Bilmiyorum ne konuştuklarını da çok merak ediyorum muhtemelen eşim bana benimle alakalı olan kısımları anlatmayacak
sizle ilgili olan kısımlar muhtemelen esınızın ablası tarafından öğüt şeklinde verilecek
ben bu öğütlere yine de teşekkür ederim ama öğüt alacak yaşı geçtiğimizi düşünüyorum evlendiğimize göre
şeklinde bir açıklama yapılabilir
ya da ablasına benimde öğüdüm belki de annemiz sadece bizle sıkılıyordur sizinde desteğinize ihtiyaç vardır şeklinde olacaktır diye cevap vermek
eşiniz çok önemli bu konuda ama yolda iken yerini yaptı ise biraz eşinizde de suç var üzgünüm
bugün kendinizi ezdirirseniz çok pişman olursunuz resmen konseyi kurup geliyorlar
sakın eşinize sormayın benle ilgili ne konuşuldu diye
hatta geldiklerinde en iyi savunma saldırıdır
iyiki bu şekilde buluşup aranızda sorunları çözdünüz çok seviniyorum sorunları çözdüğünüze
aranızdaki sorunları oturup konuşmak çok önemli diye sahte gülümseme ile yerinize geçin oturun
orada eğer ablası hala size sende şunu ettin bunu ettin derse
bir dakika x abla, ben annem anlamadığım şekilde geldıgımızden beri değişik davranıyor sizde onun sorunlarını
dinlemeye gittiniz sandım ama anladığım beni konuşmuşsunuz, suçlu konumuna dusurmussunuz mahkeme bile sanık yanında yapılır ayıp değil mi benım olmadıgım ortamda beni bu şekilde konuşmanız felan dersiniz
yani ne yaparsanız yapın hakkınız yedirmeyin