlk boyadığımda çok güzel bir renk oluyor ama 10 gün olmadan renk turunculaşıyor. Bende bu sefer boyamadan önce palettenin renk açısını kullanmayı düşünüyorum, sizce nasıl olur?

Yakarsınız saçlarınızı. O sarıya boyanan yerlerin hava almaması, sıcak tutulması gerekiyor. Öyle olmayınca turunculaşıyor. Çok sıcak tutulunca da fazla açılıyor, yanıyor. Açıcının bekleme süresini bilemeyebilirsiniz. Bunun tek yolu kuaförde boyatmak. Bir de saçlarınız önceden işlem gördüyse yanması kesindir.

Yakarsınız saçlarınızı. O sarıya boyanan yerlerin hava almaması, sıcak tutulması gerekiyor. Öyle olmayınca turunculaşıyor. Çok sıcak tutulunca da fazla açılıyor, yanıyor. Açıcının bekleme süresini bilemeyebilirsiniz. Bunun tek yolu kuaförde boyatmak. Bir de saçlarınız önceden işlem gördüyse yanması kesindir.
Kuaförler beni hep mutsuz ettiler :( saçımı yaktılar rezil renkler ortaya çıkarttılar o yüzden biraz kuaför fobim oluştu. Saçımı boyadıktan sonra herhangi birşeyle sarmıyorum ondan mı oluyor turunculuk demek istediniz?

saçını sarıya boyadıysan ve turunculuk yerine küllü bir ton istiyorsan kendine bir silver şampuan al ve saçını arada onunla yıka
turunculuk olmuyor ve küllülük akmıyor
tecrübeye sabittir
fakat her zaman kulanırsan saçını matlaştırır ve çok küllü (grimsi) yapabilir

Eğer di
Kuaförler beni hep mutsuz ettiler :KK43: saçımı yaktılar rezil renkler ortaya çıkarttılar o yüzden biraz kuaför fobim oluştu. Saçımı boyadıktan sonra herhangi birşeyle sarmıyorum ondan mı oluyor turunculuk demek istediniz?
evet. Ben evde boyayan kimin saçını gördüysem hep bakırlık vardı.

saçını sarıya boyadıysan ve turunculuk yerine küllü bir ton istiyorsan kendine bir silver şampuan al ve saçını arada onunla yıka
turunculuk olmuyor ve küllülük akmıyor
tecrübeye sabittir
fakat her zaman kulanırsan saçını matlaştırır ve çok küllü (grimsi) yapabilir
Teşekkür ederim denicem

Back
X