- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
- Konu Sahibi PersephoneH
-
Şuan sinir krizi geciriyorum hanımlar.
Çok yoğun olduğum için yatılı çalışanlarımız var evde,bir eleman çıkmak zorunda kaldı özel hayatından dolayı.
Yaklaşık 2 aydır yeni bir eleman seçtik ama kadın beni çileden çıkarıyor.
Maalesef ki yufka yürekliliğim disiplinimden önce geliyor,şöyle ki;mutfak bezini tuvalete tuvalet bezini muftağa getirmiş!
Asla affetmeyeceğim birşey ama mecburiyetle birlikte gelen yufka yürekk ona bir şans daha verdi.
Herşeyi kafasına göre bir yerlere tıkıştırıp ortalığı toplu gösteriyo aklı sıra defalarca uyardım kendi evimde yabancı gibiyim,mutfağı fln kendine göre düzenlemiş resmen 2 ayda toplam 9 kere kendi düzenime zor döndürdüm o konuyu aştık yani artık neyse..
Ona girmemesi gereken bir oda gösterdim ilk geldiği gün,o odayı aklınca düzenlemiş kapıyı açar açmaz kaynar sular döküldü başımdan!!
Bütün ofisim çalışmalarım kalem kıpırdatamadığım masam aman allahım hala ellerim titriyor...!!
İş görüşmelerimi genelde evde yapıyorum bu arada ofisten bir dosya getirmek üzere içeri girdim ve içimden şeytan çıktı resmen görüşmem bitene kadar evden uzaklaştırdım hala sinirim geçmedi o toplantı nasıl geçti hiçbir fikrim yok şuan film koptuu......
Kovsam hem kadının ihtiyacı var kovmasam ne laftan anlıyo ne disiplinden vicdan yapıyorum kısaca ama kızlar yillardir uzerinde çalıştığım şeyler şuan püfff uçtu gitti o düzenlemeyle arada kaldim yardim edin
Lohusaydım malesef, duygu dünyam çok karmaşıktıkadının bebeğe dokunması yasaktı, ama ben duştayken uyuyan bebeğime dokunup zarar vermişti. O son damla oldu. Zarar verdiğini o zaman anlamadım, sadece bebeğe dokunduğu için göndermiştim. Sağdığım anne sütünü döker bilmiyordum derdi.
Her haltı biliyorlar, iki dolar fazla vern yer bulsa seni anında bırakırlar. Hemen iş buluyorlar. Asla ğzülme.
Düzgün çalışsa kalırdı. Odaya girmes yasak. Bu kadar netken seni zor durumda bıraktığı kurallaro ihlal ettiği için işten çıkarmalısın.
Yoksa diğer çalışanlara da kötü örnek olur.
Bir de ne kadar az çalışan o kadar rahat kafa oluyor. Yoksa evin sefasını sahibi değil çalışanlar sürüyor:))(
Bizde yatılı kadınlarla çalıştik türk ve gürcü olmak üzere gönlümüz tabiiki kendi insanımızdi ama malesef hep iş savsaklayan,vaktinde gelmeyen hiç ama hiç sorunları bitmeyen gevşek hanımlardi mecbur tavsiye üzerine gürcü hanımlarla çalıştik halende devam ediyoruz en azından ne isterseniz onu yapıyor veya yapmaya çalışıyor daha disiplinli oluyorlar kısaca gürcü tavsiye ederimŞuan sinir krizi geciriyorum hanımlar.
Çok yoğun olduğum için yatılı çalışanlarımız var evde,bir eleman çıkmak zorunda kaldı özel hayatından dolayı.
Yaklaşık 2 aydır yeni bir eleman seçtik ama kadın beni çileden çıkarıyor.
Maalesef ki yufka yürekliliğim disiplinimden önce geliyor,şöyle ki;mutfak bezini tuvalete tuvalet bezini muftağa getirmiş!
Asla affetmeyeceğim birşey ama mecburiyetle birlikte gelen yufka yürekk ona bir şans daha verdi.
Herşeyi kafasına göre bir yerlere tıkıştırıp ortalığı toplu gösteriyo aklı sıra defalarca uyardım kendi evimde yabancı gibiyim,mutfağı fln kendine göre düzenlemiş resmen 2 ayda toplam 9 kere kendi düzenime zor döndürdüm o konuyu aştık yani artık neyse..
Ona girmemesi gereken bir oda gösterdim ilk geldiği gün,o odayı aklınca düzenlemiş kapıyı açar açmaz kaynar sular döküldü başımdan!!
Bütün ofisim çalışmalarım kalem kıpırdatamadığım masam aman allahım hala ellerim titriyor...!!
İş görüşmelerimi genelde evde yapıyorum bu arada ofisten bir dosya getirmek üzere içeri girdim ve içimden şeytan çıktı resmen görüşmem bitene kadar evden uzaklaştırdım hala sinirim geçmedi o toplantı nasıl geçti hiçbir fikrim yok şuan film koptuu......
