yanlız kalınca korkuyorsunuz bununla birlikte ter basması nefes darlığı gibi şikayetleriniz oluyor mu?belki de panik atak sizinki...ya da çocukken kötü bir rüya filan görmüşsünüzdür ve bu bilinç altınıza yerleşmiştir...bi psikoloğa görünürseniz size yardımı olacağını düşünüyorum...
öyle...ama aynı zamanda bununla nasıl başa çıkacağınızı da anlatacak...basit gibi görünüyor da,düşününce siz sürekli birilerine bağımlı yaşamak zorundasınız,bu da hiç hoş bir durum değil elbette...dr. size bu sıkıntıyla baş etmeyi gösterecektir mutlaka...hızlı hızlı nefes almaya başlarım kalbim küt küt atar bi ses duysam falan..
küçükken babam bodrum katta sarı kız var demiş bana
annem hep ondan der..bilemiyorum..doğru doktora gitmeliyim de..
doktor da benim bildiklerimi söyliycek..
ya napıcam ben:2:
öyle...ama aynı zamanda bununla nasıl başa çıkacağınızı da anlatacak...basit gibi görünüyor da,düşününce siz sürekli birilerine bağımlı yaşamak zorundasınız,bu da hiç hoş bir durum değil elbette...dr. size bu sıkıntıyla baş etmeyi gösterecektir mutlaka...
Sendeki korkunun sebebi metafizik varlıklar galiba
Kendini onların aslında olmadığına inandırarak başlayabilirsin bu korkuyla baş etmeye
Ne kadar yararlı olabilir bilemiyorum tabii:97:
Ama psikoloğa ihtiyacın var gibi daha önünde uzun bi'hayat var ve bu durum hayatını olumsuz yönde etkiler bence
doktora qit sorununu anlat we bol bol dua et bimde yasm 21 arada banada qelir öle ewde yalnız kalmayı cok sewerm ama basen bnde duramam içime bi ürperti qelir bol bol dua okuyunca kndimi iyi hissederm.)
bende yalnız kalmayı sevmek istiyorum artık
dua ediyorum zaten hep ederim
işte o ürperti geldiği zaman bana direk sokağa fırlıyorum
gidiyim gidiyim ben doktora..:18:
Bende senin gibiyim)))) gunduz yalniz kalirimda, gece hayatta kalamam:26: ama ben hirsizlik olayi yasadigim icin daha da bir fena olurum.... dusunsene hirsiz gece vakti odama kadar girmisti...odamda tek tim ustelik hamileydimokadar korkmustumkiiiii...Allahtan hirsiz ben uyanip seslenince kacti
ayy allah korumuş canım ya
bebeğin varmış bak yalnız kalmassın sen ne güzel..
ee ben napiyiim bide beni düşün
bir kedim bile yok..
Ben oglumla bile gece yalniz kalamiyorum kiben cok takintiliyim... mesela uyurken yatak odamin kapisini kilitlerim neden? cunku gece biz uyurken birinin evimize girip yatak odama gelip oglumu kaciracagini dusunurum artik su haberleri ve Muge anliyi izleye izleye psikolojim berbat oldu. Valla ben senden beterim inan
kıyamam ben sana
izleme sen en iyisi canım çocuğunda şimdiden öyle yetişmesin
cesur olsun biraz biz gibi olmasın
valla gerçi sende haklısın devir kötü..hadi seni bi nebze anlarımda..
benimki saçma sapan artık yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?