- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Ses çıkaran mı var durup dururken millete laf mı söylüyorum hep hakaret ediliyor senin konuşman da baştan aşağı hakaret mesaj attım yöneticilere kapattırıcam çünkü daha fazla saçma yorumları okuyamıcam. Güzel tavsiyeler verenlere teşekkür ettim. Maddi yardım vermek isteyen oldu kabul etmiyorsun diyorsunuz ama benim maddi durumum kötü değil.ama siz nasıl kin güttüyseniz artık herkes bir ağızdan herşeye hayır diyor demişsiniz herkes böyle demiş. Niye çünkü birilerini yargılayayım da moralini bozayım da yalanları dizeyim de üzülsün diye yer arıyorsunuz ne kadar kötü kalplisiniz. Tabi siz evinizde isteğiniz yemeği yiyorsunuz ben gibi her hafta aynı yemeği yemediğinizden anlamazsınız burda gelmiş yemek açlıktan bahsediyorsunuz Afrika'da mı yaşadınız siz açlık sefalet gördünüzde burda beni azarlıyorsunuz. Evinizde rahatınız yerinde milleti aşağılamaktan başka derdiniz Yok belli ki sizin de. Ahlak memuru musunuz?ya konuyu ilk gördüğümde çok üzüldüm. hattaMilana22 ile konuştuk yardım edebilir miyiz diye.
bu nedir senin sesin niye burdaki kadınlara çıkıyor acaba? nohutsa nohut nolmuş? açım diyorsun nohut beğenmiyorsun. ne babalar var çocuğun yüzüne bakmıyor adam belli ki altından kalkamayacağını anlamış dışardan yemek getiriyor. yok mu öyle adamlar 17 yaşındaki kızı okutmayıp ev işi yaptıran?
okuluma gideyim,çarşıma çıkayım,babam yemek getirsin ama yemeyeyim,babama ses etmeyeyim burada bana yardım etmeye çalışanlara çemkireyim... yok ya!
bi kendine gel de şurda ki kadınları dinliyorsan dinle. değilse de kapattır konuyu nohutunu ye babana da teşekkür et,kesene bereket de. merak ettim acaba sen babana teşekkür ediyor musun?
sinirlerimi zıplattın. burada pırlanta gibi bir kız var senden 1 yaş küçük hem kardeşine hem babasına bakıyor. hiç sanmıyorum bu yemek konusundan başka sıkıntın olduğunu. öyle olsa internetten evli adamla konuşup çıplak fotoğraf atmaktan büyük dertlerin olurdu.
Ben yardım edinenlere teşekkür ettim zaten geri kalanlar dedikoduya beni aşağılamaya yorum yapıyor yazmayın ya başka dedikodu mu kalmadı size. Beni yargılayan ayıplayan herkese diyorum bunu.