Aslinda bir dert degil ama. Evime ben isteyken gelip iki gunluk yemek yapip, sagi solu toplayacak, temizlik yapacak bir yardimci almayi dusunuyorum. Haftada 3 gun 4er saat kalack sekilde ayarlamayi dusunuyorum. Ama bu benim icin luks mu olur bilemiyorum. O kadar vakti dolduracak is olur mu? Ben kadin her geldiginde sunu yap bunu yap mi demeliyim. Kendisi zaten ne yapacagini bilir mi? Daha once temizlik icin haftalik cagirirdim ama boylesini hic yapmadim. Bu sekilde evinde hafta ici her gun veya bir kac kez yardimci alan arkadaslar varsa nasil yapiyorlar. Yardimci olursaniz cook sevinirim. Sevgiler.
kadınların ortak özelliğibu senin için lüks mü olur onu sen bilmiyorsan biz hiç bilemeyizama almaya karar verirsen günlük liste çıkar ver git derim, benim haftalık aldığım kadın her geçen gün savsaklamaya başlayınca çağırmaz oldum bikaç haftadır..
işte ortalık toplanacak, şu şu yemekler yapılacak, balkon ve banyo yıkanacak gibi günlük ek işler eklersin listeye günlük ne istiyorsan. ama ona bırakma temelli her geçen gün kaytarmaya başlanılıyor çünkü
hem temizlik hem ütü hem yemek bröffffBence haftada 2 defa çağırman yeterli diye düşünüyorum. Haftada 2 defa temizlik yani tüm evi temizler banyolar dahil . Haftada 2 kere geldiğinde de 2 günlük yemek yapsa 4 günün kurtuluyor zaten . Geldiğinde anlatırsın silinecek supurulecwk toz alınacak ütülerı koyarsın o yapar
Yalnismi anladim sizi acaba? Bunu saten cogu ev kadini yapiyor. Hatta calistigim halde bende yapiyordum, insan degilmiyimhem temizlik hem ütü hem yemek bröffffinsan çalışacak arkadaşım yaaa.
Evet bütün bunlar bir günde mümkün değil günlere bölünmesi lazım. Haftalık aldığım kadına evi tamamen toparlamış halde çıkıyordum sadece süpürüp silme banyo tuvalet vardı (ki küvete hiç dokunmadı şimdiye kadar) en son sefer 3 parça ütü bıraktım , yapamam yetişmez vs dedi. 5 te çıkması lazım yarım gün üzerinden anlaşıyoruz 1 de geliyor 4te işimi bitirdim deyip çıktı ve ütüleri de yapmamıştı.hem temizlik hem ütü hem yemek bröffffinsan çalışacak arkadaşım yaaa.
Bence haftada 2 defa çağırman yeterli diye düşünüyorum. Haftada 2 defa temizlik yani tüm evi temizler banyolar dahil . Haftada 2 kere geldiğinde de 2 günlük yemek yapsa 4 günün kurtuluyor zaten . Geldiğinde anlatırsın silinecek supurulecwk toz alınacak ütülerı koyarsın o yapar
bu senin için lüks mü olur onu sen bilmiyorsan biz hiç bilemeyizama almaya karar verirsen günlük liste çıkar ver git derim, benim haftalık aldığım kadın her geçen gün savsaklamaya başlayınca çağırmaz oldum bikaç haftadır..
işte ortalık toplanacak, şu şu yemekler yapılacak, balkon ve banyo yıkanacak gibi günlük ek işler eklersin listeye günlük ne istiyorsan. ama ona bırakma temelli her geçen gün kaytarmaya başlanılıyor çünkü
hem temizlik hem ütü hem yemek bröffffinsan çalışacak arkadaşım yaaa.
