evde yardimci kadin hakkinda.

Evet yemek isi beni dusunduruyor. Ama sonucta 4 saat duracak. Agir bir yemek istersem ona gore cok fazla ev isi beklemem. O sekilde ayarlariz artik. Bu arada bir de bakivcim var benim. Ama kizimi ona birakiyorum. Ev isi icin baskasini ayarlayacagim.

Evet yemek isi beni dusunduruyor. Ama sonucta 4 saat duracak. Agir bir yemek istersem ona gore cok fazla ev isi beklemem. O sekilde ayarlariz artik. Bu arada bir de bakivcim var benim. Ama kizimi ona birakiyorum. Ev isi icin baskasini ayarlayacagim.

Bana haftanın 5 günü geliyor, temizlik, ütü, çamaşır ve yemek. Cuma gününden de haftasonunun yemeğini yapıp gidiyor.

Hatta şu an mutfakta TV izliyor canım benim, birazdan yemeğe başlayacak.

Evet ne yazik ki ben de yumusak yuzumden cok kaybediyorum. Ilk gunku performanslarini goztermiyorlar bir zaman sonra. Insallah caliskan ve durust birine denk gelirim.

Bana haftanın 5 günü geliyor, temizlik, ütü, çamaşır ve yemek. Cuma gününden de haftasonunun yemeğini yapıp gidiyor.

ücret ne veriyorsunuz?

haftada 3 gün 4 saat bence gereksiz 2 gün bile gereksiz bana haftada 1 tam gün geliyor heryeri temizliyor hiç bişi söylemiyorum sadece en başta konuştum o gün bugündür devam ediyor.
Ama her geldiginde ayni isleri yapiyordur degil mi? Aslinda ben de oyle yapiyordum ama yine de ben de cok is yapmak zorunda kaliyorum diger gunlerde. Evin piril piril olmasini ve cocuklarima daha fazla vakit ayirabilmeyi istiyorum. Biraz masrafli olacak olsa da. Cok tesekkurler yorumunuz icin

tabi her geldiğinde yaptıgı iş standart benim bebiş henüz doğmadı belki olduktan sonra haftada 2-3 olabilir o zamanki duruma bağlı sizin çocuk varsa yetersiz kalabilir tabiki bilemedim

Kervan yolda duulur diyorsunuz yani? Evet listeyle baslarim. Zaman icinde o da alisir aslinda dogru soyluyorsunuz. Kendisi cam silme zamaninin geldigini gorur ve yapar örneğin degil mi? Ben de 3 gun almak istiyorum iste sizin gibi. Rahat oluyor degil mi sizin icin. Indallah hallederim ben de

Ooh

Ooh memnunsaniz ne guzel. Her gun olunca eve sizden iyi hakim olmustur tabi.

Ben çok memnunum Allah razı olsun elim ayağım, toparlıyor beni. Zamanla düzen kuruluyor, siz ona o size ayak uyduruyorsunuz.

geliriniz iyi ozaman
çünkü ben versem öyle bana para kalmaz
ben memurum benim maaşımda 2500 lira

tabi her geldiğinde yaptıgı iş standart benim bebiş henüz doğmadı belki olduktan sonra haftada 2-3 olabilir o zamanki duruma bağlı sizin çocuk varsa yetersiz kalabilir tabiki bilemedim
Tabi 6 yadinda ve 10 aylik iki cocugum var. Zaten amacim onlara daha cok vakit ayirmak

geliriniz iyi ozaman
çünkü ben versem öyle bana para kalmaz
ben memurum benim maaşımda 2500 lira
Benim maaşım da memur maaşından çok fazla değil ama eşiminki iyi çok şükür Ben ek iş yapıyorum, yarısını ondan ve yarısını eşimin maaşından alıp ödüyoruz.
Ama diyorum bazen keşke hepsini eşime kakalasaydım

O zaman cok sanslisiniz boyle birini tutturmak kolay degil aslinda. Darisi basima.
4-5 deneme sonucunda tavsiyeyle buldum bu ablayı. Haftaiçi hergün geliyor bize. Bütün iş onda temizliği yemeği çamaşırı ütüsü camı kapısı aklına ne geliyorsa. Artık annem gibi oldu,allah bozmasın :)

şanslısın maşallah
benimki hayatta 5 kuruş vermez evin temizliğinden evin hanımı sorumlu der ama annesine temizlikçi tutar

2500 lira temizliğe mi verilir yahu yesem içsem gezsem koymaz da temizliğe bu para çok fena koyar bana. Benim abla yarım günü 50 den geliyor her hafta, daha da tek kelime etmem ona gelsin çayını kahvesini içsin gitsin çok bile yapıyormuş o paraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…