ben de bir yıllık evliyim..eşim vardıyalı ama korkmazdım bekarkende şimdi de hiç korkmuyorum..balkonlu odalarımın oda kapılarını kilitliyorum yatarken eşimin talimatı ile sonra güzelce bütün bildiğim duaları okuyup yatıyorum...sadece altınlarım evdeyken korkuyordum şimdi onlarıda sattık hiç korkum kalmadı :hulya:.
kendini öyle şartlandırma korkmazsın ne olacak canımmmm...
kızlar ben ekimde evlenicem kısmetse ama maalesef eşim vardiyalı çalıştığı için gece yalnız kalmam gerekicek(bnm bu hayatta en istemediğim seylerden biri off acaba benim gibi olupta buna alışan var mı?Lütfen varsa benmle paylaşınnSaruboceq::Saruboceq:
benım ıcın de sıkıntı.korkarım ben gece.benım de suan konustugum biri var kendısı polis.haftanın 3 gecesı nöbette olacak..hanı olur da evlenırsek falan.bılmıyorum ne yaparım
benım ıcın de sıkıntı.korkarım ben gece.benım de suan konustugum biri var kendısı polis.haftanın 3 gecesı nöbette olacak..hanı olur da evlenırsek falan.bılmıyorum ne yaparım
malesef ben hala alışayamayanlardanım...
benimki gece yanlız yatamama ama..
gece 1 yada 2 dede gelse o sorun olmuyor ama 8 yıllık evliyim hala gece yanlız kalmadım evde..
aslında alışsam hiç fena olmaz ama elimde değil korkuyorum..
Senı cooook ıyı alarım bennn...
Esım bır gıdıyor görev için gunlerce gelmıyoor nasıl kaldıgımı bır ben bır Allah bılır...
Az sabahlamadım gün ısıgını göreyımde öle uyuyayım dıye...
Evde en ufak cıtırtıda sıcrayan bırıyım...
Iyı bırsey degıl kesınlıkle ama bu korku bambaska bırsey... en azından gunduzlerı yanında olcak ve gelcegı zamanı bıleceksın bu yuzden bıraz daha rahat ol cnm ya benım gıbı olsaydın :)
bende o kadere mahkumlardanım. 1.5 yaşındaki kızımla geceleri tek başımayız
ilk zamanlar aşırı korkardım ki bekarken hayatta yapamıyacağımı düşünürdüm..
ama mecbur malum ''geçim derdi'' hatrına..
alıştım ama bazı geceler aşırı tırsıyorum o zamanda uyuyana kadar ya annemi yada eşimi arıyorum.
benden ses gidene kadar konuşun diyor uykuya dalıyorum
çocuk gibi değilmi? elimde değil malesef..
birde tv nin kapanma saatini ayarlıyor müzik açıyor ben uyuyana kadar içeriden müzikle uyuyorum.
kızım olmasına rağmen işte malum.. zor iş Allah yardım etsin inş..
Ben normalde yanliz kalamama fobisi olan biriydim.Hep ailemle yasadim yanlizlik sozkonusu olmadi.Okumak icin Amerikay a gittim orada teyzemde kaldim gece hastahanede nobetleri olan biriydi.Dusun evler Turkiye deki gibi degil kocaman on arka bahceli evler yanindaki evle aranda bir bahce kadar mesafe var.Cildirmamak eldemi ilk zamanlar gunduz uyurdum okuldan gelince teyzem giderken kalkardim.Tum isimi utumu derslerimi tv acik bilg. acik lambalar acik hep o saatlerde yapardim.Evi supurdugumu bilirim ne manyaklik degil mi?Teyzeme de soylemezdim rezil olurum kazik kadar kiz der diye sukur zamanla bu manyak fobim azaldi sanirken esim yeni bir sektore atildi.Buyuk restoranlarda ki is makinalarinin sigorta bakimini servislerini yapiyor ama sorun su restoranlar gunduz ve gece acik oldugu icin geceden sabah araliginda bazi isler oluyor.Bana gorundu utu masamin yollari
Bende yalnız kalamıyorum geceleri eşim bir hafta gececi bir hafta gündüzcü. Gececi olduğu zamanlar bazen çok geç geliyor gittiğinde iş çok olursa ben bu gece çok geç çıkacağım diyor bende annemlere gidiyorum. Genellikle gelip beni alıyor eve gidiyoruz. Sabaha karşı geleceği zaman çok fazla olmuyor bu sıralar bir iki kez öyle oldü bende annemlerde kaldım. Allah tan evim annemlere yakın.