Siz haklısınız.
Anneye bakmak çocukların görevidir. Ben bu konuda dinimizin ne dediğine önem veriyorum. Anne babanın sorumluluğu kendi evlatlarında. Damatta veya gelince değil.
Geçen günkü gece 2 saatte bir ilaç verme kısmında da size kızdım. Eşinize söylemeliydiniz, "canım ben yatıyorum, saatini kur kalk, annenin ilaçlarını vermeye" derdim. Haaaaa bu evlilik ise, içinde sevgi varsa, merhamet varsa, zaten ben kocama acırım çok sık kalkıyor diye. Annesi için değil, kocam için derdim ki:" canım, bir sen kalk, bir ben, bölüşelim" Kocam uykusuz kalmasın diye. Çünkü bana göre sevgisiz evlilik olmamalı. ama sevgi de karşılıklı olmalı. Kocam da bana desin ki "Allah razı olsun senden, seni çok seviyorum"
İşte o zaman gece yarım saatte bir de uyansam koymaz bana. Kv dili yılan gibi olsa da koymaz. Ben kocam için yapıyorsam gerisi mühim değil derim.
Ama kocanız bencil. Kendi annesine ilaç vermeyen adam, sizin kalkmanıza ses çıkarmamış. Bunu olması gerekenmiş gibi size empoze etmiş. Görümceniz de öyle, kv de öyle.
Unutmayın, siz kendi anne-babanıza bakmakla yükümlüsünüz. Eşiniz de kendi anne babasına.