Evde yalnız kalamıyorum :(

Bende çok korkarım evde yalnız kalmaktan. 27 yaşındayım kendimi bildim bileli böyle. 2.5 yıllık evliyim eşim bazen şehir dışına gider iş için ben toplarım eşyalarımı ya anneme yada ablama. daha hiç tek başıma kalmadım evde.

Bende de hep tv acık ins cocuk sahibi falan oldugumda gecer yoksa onunda psikolojisini etkilerim

Ben de korkuyorum gece tek kalmaktan.
Kalabalık bir ailede büyüdüğüm için hiç tek kalmadım.
Tek başına sabahladığım bir ya da en fazla ikidir.
O da ev arkadaşlarımın nöbetçi ya da izinlerinin çakıştığı günler olmuştur.
Eşim de beni hiç tek bırakmaz.Ama sanki çocuk olunca biraz daha değişti bu durum.
Yani benden başka küçükte olsa bir nefesin daha olması beni rahatlatıyor.

Öğrenci evinde ilk yalnız kalmaya başladığımda gecenin 3ünde 4ünde gelip zilimi çalıyordu sapığın biri, bende çok korkuyordum o aralar yalnız kalmaktan.Sürekli eve birilerini çağırıyordum ya da evde ses olmadan uyuyamıyordum mutlaka televizyonu açıp kediyi yanıma alıp öyle uyuyordum oyalanıcak birşeyler olsun diye. Birsüre sonra alışıyorsun korkun kalmıyor.

eskiden bende korkuyordum,butun isiklar acik duruyordu.Hele gece togolete kalkamiyordum.Sanki her an biri onume cikicak gibi.. Ama gecti sonra.

Ben önceden çok korkardım.
Sonra mecburen bir ay yalnız kalmam gerekti gündüzleri tabi sadece ilk günler çok korktum kapıyı kapattım en ufak tıkırtıda ödüm kopuyordu
Sonra alıştım yavaş yavaş..
Ama bu seferde can sıkıntısından ağlıyodum artık akşama kadar konuşcak kimsem yoktu..
Öylece alıştım gecede eğer çok çok gerekliyse yalnız kalabilirim ondada oturmadan evi gezerim artık tüm ışıklar açık asla uyuyamam..
gecede biraz kalsam mecburi onada alışırım heralde..
Zorlamayla oluyo yani canım..
mutlaka yalnız kalmak zorunda olcaksın en azından bi kaç hafta
kendini şartlandırmaylada olmuyo zorunluluk olmalı ortada
iş korkuyu geçip can sıkıntısına geldiğinde bil ki alışmışsındır artık

Son düzenleme:
bu bencee birr hastalık belirtisi gibi olablirr pskitarisiye muutlaka git canımm sonrada bol bol duaa okuuu geçer bende yanlızlıgı çok severim:)

Hele ki beenn.. o kadar korkağım kii gece tuvaletim gelse kalkıp yapmam.. Altıma işemeyi tercih ederim .. Bugüne kadar da hiç gece tuvalete kalkmadım tek başıma. Evlenmeden önce gece koca kızdım annemi uyandırıyordum tuvalete gidelm diye üstelik hayatımda hiç tek başıma yatmadım evlenene kadar annemle yattım ( Babam zaten yok ) Şimdi kocişle. Bu benim aşırı korkum nasıl geçer ki :18:

Hatta ve hatta mesala eşim giriyo odaya ben kapıyı kilitleyim gelceksem koridorda kapıya doğru giderken birşey yok ama geri odaya dönerken bir hışımla koşturuyorum sanki arkamdan birileri geliyo gibi :18: Ayrıca evimde salona akşamları girerken korkarım mesela o odaya daha alışamadığım için sanırım.. Off hayatımı ciddi manada etkiliyo benim

Hastalık falan değil bu korkuyu öğrenmekten kaynaklıyor. Yalnız kalmaktan korkan kişiler her ne kadar inkar etseler de, mutlaka anılarında ürpertici bir şeyler kalmıştır. Ne biliyim anlatılan saçma sapan hikayeler, başkalarının başına gelen kötü şeyler, korku filmleri, kabuslar, hırsız hikayeleri v.s v.s internetten kötü bir haber bile okusak insanın bilinç altına işliyor bazen, aman ya hırsız girerse ya gırtlaklarsa v.s gibi.

