Aa konu çalıntı mi anlayamadım ben bende yorum yapacaktim gerçekten sanıp çünkü ilginç ama benim başınada geçen ay buna benzer birşey geldi kimseye e birşey anlatamadım hamile hamile günaha girmekte istemiyorum ama eve yardımcı geliyo oğluma hamileykende geliyordu ay i kişiler değil bu kadını kayinvalidem yeni bulmuş iyi yapıor dedi geldi bu 4.gelisiydi kiz kardeşiyle geldi tam gün diye ikisi yarim günde gitti ben yanında duramıyorum oğlum hasta olur diye evden çıkıyoruz arada bakmaya geliyorum ve yemek söylüyorum gelip kahvaltı falan hazırlıyorum khve falan neyse oğlumun doğumda takıları vardı hep yanıma alırdım ne olur ne olmaz diye o gün hiç aklıma gelmedi evdeydi sonra dedim bi bakım sayım doğrumu annem hatırlattı aslında saydım 200 tl eksikti içinden inanamadım anneme miktarda eminsin dimi dedim o da ne oldu dedi yok ne kadar vardı emin olmak istedim dedim gerçi o da bende tam iyi hatırlamıyorduk ama en son bi ay önce kadar saymıştık künye yatıracaktım oğluma altınlarınıza saymıştık kısacası eksiklik vardı ama aklım almiyo gerçekten böyle birşey yaptı mi ve 15 günde bir geliyo şimdi nasıl güvencem kimseye de söyleyemiyorum bilmiyorum napicam valla çok üzüldüm eksilmesine deilde böyle güvensiz nasıl çağırcam bide bi sürü bardak tabak kırılmıştı kocaman bi nisan çerçevem vardı o da kırılmıştı acelesi olduğu gün kesinlike gelme dicem zaten orası kesin