Kovsam hem kadının ihtiyacı var kovmasam ne laftan anlıyo ne disiplinden vicdan yapıyorum kısaca ama kızlar yillardir uzerinde çalıştığım şeyler şuan püfff uçtu gitti o düzenlemeyle arada kaldim yardim edin
Nasıl bir zarar vermişti bebeğe?Lohusaydım malesef, duygu dünyam çok karmaşıktıkadının bebeğe dokunması yasaktı, ama ben duştayken uyuyan bebeğime dokunup zarar vermişti. O son damla oldu. Zarar verdiğini o zaman anlamadım, sadece bebeğe dokunduğu için göndermiştim. Sağdığım anne sütünü döker bilmiyordum derdi.
Her haltı biliyorlar, iki dolar fazla vern yer bulsa seni anında bırakırlar. Hemen iş buluyorlar. Asla ğzülme.
Düzgün çalışsa kalırdı. Odaya girmes yasak. Bu kadar netken seni zor durumda bıraktığı kurallaro ihlal ettiği için işten çıkarmalısın.
Yoksa diğer çalışanlara da kötü örnek olur.
Bir de ne kadar az çalışan o kadar rahat kafa oluyor. Yoksa evin sefasını sahibi değil çalışanlar sürüyor:))(
Anlamadım burayı
Kalemlerin yerini vs değiştirince nasıl proje gitti?
Cidden anlamadığım için soruyorum. Kağıtları mı çöpe atmış? Napmış?
Simdi burada anlatilacak seyler degil ki dokunulan malzemeler tarihi eser niteliginde anlatabildim mi?Sınırları çizmişsiniz o bunu sallamıyorsa çıkarın işten. Tuvalet bezi olayında ben zaten çoktan çıkartmıştım. İşinize nasıl bir zararı oldu bu durumun? Ne yaptı yani bir şeyleri mi attı, evrakları birbirine falan mı karıştırdı.
Profilinize baktım mesleğiniz için az önce, tahmin edebiliyorum yani az buçuk nasıl bir karmaşa yaşandığını. Bayan haketmiş yani çıkartılmayı, ben eşimin işle ilgili evraklarını ellemiyorum,imhaları bile ellemiyorum hatta kendi halletsin diye. Ondaki de deli cesareti sanırım.Simdi burada anlatilacak seyler degil ki dokunulan malzemeler tarihi eser niteliginde anlatabildim mi?
Bu mutfak ve tuvalet bezi ne
Sarı bez bilirim kullanıp atılır
Eski giysiler havlular vs bilirim makinada yıkanır
Tuvalet fırçası ve bir de lavabo için beyaz scotch brite
Ötesi aştı beni
Haftada bir gelen yardımcım bile oğlum kızıyor diye onun hiçbir şeyini atmıyor oğlum 5 yaşında
Seninkinin bahanesi ne olabilir ki buraya girme denilen hem de ofis olan odayı karıştırma cürretinin
Haklısın tamda böyle düsünüyorum ama kıyamıyorumda çok bağırdım vicdan yaptım sanırım
Şoyle anlatayim ben arkeoloğum ve orada onemli evraklar haritalar projeler sifreler calismalarim var sen tutupta biseyin yerini degistirirsen puzzle gibi hepsi cope gider ki zaten ofisime girmesi yasak
Tazminatta degilimde benim zararim ne olucak onun derdindeyim aferim cok guzel zarara ugrattin beni buda ödülün der gibiÇok vicdan yaptıysan, durumunda varsa 1 aylık tazminat ver gönder. Yapması gerekenler çok zor şey değil. Demek ki önemsemiyor, yarına sakinlesirsin. Çağırsın yanına yarın konuşmak için, abutin uyarmalarina ragmen artık olmayacagina kanaat getirdigini söylesin. 1 aylık tazminat verirsin yarın gönderirsin.
Sohpet topici gibi oldu ama sizin mesleginiz nedir bu arada tesekkurlerHiii hayallerimin mesleğiydi.
Hayran oldum şu an
Sohpet topici gibi oldu ama sizin mesleginiz nedir bu arada tesekkurler
Bence bu daha isabetli bir secim olmus bende cocuklari cok severim hem arkeolojide tr de calisicak alan yok coğu okuyan bin pismanOkul öncesi öğretmenliği
Asistanım şu anda y.lisans yapıyorum
Öğretim görevlisi olmakta ikinci hayalimdi :)
Geçirdim ilk gün verdiğim listenin en başında yazıyordu zaten açıklaması da çamaşı suyuna basmiş lavaboda mecbur kalmasaydim o an kovmustum zaten hasta oldum bide bakteriden bu olay sonrasinda.
Hayir tuvalette kullandigi bezi mutfak lavabosunda camasir suyuna basmiş mikrop yuvasini of aklima geldikce midem kalkiyoOoo tuvalette kullandığı bezi çamaşır suyina basip mutfağa mi getirmiş. Ne gerek varmış buna? Biri demiş 12 yaşındaki kız bile yapmaz böyle bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?