- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi PersephoneH
-
Haklisiniz ama oyle kucuk biseyden bahsetmiyoruz koskoca birbirine baglantili bir proje ben onu nasil toparlayacagim tekrar yillarimi almisti benimde bi ismim var isimde verdigim sozler sundugum seyler ? Bagirmak istemezdim ama ofisime erkek arkadasim bile benden izinsiz giremez cok katiyim o konudaBence bagirman hos olmamis ne olursa olsun. Onunda bir onuru var. Isini begenmediysen cikarirsin isten baskasini alirsin..
Ah ben de çok çektim bu kadınlardan.
Yapmaması gerekenler belli. İnadına yapıyor ve senin ne salak olduğunu düşünüyordur. Derhal gönder ve işsiz kalacağı da yok. Herkes yabacı çalışan arıyor, çalışanlar da en rahat evi.
Evde başka yabancı çalışan var mı? Birbirlerine güveniğ düzeni de bozuyor olabilirler.
Ben o kadar salaktım yazık kadını karda kışta çıkarıyorız diyr ağlamıştım, ailem derhal gidecek bu kadın demişti. Lohusaydım o zamanlar.. Sonra o dudak büzüp önüne bakan kadın eşime "bodruma gidelim" diye mesaj atmıştı.
Derhal gönder. Seninle alay ediyor. Her şeyi biliyorlar!!!
Bana mı katlanmazdı bu katı yorumunuzu üstüme alınmaya gerek görmüyorum
Insana deger verdigimden iste Kimse kirilmasin uzulmesin zaten ben herseyi tolere edebilirim mantiksizligi sanki para kolay kazaniliyormus gibiben zaman zaman temizlik yaparak para kazanan biri olarak size sunu söyleyebilirim.bir an önce kendinize yeni birini bulun.Gercekten de bazen iyilikten maraz doguyor.yardimcinizin yaptigi seyler kabul edilecek gibi degil.Neden degerli zamaninizi buna sinirlenerek geciresiniz ki.
Geldi iste duygularimin tercumaniBuna parayla rezil olmak denir.
Her evin kurallari vardir vicdan yapmana gerek yok
Okadarina izin vermem 4 calisan var toplam ama en can alici nokta temizlik tabiki. Ama senin adina uzuldum ben olsam eşşeği bağlar neyse.. sinirlendim yine
Lohusaydım malesef, duygu dünyam çok karmaşıktıkadının bebeğe dokunması yasaktı, ama ben duştayken uyuyan bebeğime dokunup zarar vermişti. O son damla oldu. Zarar verdiğini o zaman anlamadım, sadece bebeğe dokunduğu için göndermiştim. Sağdığım anne sütünü döker bilmiyordum derdi.
Her haltı biliyorlar, iki dolar fazla vern yer bulsa seni anında bırakırlar. Hemen iş buluyorlar. Asla ğzülme.
Düzgün çalışsa kalırdı. Odaya girmes yasak. Bu kadar netken seni zor durumda bıraktığı kurallaro ihlal ettiği için işten çıkarmalısın.
Yoksa diğer çalışanlara da kötü örnek olur.
Bir de ne kadar az çalışan o kadar rahat kafa oluyor. Yoksa evin sefasını sahibi değil çalışanlar sürüyor:))(
Suan ölüyorum işte ama bi empati kurarsaniz adamlar proje bekliyo ama gostericek bisey yok ortadave sonuç çıldıran bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?