Evde yanlız kalmak

Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin onuda canım cidden zor

Ah ah neden korkarız ki millet yanlız kalmak için dua eder biz korkuyoruz

Sanırım olabilir denedim onuda fakat olmuyor

Bende öyleyim eşim vadiyeli çalıştığı zamanlarda hırsız dan falan korkmuyorum aklıma ölen tanıdıklarım geliyor korkuyorum bir türlü uyuyamıyorum

Kızlar düşünüp düşünüp çağırmayın. Bende yıllardır yalnız yaşıyorum yüksek katlarda oturmaya özellikle çaba gösteriyorum tabii ama yine de korkmayın.

Canin bende öyle eşim gece vardiyasindaken insanda bi korku oluyor illaki. Ben yalnizken televizyon isik acik uyurdum. Simdi 5 aylik bebeğim var. Gece uykusuna yatinca düzeni bozulmasin diye mecbur isigi tvyi kapatiyorum. Bende zor uyuyorum. Salonda mutfakta biraz takilip çok uykum gelince de hemen hatip uyuyorum. Çok zor gercekten benimde çok geceler sabahlamisligim vardır.

Gözümü kapattığımda tepemde biri beni izliyormuş gibi uyanıkken daha güvendeymişim gibi hissediyorum
evet eveet tamda böle azcık gözüm kapanıyor sanki içeri girdiler tepemdeler yaa.başımda bekliyorlar.Allahım çok zor.hatta bi yer değişkliği söz konusu işimde değişlikten kaynaklı 1000 -2000 tl arası daha fazla alıcam çok iyi gelecek bana ama gittiğim yerlerde sırf bu saçma sebebimden dolayı sabahlar olmaz diye teklifi kabul edemiyorum eşimide alıp gitsem çocuklar var.resmen ayağıma gelen fırsatı olmayacak bişi için tepiyorum yaa.nefret ediyorum bu durumdan.ya bişide yaşamadım hayatımda öle tacizdir ne biliyim alieden gelen bi sorundur.mutlu bir ailede büyüdüm annem babam aşk sevgi dolu bir evde büyüttüler bizi.

Bende eşimin kokusunu almadan uyuyamam :) aşırı sevgiden oluyor bunlar. annemlere gittiğimde gece sürekli oturunca annem abdest aldırıp namaz kıldırıyor birde elime tespih verirce uykusuzluktan ölecekmiş gibi hissediyorum kendimi hemen uyuyorum
Şeytan uyu uyu diye sürekli dürtüyor

Bunun mutlaka bir kaynağı var.
Yani bu sendrom kendiliğinden olmaz.
Önce onunla yüzleş.
Yani tek kalmak? Hırsız? vs vs.

benim eşim eve 20 günde bir geliyor

kediciğim ve ben varız evde. :)
eve gidince kapının sürgüsünü takıyorum.
sonra rahatım.
gece biraz daha geç uyuyabiliyorum ama ışığı falan kapatırım dert etmem.
bence küçük bir gece lambası açıp yatın bebeğinizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…