Arkadaşlar canım çok sıkıldı!!! Son 4 aydır evimize haftada bir gelen, yırtık, çok konuşan, her şeye maydonoz ama temizliği çok iyi olan bir bayan var. Annemin pek gözü tutmamıştı kadını. haftada bir geliyor. bu arada evde hiçbir şeye dokunmuyor; zaten öyle altınım filan yok; işte alyansım, saatim duruyor; kaybolmuyor.bu arada kızımı haftanın dört günü okuldan karşılayacak biri başladı işe. Bu bakıcının işe başlayacağı hafta şöyle bir laf etti ‘ bundan sonra eşyalarını ortada bırakma; bak evde 2 kişi olacağız; iftiradan çok korkarım’ diye! Benim canım sıkıldı bu söze... neyse Bakıcı başladı. Bakıcıyı da bunalttı bu bayan. Bakıcı da iyi, temiz, namazlı, niyazlı, çoçuğunun biri Konyada mühendislik okuyor ki bence çocuğunu okutması değer algısı açısından önemli bir artı benim gözümde. Yani kısacası bakıcıyı gözüm tuttu. Neyse! Peki bugün noldu? Arkadaşlar yemeğe gelecek, misafirlere kullandığım bardaklardan belki 10 tanesi eksik! En son annem varken yerleştirmiştim; sonra kıllandım; eşyaları şöyle kontrol ediyorum; kullandığım 2 kırmızı keskin bıçaktan biri de yok! Bu bıçaklar Bakıcı başladığında vardı. Şimdi ben temizlikçinin aldığına eminim; ama gözümle de görmedim. Ya Bakıcı aldıysa? Sorun bardak değil, güven! Anneme anlattım; kesin temizlikçidir diyor, babam günah alma kızım, insanları görünüşleriyle değerlendirme, hacı görünüşlü amcanın köpeğe yaptığını gördün mü; kimseye güven olmaz diyor??? Ben ne yapayım?