Evde süleymancık kertenkele var?

arthur12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
1.105
403
43
Selam kızlar 1. Katta oturuyorum camlarım genelde üstten açık oluyor 2 de kedim var evde bir gün kedilerimin kum kabını çektim duvara yaslı ve arkasında siyah benekli süleymancık gördüm bunu göreli baya oldu evden çıkarttık şükür hemen dün de onun ten rengi olanını banyoda gördüm ve kafayı yiyeceğim onu da çıkarttık ama bunlar neden beni buluyor bu evi geldiğimizden beri hayvanat bahçesi gibi görmediğim şey kalmadı 🥲 napıcam bunları nasıl uzaklaştırabilirim

Selam kızlar 1. Katta oturuyorum camlarım genelde üstten açık oluyor 2 de kedim var evde bir gün kedilerimin kum kabını çektim duvara yaslı ve arkasında siyah benekli süleymancık gördüm bunu göreli baya oldu evden çıkarttık şükür hemen dün de onun ten rengi olanını banyoda gördüm ve kafayı yiyeceğim onu da çıkarttık ama bunlar neden beni buluyor bu evi geldiğimizden beri hayvanat bahçesi gibi görmediğim şey kalmadı 🥲 napıcam bunları nasıl uzaklaştırabilirim
Evde kalorifer böceği vb böcek olabilir mi ? Genelde böcek avlamak icin geliyorlar çünkü.

Evet kalorifer böceği var maalesef 😢

Screenshot_20250831_214031.webp
Şırınga şeklindeki tüpte satılan jel formundaki böcek ilacını alın; evinize uygulayın. Böcekler gidince süleymancıkta gidecek.

Süleymancıkları üzerine bir örtü atıp, zarar vermeden yakalayabilir ve ağaçlık alana doğru bırakabilirsiniz.

Back
X