evde yalnız kalamayan var mı????:((

elif84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
12
0
86
Kocaeli
kızlar ben ekimde evlenicem kısmetse ama maalesef eşim vardiyalı çalıştığı için gece yalnız kalmam gerekicek(bnm bu hayatta en istemediğim seylerden biri off acaba benim gibi olupta buna alışan var mı?Lütfen varsa benmle paylaşınnSaruboceq::Saruboceq:

Ben mümkün değil kalamazdım hele de evime hırsız girdikten sonra.
Ama iş başa düşünce mecbur kalıyorsun.
Eşim askere gitmişti 4 ay kardeşim kaldı yanımda ama onun gitmesi gerekince 1 ay yalnız kaldım.
Başlarda çok korktum kendi çapımda önlemler aldım. Dış kapıyı 2 kez kilitledim çengelini taktım hatta yattığım odanın kapısını bile kilitledim duamı okuyup Allah' a emanet deyip yattım.Bir süre sonra da alıştım.
Eşimin evde olmasına alıştıktan sonra yalnızlıktan yine korkmaya başladım ama eşimin işi dolayısıyla ayda 1 hafta falan şehir dışında olması gerekiyor. İlk gün zor olacak ama yine alışıcam yapıcak bir şey yok.
Seninki korkudan mı sıkıntıdan mı?

benim eşim de gece çalışır bazen gece gelir bazen gece 4 de gider
alıştım ben çoğu zaman gittiğini bile duymuyorum
ama hiç korktuğumu hatırlamam
ben de hastanede yıllarca boş kordiorlarda
nöbet tutup tek kaldığım için
korkmam öyle şeylerden
ev benim evim nolcak canım
gamsızım gerçi ben biraz
ama alışık diilsen zor olabilir
zamanla alışırsın başka şansın yokopuyorumnanaktan

Amann insanoğlunun alışamayacağı şey mi var? Ölüme bile alışıyor insan.

ben de hiç yalnız kalmayan biriydim. eşim sırf gece çalışıyo.. öyle bir alıştım kii:)

herkes alışmış anlaşılann:)) demekki bir şekilde bende alışıcamm başka çare yok canım korkudan baska bir sebebi yok

Ben evde kesinlikle yalnız kalamam..
Eğer evlenirsem evimi annemlere yakın alacam eşim olmadığında annemlerde kalayım diiye..

Niye kalamam ? Ne siz sorun ne ben anlatayım..
Alacakaranlık rüzgarları estirip siteden atılmak istemiyorum :)))

alışılıyor canım..
bende eskiden tırsardım ...
evlenince eşimin nöbetleri görevleri gereği alıştım ..
hatta eşim farklı bir şehre göreve gitti ve 3 ay yalnız yaşadım ...

Evde yalnız kalmaya alışıyorsun..
Sadece yatağınızda tek uyumaya alışamayabilirsin,
şahsen ben eşim nöbetçi olduğu zamanlar yatağımızda uyuyamıyorum.
Boş boş, çok kötü :2:

ben bırakın yalnız kalmayı , yalnız yatamıyorumkafamçokkarıştı
evli değilim ama mutlaka kardeşlerimden biriyle yatarım..eğer odada veya yatakta yalnızsam uykuya dalamam sabaha kadar çoğu zaman ışığı yakıp oturuum yada tv veya bilg başında sabahlarım..
yalnız olduğumda bi an önce sabah olsun istyorum..şuan aynı durumdayım...o yüzden burdayım
çocuk gibiyim, 25 yaşında garip korkularım var ama çocukluktan gelem değil, neden bilmyrum sonradan oldu..
var mı benim gibi olan?:kedi::kedi:

Zamanla alışırsın insanoğlu istedikten sonra nelere alışamıyor ki.
Sadece kötü düşünmeyeceksin eşinin sizin için çalıştığını aklından çıkarmayacaksın o kadar.

Evliyken kocam vardiyalı çalıştığı dönemde en büyük kavga konumuzdu..
Annemde kalmam için nasıl zorlardı..Ama hiç bir zaman ikna edemedi..:ecrin_bebek:
Ben severim yalnızlığı..
Evliliğim bitti..
Halen yalnız kalıyorum,yalnız yaşıyorum...bayanssulusmile

inşallah dediğiniz gibi olur :)bakalım zman göstericekk:)size burdan sölerim kalıp kalamadığımı:)

inşallah dediğiniz gibi olur :)bakalım zman göstericekk:)size burdan sölerim kalıp kalamadığımı:)

Bence zorlamanın anlamı yok..
Yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsanız ya da korkuyorsanız bence yapmayın bunu..
Ablam hiç yalnız kalamaz.. Çok korkar.. Eşi nöbette olduğu gecelerde annemlerde kalır..
Herkesin iç dünyası o kadar farklı ki..

canım benim arkadaşım değil gece gündüz bile kalamıyodu kendi evine kapıyı açıp giremiyodu kocası geçte çıksa işten çıkana kadar kocasını bekliyodu

şimdi alıştı valla televizyonun sesini sona kadar açtı :) bütün camları falan açıyomuş :))

ben bekarken hiç tek kalmamıştım evlendim eşim gececi oldugu hafta sabah 9da geliyo 3senedir alıştım adam msj atıyo korkmuyon dimi die boşversene mayk diyom hehe alışırsın cnm kuran al yanına rabbim korur herkötülükten

bende cok korkuyorum,
bu aralar daha cok arttıeyvahedigeldismile
psikologa bıle gıtmeyı dusunuyorum, gunduz vaktı evde tekken bıle uyuyamıyorum bilmiyorumkismile

canım ışığı açık bırak korktuğun bir şey olursa bütün odaları tek tek gez bir süre sonra herkesin dediği gibi alışırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…