Evde yapılabilen iş fikirleri

msf40

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
1
0
36
33
Evde ne yapabiliriz ek gelir için fikirlerimizi istiyorum

Eğer beceriniz varsa gıda işlerinin her türlü gideri var.
Sipariş üzerine; yufka, ekşi mayalı ekmek, mantı,meyve/sebze kuruları, salça, sarma içli köfte gibi ikramlıklar yapabilirsiniz.

Evden para kazanılsa kimse işe gitmez.

Yemek falan yapılır satılır ancak çevrenizde alacak olanlar varsa.
Çağrı merkezi falan olabilir ama o da öyle oturayım kazanç gelsin gibi olmaz o yüzden hak verdim
Arka ses hiç olmicak aktif çağrı süresi var bin türlü ana bacı söven tipler var evdesin diye molan o kadar esnek değil normal çalışmak daha kârlı

Evde ne yapabiliriz ek gelir için fikirlerimizi istiyorum
Çok eskiden 90 lı yıllarda ufak tefek denk gelirdi yaşadığım yerde.Yok tükenmez kalem kapağı kapama işi,boncuk işi ,ihraç şile bezi elbise dikimi vs ama o kadar az para verirlerdi ki sabaha kadar uğraşsan ,3,5 kuruş ancak toplanırdı.Uzun yıllardır şahit olmadım böyle işlere.Kendiniz elinizden ne geliyorsa üretip, handmade mağazalarına bırakabilirsiniz belki.Takı,amigurumi vs vs ,ya da organik reçel ,kahvaltılık sos ,sarma ,mantı gibi şeyleri de değerlendirebilirsiniz. Sanırım bunlar için girişimcilik gerekiyor .

Çağrı merkezi için eğitim gerekiyordur mutlaka ,onlar nasıl oluyor bilginiz var mi? Hep merak ederdim.İnterneti var,bankası var ,telefon operatörleri için arıyoruz mesela,eğitimleri nerde oluyor?

Pastacılık eğitimi alıp pasta yapabilirsiniz ya da sarma,mantı gibi siparişler alabilirsiniz. Nişan,kına hedıyelıklerı yapabılırsınız. Toplu takı alıp uygulamalarda satabılırsınız

Çağrı merkezi için eğitim gerekiyordur mutlaka ,onlar nasıl oluyor bilginiz var mi? Hep merak ederdim.İnterneti var,bankası var ,telefon operatörleri için arıyoruz mesela,eğitimleri nerde oluyor?
öyle ahım şahım bir eğitimi yok evde uzaktan 1 hafta ama gerçekten çok zor mesela 1-3 saat arası konuşma şartı var insan diyor ki ya 300 çağrıda kesin çıkar konuşurum ama incelerken çalma sesi kesiliyor bazı yerlerde bekletme kesiliyor bazı yerlerde çağrı kotası var günlük 300 net gibi öğrenmesi çok kolay zaten belli cümle kalıpları sektöre göre belli şeyleri ezberliyorsunuz şartlar kurallar belli bilmediğiniz yerde bekletip şefe danışabiliyorsunuz hiçbir şey yapamazsanız kayıt açıyorsunuz vs ama evde çalışmak için evde hiç işin çocuğun vs olmaması lazım kapın falan bile çalmayacak yani en ufak şey bütün dikkatinizi dağıtıp sabrınızın sonuna getiriyor

Evde ,uzaktan, 1 hafta da olan eğitimle, herkesin yapabileceği bir şey olmasa gerek.4 yıllık üniversite bitirmek şart bile olabilir bilemiyorum. Hele bankacılık tamamen sayısal .Ev ortamında kapının çalmaması için zili iptal etmek lazım .Kısa süreli yapılabilecek bir şey sanıyorum.

Çağrı merkezi tek bankada yok ki iletişim op. , g..ir , y… sepeti , belli ürünlerin satışı, belli ürünlerin teknik desteği vs isterseniz zili iptal etmeyin çağrınıza dış ses girdi mi dk nızı siliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…