Evde siddet görenlere nasil yardimci olunur

kelebekoo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
35
4
1
36
Merhaba ,
Benim bir sorum olacak.
Evde sürekli kavgalar, piskolojik siddet ve fiziksel.. ama ben saklamaya calisiyorum cünkü annem kendin rezil olursun anlatma gülerler sana diyor. Ve bir kere polis eve geldi hic bisey yok kücük tartisma diyip kapattirdilar konuyu.
Yani polis ile kurtulusum yok ve kimse inanmiyacak diye korkuyorum.
Insanlar bana gülebilirler mi anlatirsam Veya beni suclarlarmi ? Gercekten hic bir hatam yok evdeyim sürekli sadece sorun ariyor agresifligini cikarmak icin Hepimize saldiriyor.
Ama kollarimda ki morluklari da sakliyorum ki zaten cabuk morariyor heryerim.
Sizce nasil devam etmeliyim yoksa bu her ailede varmi ve kimse anlatmiyormu. Ben anlatinca aileme kötülük yapmisim saniyorum

Merhaba ,
Benim bir sorum olacak.
Evde sürekli kavgalar, piskolojik siddet ve fiziksel.. ama ben saklamaya calisiyorum cünkü annem kendin rezil olursun anlatma gülerler sana diyor. Ve bir kere polis eve geldi hic bisey yok kücük tartisma diyip kapattirdilar konuyu.
Yani polis ile kurtulusum yok ve kimse inanmiyacak diye korkuyorum.
Insanlar bana gülebilirler mi anlatirsam Veya beni suclarlarmi ? Gercekten hic bir hatam yok evdeyim sürekli sadece sorun ariyor agresifligini cikarmak icin Hepimize saldiriyor.
Ama kollarimda ki morluklari da sakliyorum ki zaten cabuk morariyor heryerim.
Sizce nasil devam etmeliyim yoksa bu her ailede varmi ve kimse anlatmiyormu. Ben anlatinca aileme kötülük yapmisim saniyorum
Polis geldiğinde şikayetçiyim, şiddete uğradım, darp raporu almak istiyorum, beni buradan götürün demediniz mi?
Bunu söyleyip gideceksiniz evden, kadın sığınma evine yerlestirirler sonrasında da.

Evet yapabilirim ama hem ailem izin vermez ayrilmaya. Hem bende artik bebek olacak diye ayrilma düsüncesini sildim . Belki degisir umuduyla cocuk olunca
Bu yorumunuzu okuduktan sonra anladım ki öylesine konu açmışsınız. Siz şiddetten kurtulmak istemiyorsunuz. İstiyorsunuz ki birileri kocanıza dur desin o da dursun.
Allah o bebeğin yardımcısı olsun.

Şiddet uygulayanları polise şikayet edin. Gerekirse uzaklaştırma aldırın.
Annenizden de uzak durun. Asıl gülünç durumda olan kendisi. Annecilik oynamakla anne olunmuyor işte. Gerçek annelik herkese nasip olmuyor.
Her ailede yok bunlar. kimsenin size dokunmasına izin vermeyin.

Türkiye 'de aile arasında olur öyle, öpüsün barışın diyip gecistirirler ama Almanya'da da mı öyle ya bu işler? Saşırdım gerçekten.

Türkiye 'de aile arasında olur öyle, öpüsün barışın diyip gecistirirler ama Almanya'da da mı öyle ya bu işler? Saşırdım gerçekten.

Yok ya. Alman polisi ilk önce adami evden uzaklastirir veya kadini kadin siginma evine götürür gerekiyorsa. Kim gülermis siddet gören hamile kadina onu bir söylesinler. Konu sahibi Almanyadaysa söylesin. Yardim numaralarini ve adresleri paylasalim

Çocuk doğduktan sonra şiddet devam ederse çocuğu da elinden alabilirler biliyor muydun?

Almanya’da isen gidip orada polise başvuracaksın. Şiddet olduğunda hemen seni alıp koruyup farklı bşr eve ve şehire yerleştiriyorlar.
Sonra boşanma ve tazminat her şeyi onlar karşılıyor.
Çocuk bakımı kalacağın ev her şey devlet tarafından karşılanıyor.
Kocan hamile iken sana kıyıp şiddet uyguluyorsa çocuk sonrası sana aynen devam edecek.

Polis care degil een bebekte geliyomus bosanamaz.. nolcak o zaman😐🙄 annesi ayri dunya dayak yiyen kadina guleceklermis.. tuhaflar
Boşanmak istemiyor, polis adamı alsın götürsün ya da kendisini alsın götürsün güvene alsın istemiyor, konuşabildiği insanlara şiddet gördüğünü anlatmak istiyor sadece ki üzülsünler. Anlatayım mı diye bize sormak için konu açmış sanırım.

Çocuk doğduktan sonra şiddet devam ederse çocuğu da elinden alabilirler biliyor muydun?

Almanya’da isen gidip orada polise başvuracaksın. Şiddet olduğunda hemen seni alıp koruyup farklı bşr eve ve şehire yerleştiriyorlar.
Sonra boşanma ve tazminat her şeyi onlar karşılıyor.
Çocuk bakımı kalacağın ev her şey devlet tarafından karşılanıyor.
Kocan hamile iken sana kıyıp şiddet uyguluyorsa çocuk sonrası sana aynen devam edecek.

Yüzünde ve vücüdünda morluklarla dogan bebekler var 🤐

Sakin cikma o evden olunce cikarsin abi siz kafayimi yediniz olunce millet aglar simdi guldurmeyin sakin haa😡

Kocasi daha TR de diye tahmin ediyorum, bu kisiler ailesi galiba
Ya 33 yaşında hamile kadın da şiddet görünce eve çağırdığı polise hamileyim ve şiddet görüyorum beni buradan götürün diyemiyorsa neden hamile kalıyor? Karnındaki bebeği korumayacak bir kadın neden hamile kalır?

Back
X