Bu saçtan önceki saçım griydi ama okadar zor ki kullanımı platinde karar kıldım bende videolarida izledim aslında benim burdan beklentim şu markayi şöyle kullancaksin öyle olcak diyen birileri çokmu şey bekliyorumİsteğiniz renk gri renge yakın ve malesef açıcı olmadan olmaz ilk kez açıcaksanız eger bununla ilgili videoları izleyin derim
Sana tavsiyem palettenin ürünlerini kullanmanı tavsiye ederimBu saçtan önceki saçım griydi ama okadar zor ki kullanımı platinde karar kıldım bende videolarida izledim aslında benim burdan beklentim şu markayi şöyle kullancaksin öyle olcak diyen birileri çokmu şey bekliyorum
Bi kız gördüm saçı bu renkten biraz daha koyuydu palette uil kullanıyorum dedi oda ama baktım benim şuan saçımda 3 ton var alıp boyasam olmaz heraldeSana tavsiyem palettenin ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim
Bakıyorum hemen teşekkür ettimBurada topik var kopyalayamadım pallete yığın renk acıcı kullananlar diyendir göz atın isterseniz
Hayır olmaz açmadan canım birde acıcı fazla yıpratmasın diye saçlarına hindistancevizi sürersen iyi olurBi kız gördüm saçı bu renkten biraz daha koyuydu palette uil kullanıyorum dedi oda ama baktım benim şuan saçımda 3 ton var alıp boyasam olmaz heralde
sımdı simdiki saçlarımı gördün şöyle yapsam sence nasıl olur palette yogun renk aciciyı tüm saça uygulayıp sonrasında neva color fıldişi kullaniyim diyorumHayır olmaz açmadan canım birde acıcı fazla yıpratmasın diye saçlarına hindistancevizi sürersen iyi olur
Olur tabi niye olmasın sonra buraya foto at olur musımdı simdiki saçlarımı gördün şöyle yapsam sence nasıl olur palette yogun renk aciciyı tüm saça uygulayıp sonrasında neva color fıldişi kullaniyim diyorum
4-5 gün sonra yapıp sana özelden foto atıcam ilgilenmeyenler görmesinOlur tabi niye olmasın sonra buraya foto at olur mu
Tamam canım4-5 gün sonra yapıp sana özelden foto atıcam ilgilenmeyenler görmesin
acıcıyı ilk bir tutam saçda denicem daha sonra uygularım çok yıpranmazsa 1 hafta dayanabilceğimi sanmıyorumrujj canım işini fazla karışmak gibi olmasın ama açtıktan sonra hemen boyama 1 hafta sonra boya saçların çok güzel maşallah yıpranmasın ben açıcı ve ombre yüzünden saçlarımdan oldum sende olma
Çok iyi düşmüşsün Canım olur hadi bakalım merakla bekliyorumacıcıyı ilk bir tutam saçda denicem daha sonra uygularım çok yıpranmazsa 1 hafta dayanabilceğimi sanmıyorum
acıcıya hindistan cevizi yagı boyaya zeytinyagı karıstırmayı düşünuyorum
özel günümdeyim onun bitmesini bekliyorum birde açıcıyı netten aldım daha gelmedi yapmadım daha anlıcagın
özel günümdeyim onun bitmesini bekliyorum birde açıcıyı netten aldım daha gelmedi yapmadım daha anlıcagın
fildişi benim istediğim renge daha yakınmıs aslında aldım ama boyayı eger becerebilirsem bidakine fildişi yapayım artıkBen boyamak için regl olmayı beklerdim.
Regl olduğumda daha iyi tutuyordu rengi. Millet tersi der ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?