- Konu Sahibi Dursuneeee
-
Bebiş daha gelmemiş
İçerisi rahat galiba
Kolaylıklar vs sağlıklı doğumlar dilerim
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin onuda canım cidden zorValla canim hic de ilginc degil aslinda bizim gibi olan cok insan var,ben artik alistim sayilir ama şöyle 3-4 aksam ust uste evde olsun sonra yine olmasin acaip canim sıkılıyor,ruhum daraliyor. Evde ilgi bekleyen bi cocugum var,hamile halimle onun peşinde de yeteri kadar kosamiyorum,oyle boyle yuvarlanip gidiyoruz diyebilirim.
Ah ah neden korkarız ki millet yanlız kalmak için dua eder biz korkuyoruzCanım yine senin eşin geliyormuş. Biz 2.5 senelik evliyiz ve hep şehir dışında çalışıyor. Bende ilk başlarda korkuyordum ama şimdi alıştım. Aranın ışığını yakıyorum bütün her yeri de kilitleyip anahtarını alıyorum öyle daha güvende hissediyorum uyuyorum
Ah ah neden korkarız ki millet yanlız kalmak için dua eder biz korkuyoruz
Sanırım olabilir denedim onuda fakat olmuyorSebebini bulun bence
16 yaşımdan beri kalırım evde yalnız yani 20 yıldır
Insanın evi en güvenli yerdir birinin ılup olmaması çok da önemli değil
Örneğin ben gece şehir dışına giderdim istanbul da oturmasının halde orda otobüsten iner taksiye biner havaalanına gider sabah da ülkenin öteki ucunda yine aynısı olurdu
Bu şartlar altında ev çokkkk güvenli emin ol
Bir de çocuktan önce de mi böyle idi sonra mı acaba hasta vs olursa diye tedirgin oluyor olabilir misin
Pratik çözüm de örneğin oturma odası salon bir yerin ışığını yak eşin tv izliyor da sen uyuyormuşsum gibi yat
Canin bende öyle eşim gece vardiyasindaken insanda bi korku oluyor illaki. Ben yalnizken televizyon isik acik uyurdum. Simdi 5 aylik bebeğim var. Gece uykusuna yatinca düzeni bozulmasin diye mecbur isigi tvyi kapatiyorum. Bende zor uyuyorum. Salonda mutfakta biraz takilip çok uykum gelince de hemen hatip uyuyorum. Çok zor gercekten benimde çok geceler sabahlamisligim vardır.Merhabalar bazı geceler 11aylık kızımla yanlız kalıyoruz eşim sabah geliyor işi sebebiyle her hafta değişiyor, sabahları bir sorun yok ama geceleri uyuyamıyorum, korkuda değil ama neden oluyor bilmiyorum ama uyuyamıyorum bütün odaları geziyorum ışığı kapatamıyorum ne zaman gün doğuyor ozaman uyuyorum. Böyle durum yaşayan varmı ? Ne yapıyorsunuz siz?
evet eveet tamda böle azcık gözüm kapanıyor sanki içeri girdiler tepemdeler yaa.başımda bekliyorlar.Allahım çok zor.hatta bi yer değişkliği söz konusu işimde değişlikten kaynaklı 1000 -2000 tl arası daha fazla alıcam çok iyi gelecek bana ama gittiğim yerlerde sırf bu saçma sebebimden dolayı sabahlar olmaz diye teklifi kabul edemiyorum eşimide alıp gitsem çocuklar var.resmen ayağıma gelen fırsatı olmayacak bişi için tepiyorum yaa.nefret ediyorum bu durumdan.ya bişide yaşamadım hayatımda öle tacizdir ne biliyim alieden gelen bi sorundur.mutlu bir ailede büyüdüm annem babam aşk sevgi dolu bir evde büyüttüler bizi.Gözümü kapattığımda tepemde biri beni izliyormuş gibi uyanıkken daha güvendeymişim gibi hissediyorum
kitap okumayı seviyorsanız sürükleyici kitap okuyun. evde bedenen yorulsanızda beyniniz uyanık kalıyor galiba.bulmaca çözün.Evet 10dedimi uyur kızım
"Bir de tekrar EDEYİM ...." Siz de hatalı yazdınız sanırım.Başlıkta yanlış yazmışsın. YALNIZ olacak o.
Bir de tekrar ediyim herkez değil HERKES.
Sevgiler.
Merhabalar bazı geceler 11aylık kızımla yanlız kalıyoruz eşim sabah geliyor işi sebebiyle her hafta değişiyor, sabahları bir sorun yok ama geceleri uyuyamıyorum, korkuda değil ama neden oluyor bilmiyorum ama uyuyamıyorum bütün odaları geziyorum ışığı kapatamıyorum ne zaman gün doğuyor ozaman uyuyorum. Böyle durum yaşayan varmı ? Ne yapıyorsunuz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?