Bir gece ben evde hırsız ile burun buruna gelmiştim bagırmaya baslayınca kaçtı gitti. Ama o olaydan sonra bir kaç ay yalnız kalmadım sonra korkum geçti. Çünkü ben bu tip olayları, duyduklarımı gördüklerimi v.s hatırlamamaya ve tınlamamaya çalışıyorum. Çok rahatım evde, aylarca da yalnız kalsam umrumda olmaz :)

Ve ileride bir çocugum olursa asla korkuyu ögretmeyeceğim, yok saçma sapan hikayeler, yok anılar, yok film, yook öcüü geliyor ye yemegini v.s sonra ileride böyle oluyor gerçekten.

aYETEL KÜRSİYİ OKU CANIM.
Son ayeti korunma ayrti.
Ama inanarak oku koruyacağına.
Ancak o zaman faydasını görürsün.
Felak ile nas sürelerini de okuyabilirsin..

evde tek basına kalamama korkusu ben de de var .
ben evde aılem oldugu halde,onlar uyuyor ıse
gece ısık kapamaya kalkmaya bıle korkuyorum .
sanırım benım durumum daha vahim

Valla ben geceleri yalnız kalamıyorum. Aslında kalmasına kalırım da, uyuyamam.
Ve benim karanlık korkum var.
Mesela geceleri dışarda bir yerde arkadaşlarımla olmayı pek sevmem. Hava karardı mıııı eve giresim geliyor.
Ya da apartmanda ışıklar sönünce korkuyorum. Gece tuvalete kalktığımda her yer karanlık oluyor koridoru koşa koşa geçiyorum.
Odamda lambasız zaten uyuyamam.
Aşılır bir korku olabilir. Ama karanlıkta birileri içerde dolaşıyormuş gibi hissediyorum

aYETEL KÜRSİYİ OKU CANIM.
Son ayeti korunma ayrti.
Ama inanarak oku koruyacağına.
Ancak o zaman faydasını görürsün.
Felak ile nas sürelerini de okuyabilirsin..

Ben sürekli okurum, tamam rahatlıyorum ama düşünceleri kafamdan atamıyorum.

evde tek basına kalamama korkusu ben de de var .
ben evde aılem oldugu halde,onlar uyuyor ıse
gece ısık kapamaya kalkmaya bıle korkuyorum .
sanırım benım durumum daha vahim

bende aynen senin gibiyim yalnız değilsin.ışık açık uyurum hep :) yalnız kaldığımda da sabahlarım uyumam

benim maalesef doğaüstü varlıklardan korkum var. öteki türlü gece dışarda gezebilirim korkmam yani. bazen anneme diyorum hırsızdan korkmam bu kadar onlardan korktuğum kadar. o da a benim saf kızım hırsız sana kötülük yapabilir de onlar ne yapcak korkma der :) türlü dualar okuduğum halde korkuyorum maalesef.

Doğa üstü varlıklar derken cinleri mi kastettin?

Bende aynen öyle hırsız mırsız değil benim derdim daha ilginç şeyler üstelik bende gece uyurken hatim indiririm nerdeyse.

Kızlar okuyun güvenin Allaha
Herşey onun elinde.
Allah korursa kimse size zarar vermez.
Böyle düşünün.
Bu tür şeyler cidden inanınca fayda ediyor.
Okuduğunuz sürelerin manasını okuyun.
Belki manasını bilince daha bilinçli okursunuz.
Özellikle felak ve nas süreleri..

ben de bu konunun aynısını açmııştım.bi de akşam açmıştım yalnızdım.arkadaşlar daha da korkuttu sonra editör konuyu kapattı.o gece eşimle yatarken bile korktum uyuma hep bana bak, beni koru diye geçirdim geceyi sabaha kadar uyandım ağladım.. böyle başlıktan çözüm olmaz buraya hep korkanlar gelir. hele korkanlar bir şey anlatsa ben şunu yaşadım diye mahvolduk. kendi kendilerine korkanlar ben şundan şu odadan atıyorum banyodan korkuyuorum dese bizde a başlıyo böyle şeyler. ben bu dönem evde eşim varken odadan odaya geçemiyorum o neden son zaman çözümü şöyle buldum bu konuyu konuşmuyorum, dinlemiyorum. ben konuşmayınca unutuyorum azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…