Evet bütün bunlar bir günde mümkün değil günlere bölünmesi lazım. Haftalık aldığım kadına evi tamamen toparlamış halde çıkıyordum sadece süpürüp silme banyo tuvalet vardı (ki küvete hiç dokunmadı şimdiye kadar) en son sefer 3 parça ütü bıraktım , yapamam yetişmez vs dedi. 5 te çıkması lazım yarım gün üzerinden anlaşıyoruz 1 de geliyor 4te işimi bitirdim deyip çıktı ve ütüleri de yapmamıştı.
iki tarafın da madur olmaması lazım..o yüzden madde madde anlaşmak lazım baştan
Cok tesekkurler arkadaslar. Sonucta evde bazi isler her hafta yapilmiyor. Ornegin tuvalet banyo her gelmeye temizlenmesi gerekirken cam 4-5haftada bir silinir.Bence haftada 2 defa çağırman yeterli diye düşünüyorum. Haftada 2 defa temizlik yani tüm evi temizler banyolar dahil . Haftada 2 kere geldiğinde de 2 günlük yemek yapsa 4 günün kurtuluyor zaten . Geldiğinde anlatırsın silinecek supurulecwk toz alınacak ütülerı koyarsın o yapar
Evet bastan anlasacagim mutlaka. Ama surekli ayni isleri vermeyecegimi her gelisinde farkli isler isteyebilecehimi soylemem lazim. Cok tesekkurler yorumun icin.baştan konuşmalısın ki her seferinde tekrar etmek zorunda kalma..sadece eksik birşeyler olduğunda hatırlatırsın..
ne konuştun baştan, neler yapıyor? yarım gün mü tam gün mü? ben de bir çeki düzen vermek istiyorum da işin içinden çıkamıyorum... her hafta düzenli geliyor ben söylemeden bir cam bile silmedi, süpürüp silip çıkıyor oysa her hafta bir odanın camını ekleyebilir mesela... ben 5 te eve gidiyorum hiçbir zaman 5e kadar kaldığı olmadı 4 gibi aradım bir sefer benim işim bitti çıktım ben dedi..haftada 3 gün 4 saat bence gereksiz 2 gün bile gereksiz bana haftada 1 tam gün geliyor heryeri temizliyor hiç bişi söylemiyorum sadece en başta konuştum o gün bugündür devam ediyor.
Evet ne yazik ki. Aslinda 15e bir gelen bir yardimcim vardi. Ben ona 4saatlik ucret verirken iki saatte gittigini duydum komsumdan. O gun bugundur çağırmiyorum onu.kadınların ortak özelliği
garanti müşteri olduktan sonra savsaklamak kelimesi az kalıyor.
O zaman cok sanslisiniz boyle birini tutturmak kolay degil aslinda. Darisi basima.Bahsettiğin şekilde düzenli ve devamlı geldiğinde kadınında bi düzeni oluyor. Nexaman temizlik nezMan çamaşır nezaman ütü olacak biliyor senin bişey demene gerek kalmıyor. Hatta artık bizde olay şuna döndü,o şunlar eksik diye yazıyor ben almaya gidiyorum:)
ne konuştun baştan, neler yapıyor? yarım gün mü tam gün mü? ben de bir çeki düzen vermek istiyorum da işin içinden çıkamıyorum... her hafta düzenli geliyor ben söylemeden bir cam bile silmedi, süpürüp silip çıkıyor oysa her hafta bir odanın camını ekleyebilir mesela... ben 5 te eve gidiyorum hiçbir zaman 5e kadar kaldığı olmadı 4 gibi aradım bir sefer benim işim bitti çıktım ben dedi..
Aslinda bir dert degil ama. Evime ben isteyken gelip iki gunluk yemek yapip, sagi solu toplayacak, temizlik yapacak bir yardimci almayi dusunuyorum. Haftada 3 gun 4er saat kalack sekilde ayarlamayi dusunuyorum. Ama bu benim icin luks mu olur bilemiyorum. O kadar vakti dolduracak is olur mu? Ben kadin her geldiginde sunu yap bunu yap mi demeliyim. Kendisi zaten ne yapacagini bilir mi? Daha once temizlik icin haftalik cagirirdim ama boylesini hic yapmadim. Bu sekilde evinde hafta ici her gun veya bir kac kez yardimci alan arkadaslar varsa nasil yapiyorlar. Yardimci olursaniz cook sevinirim. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?