Evde tek yasamak

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Merhaba kizlar
Dedemi kaybettik bir ay olacak ananemi iki gün önce bakım evine bıraktım evlilik vs yok öyle bir gayemde yok anane ve dedeyleydik hep şuan evlerindeyim ama internet baglattim dün ilk gecemdi hiç alışamadım kabus gördüm tüm gece
Zamanla alisilir mi avcilar da üniversite tarafındayim bir arkadaş bulsammi maddi yardımcı olur arkadaşım gel diyebilir halam gel diyebilir ne yapsam çok kararsızım hep tek kaliyim diyordum şuan çok yabancıladim.
Siz olsanız ne yapardınız

Anneannenizi yanınıza alsanız. Bu devirde başkasına güvenip ev arkadaşı yapmak zor

Kendinize biraz daha sans verin, ev dekorasyonunda falan kucuk degisiklikler yapin, ihtiyaci varsa boyayin. Eski ve gerekmeyen esyalardan biraz atin, evi sahiplenin kisacasi. Sirkeli su ile silerseniz tüm evi o da iyi gelir. Bir de bol havalandirin

Kendinize biraz daha sans verin, ev dekorasyonunda falan kucuk degisiklikler yapin, ihtiyaci varsa boyayin. Eski ve gerekmeyen esyalardan biraz atin, evi sahiplenin kisacasi. Sirkeli su ile silerseniz tüm evi o da iyi gelir. Bir de bol havalandirin
Evet henüz o enerjiye gecemedim ev hala benim değil gibi temizlemekte içimden gelmedi dün internet bağladım biraz oturdum bilgisayar karşısında olumsuz düşünmek istemedim pek

Max. 1 ayda çok rahat alışırsın. Herkesin dediği gibi o evi kendine uygun dekore etmen lazım yani benimsemen için falan.

Merhaba kizlar
Dedemi kaybettik bir ay olacak ananemi iki gün önce bakım evine bıraktım evlilik vs yok öyle bir gayemde yok anane ve dedeyleydik hep şuan evlerindeyim ama internet baglattim dün ilk gecemdi hiç alışamadım kabus gördüm tüm gece
Zamanla alisilir mi avcilar da üniversite tarafındayim bir arkadaş bulsammi maddi yardımcı olur arkadaşım gel diyebilir halam gel diyebilir ne yapsam çok kararsızım hep tek kaliyim diyordum şuan çok yabancıladim.
Siz olsanız ne yapardınız
Ananeyi bakım evine bırakmak mi? İnşallah daha beter kabuslar görürsün. Vicdansız.

Bence bu zamanda birine güvenip evine almak çok zor. Ayrıca bir süre sonra pişman olabilirsiniz aldığınız kişiyle anlaşamayıp. Öyle hemen git de denmez. Hiç girmeyin o işe.

Üniversitede bile ne kadar sevinerek mutlu mutlu eve çıktık arkadaşlarla, 1 yılın sonunda birbirimizi boğacak hale gelmiştik.:KK11:

Ananeyi bakım evine bırakmak mi? İnşallah daha beter kabuslar görürsün. Vicdansız.
Alzemir ne demek biliyormusunuz ben işteyim kakasını ağzına mı gotursun yemek yemesin mi bakıcı tut Okey bakıcı dövüyor mu biliyormusunuz acaba
Kamera sistemi Dr hemşiresi herşeyi yanında sizsiniz vicdansız

Ya ne alakası var. Daha iyi bir bakım için bırakmışlar. Saçma sapan yorumlar, toplum baskısı. Keşke iyi bakilamayan yaşlılar da bırakılsa da daha iyi bir yaşam sürseler.

bazi hastaliklar evde idare edilmeyecek kadar kronik olabiliyor, mesela surekli pansuman gerekiyor, ya da ilac takibi gerekiyor. bizim de biz yakinimiz annesini goturmek zorunda kaldi, cunku evde surekli dustugu icin bir yerlerini kiriyordu. hatta bir keresinde dusmus ve bir kac saat oldugu yerden kalkamamis, akli da yerinde degildi. Allah kimsenin basina vermesin, yasamayan bilmez.

Ne bu şiddet bu celal? Kadın hastaymış, alzheimer hastaları tek başına bırakılamazlar. Bakımevinde hemşireye kadar var. Aklınız fesat sizin. Ayrıca velev ki sağlıklı olsun, insan eti ağırdır, kimseye bu yorumu yapmak haddinize düşmez. Kimse kimseye bakmakla yükümlü değildir o durumda bile.

Back
X