Evde sıkılmak..

Svtsvtsvt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2018
366
282
103
Çok büyük bir dert değil biliyorum ama evde duramıyorum çok çabuk sıkılıyorum sürekli gezmek istiyorum eşimde bu durumdan çok rahatsız bu arada bu hesap benim değil kuzenime ait size danışmak istedim haftada 2 yada 3 gün kesin gezmeye çıkıyoruz

Son düzenleme:
Evde nasıl sıkılıyorsunuz merak ediyorum valla . Hiç yapacak birşeyiniz yok mu ? Mesela kitap okumak , değişik yemek Tatlı denemek, örgü örmek , kaneviçe işleyin puzzle yapmak , temizlik yapmak , dizi izlemek , kendinize bakım yapmak . Gibi gibi bir sürü şey olabilir imkan varsa iş bulup çalışın

Olabilir gerçekten :)
Kız boşver. Bak 27 yaşına girdim bir bebek sahibi olduk, benim de canım sıkılır hep gezmek görmek isterdim. Bir gün çıktım gittim oyun aldım. Jenga, satranç, tavla, pişti hatta tombala oynuyoruz. Inanabiliyor musun :)

Eşinle vakit geçirmek kadar güzel birşey yok. Gez gez heryer aynı. Yüksek binalar, sıra sıra mağazalar, sıkıcı ya...

Evde zaman geçirmeyi dene, havalar yumuşayınca yine gezersin :)

Hiç.

Keşke bende evde sıkılabilsem
Her gün daha kargalar kahvaltıyı etmeden güneş çıkmadan yola düşmekten yoruldum
Bir ay ellemeseler beni evden dışarı adım atmam

Kendiniz cıkıp gezseniz ?
İzin vermiyorsa Günü birlik turlar var
İzin verirse kız arkadasınızla ailenizle gitseniz

Ben de pek ev kuşu değilimdir.

Elimden gelse kitabımı denize karşı okuyayım, müziğimi öyle dinleyeyim aynen.
Evde yapmayı sevdiğim tek şey dizi, film izlemek ki..
Hep o nereye kadar..

Hele hava güzelse ve ben evde kalmışsam, o gün hayatımdan çöpe attığım bir gün sanki benim için..

Eşiniz madem sorun ediyor bunu.
Ev ortamını sizin için cazip hale getirsin.
Çok zor olmasa gerek.

Kitap okumayı çok seviyorum yemek yapıp tatlı yapmayıda seviyorum
Bunların bazılarını yapmıyorum vakit geçirmek icin yapıcam :)

Zaman geçiriyoruz film izliyoruz telefonda oyun oynuyoruz isim şehir oynuyoruz ama canım durmuyor :)) bu oyunlardan almadım alayım bari oynarız :))

Kendiniz cıkıp gezseniz ?
İzin vermiyorsa Günü birlik turlar var
İzin verirse kız arkadasınızla ailenizle gitseniz
Yok kendisi de gezmeyi çok seviyor ama ben biraz çok seviyorum haftada 2 gün ilah bi yerlere kahvaltıya gezmeye gidiyoruz ama ben gezmeyi çok sevdiğim icin evde sıkılıyorum

Aynı ben de sizin gibiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…